- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugy latszik csak a netes irodakban fogytak el a jegyek, a penztarnal meg volt mindenfele
igy vettem egy category 2 jegyet, meg egy salat az official shopban
fel10tol pedig hajra madrid!!
-
válasz
fokukac #22191 üzenetére
Bírom, csak inkább arra vagyok ráállva ami alkoholt is tartalmaz, nagyobb mennyiségben. A heroin elég kényelmes és erős, csak körülményes egy Volán buszon való iv.-be történő bejuttatása a tömegben. Közben még mozog a busz, esetleg másnak adom a reggeli adagomat, ehhh, inkább nem.
-
ToBeY
nagyúr
No én meg toltam egy