Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem tudna mit kezdeni egy Telenor-függõ SGS-sel. És imádja a Nokia 5800-asát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg magamat. A két névnapom között vagyok.
De majd vehetek neked egy dummyt április 10-ére.

-
Tim82
félisten
Reggelt.
Lássuk, van-e még Galaxy S a Telenornál.

Ja és bolondembernek itten is boldog születésnapot e!
-
NoLF
veterán
jobbat
se levelezés, se belső háló, se ügyviteli program, se telefon.
pompa!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
így van, maradjunk a tömésnél

BS: nincs most itthon ilyen szigetelőcsík, szóval marad a pléd egyelőre. Eddig nem volt szél, és le kellett tekerni a fűtést, mert túl meleg volt. Most ez váratlanul ért

De majd valami. -
BlacKSouL
addikt
Szerintem jobban jársz, ha veszel boltban ilyen öntapadós szigetelő szivacs vagy gumi csíkot, és legalább alul körberagasztod az ablakot ahol a kerettel össze (nem) ér. Nem is kell hozzá nagy szaktudás. Nedves ronggyal előtte megtörlöd azt a részt ahova ragasztani akarod, szárazra törlöd, aztán elő a csíkot, védőfóliát lehúzod, és szépen felragasztod egyenesre vigyázva. Mikor a sarkához érsz akkor egy ollóval levágod és kész. Érdemes alul végig, kétoldalt meg úgy fél méternyit megragasztani, feltéve hogy oldalt is eláll a kerettől. Ha nem akkor nem muszáj, mert ha szorosan passzol akkor nem fogod tudni tőle becsukni az ablakot. Így is nehezebb lesz már, de megszűnik a hideg besüvítése.
Fentieket én is megcsináltam egy régesrégi albérletemben, addig ömlött be a hideg az ablak alatt, konvektor 5-ösön és nem volt forróság. Szigetelés megvolt 5 perc alatt, és bár közben kihűlt a szoba, de utána már 3-ason is bőven kellemes volt a hőmérséklet. Gázszámla le is csökkent.Másik konstruktív megoldás, hogy a fentiekre megkérsz egy ügyeskezű kandúrt, aki hátha csomagolni is jól tud
Kb 5-600 Ft-ból megvan, de a következő fűtésszámlán már vissza is nyered. Nem a kandúrt, a pénzt. -
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Hanem vissza is?

besüvít az ablak alatt a szél
betömtem pléddel -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ja.
Jó hogy nézem a VA-t [link]
De asszem elő kell vennem a Blues Company számokat is. -
nike_
addikt
-
zolynet
veterán
macskásoknak karácsonyi macska becsomagolás: KATT
-
r4z
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyasmi

-
lujó55
addikt
Hello mindenki!
Jó régen voltam itt, folyamatos év végi hajrá van a cégnél, még szombat este is nyomni kellett...
Jól látom, hogy napocska pislákol?

-
nike_
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
bizony.
bár mondjuk nekünk majd csak a garázs elől kéne, de az meg kb. 2 km innen, odáig meg lusta vagyok elmenni.

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Itt tegnap estig esett vagy 5 centi se, azóta semmi, és olvad
-
Tothgera30
veterán
Reggeli hólapátolás letudva, még egy kis élutáni következik majd, és remélem hogy most már nem fog esni több hó.
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Csórikám
De nála legalább lehet havat lapátolni. Ez a mocsok folyton széttúrja a hórakást, mert azt hiszi van ott valami
Úgy kell rávezetnem a letakarított részekre, mert folyton beleugrál a hóba... -
tildy
nagyúr
Ágybaizzadósidő, remélem esm nem kapta el, este pnaszkodot kicit. Eddig ő ápolt, most őt ki fogja ha véletlenül beteg lesz?
-
r4z
nagyúr
'reggelt!

Kutyasétáltatásidő, szegénykém teljesen meg van bolondulva a hótól

-
nike_
addikt
fürdésidő
-
Tothgera30
veterán
Szívesen
.Amúgy ma este arra következtetésre jutottam, hogy a hó egy kib@szott überf@sza dolog, de csak addig míg házból kifelé nézel és egy üvegen át látod
. De mikor 4-5 km-t kell tekerned havas-jeges úton, -3 fokban és csípős szélben, az már nem kellemes
.A feláldozhatók (The Expendables) lesz megnézve, talán nem csalódom az "öregekben".
-
ngabor2
nagyúr
itt szakad. a házmester meg takarít.
-
zoltanz
nagyúr
Hofi jut eszembe:

Éljen a megbonthatatlan... konzerv.
Virágozzék... a cseresznyefa. -
BlacKSouL
addikt
Ma még csak 3x kellett söpörnöm a garázs előtt. Egyszer kiálláskor, egyszer beálláskor, meg egyszer csak úgy hogy a még azóta ráesett 10 centi ne legyen rajta.
De hálistennek megtaláltuk a megoldást, hogy ne 3-4 fokos kocsiba kelljen ülni, és azzal indulni reggelente. Namost ez így nem kunszt, de 0 Ft-os beruházási keretből kihozni... na az már igen. Szívem szerint ilyen benzinevő motorblokk vagy hűtőkör fűtő rendszert pakolnék bele, de az nagyon nem ócsó, meg garanciális kocsinak még részegységét se szerencsés megbontani. Pláne hűtőkört.Kinek is van itt innen ilyesmivel tapasztalata? Sipi, jelentkezz..!

-
tildy
nagyúr
No, javulás nem sok, vagy legalábbis amolyan egyszer fenn, egyszer lenn. Lassan a tüdőm már nem a testemen belül lesz....
-
bnss
veterán
Szép napot, hasonlót mint az enyém!

-
nike_
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
de jó neked
reggeltet, általánososok (de szép szó) mennek suliba, én nem

-
Tothgera30
veterán
Remélem szép napom lesz, a gyógyszertárban kezdhetem a napot a doki után, mert egy hónapja köhögök és nem találnak megoldást
. Ilyen alapon öngyógyító kúrám többet ér, tegnap este is fahéjas méz, útifű és még valami katyvasz volt a menü, végül is a torkom már nem fáj
. Áh, amúgy meg nemsokára lesz egy P180 mini-m, pont olyan amilyen volt (na jó, nem teljesen ugyanolyan)
. -
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
szép levezetőnapot, bár szép nem lehet ha f6kor posztolsz, gondolom nem jókdevedben
hazaengedős szép napot alle -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
Cuki Dave-pofa...

Jó reggelt mindegykinek!
-
tbs
addikt
Oppá, aszittem durva topikkillah járt...
Béna vagyok. Vagy Dave..?Csók mindenkinek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
neee próbálj meg kimosdatni! én egy világszégyene vagyok mert mások úri hóbortjának szarát, ó bocs, ürülékét nem vagyok hajlandó szó nélkül lenyelni, és örvendezve még rágcsálni is.
bár még azt megkérdezném hogy az utca közepére szarás és a bagófüst mások pofájába fújása valamint a csikkek mások arcába dobálása között mi a különbség, azon túl, hogy szarni muszáj, és alapvetően természetes folyamat, míg a bagót a szánkba füstöltetni és másokra tukmálni ennek a salakanyagát az nem alapvető szükséglete pl. egy ősembernek, vagy egy állatnak. tudom, az állatok primitívek mert nem bagóznak, nem szívnak füstöt, nem fújják egymás pofájába és nem dobálják egymásra a mellékterméket.
ja, amúgy teljes mértékben egyetértek a pinahiányra vonatkozó észrevétellel, miszerint
-
nike_
addikt
'estét
-
ToBeY
nagyúr
Elmentem a dokihoz megint a vérnyomásommal,nem küldött semilyen vizsgálatra inkább írt fel még 1 gyógyszert.Lassan a vérnyomásom minden értékéhez külön gyógyszert ad
És így is sz@r ingadozik -
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
...de hasznos...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
A borbélyok régen sok mindent használtak

Borotvakés, timsó, fenő bőr, borotvaszappan, borotvapamacs stb. Persze mindez ma is beszerezhető. Én mégis villanyborotvát, vagy minőségi borotvát ajánlanék! A borotvakés nem egy egyszerűen kezelhető eszköz!
-
vikvuk
senior tag
a borbélyok régen mit használtak? be lehet szerezni olyan éles egy suhintás és leszedi a szőrt eszközt?
-
adyz.
aktív tag
mé' nincsen hó?

amúgy üdv

-
Storms
őstag
Valakinek van ötlete mivel lehet a borotválkozás utáni sebeket hegeket eltüntetni?
LINK igy sikerült.

Megbántam hogy levágtam a nyakbozontot, de elég nagy volt, és itthon zaklattak miatta.Előre is köszi
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Azt is kell valakinek
. -
BlacKSouL
addikt
Ha minden áron le akarom lőni azt aki az égő csikket kidobja az autóból, lehetőleg a másik autó(-ra, -ba, alá, elé, mellé) akkor én egy közveszélyes gyilkos hajlamú társadalomszégyene senkiházi utolsó féreg vagyok?
És ha valakinek aki ugyanolyan tempóval megy előttem gyalog, és füstöl a kezében a bagó amit én szívok folyamatosan mögötte, meg még ki is fújja a baromja a tüdejéből azt az isteni fuvallatot, és azt is be kell szívnom, és ezért én 2 másodperc után mindenáron szájba akarom f..ngani, akkor én egy intoleráns alkalmazkodni képtelen, kultúrák befogadása iránt érzéketlen és ellenséges, antiszociális és nárcisztikus pszichiátriai eset vagyok?[nem kell reagálni]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

betömtem pléddel

.

. Ilyen alapon öngyógyító kúrám többet ér, tegnap este is fahéjas méz, útifű és még valami katyvasz volt a menü, végül is a torkom már nem fáj

És így is sz@r ingadozik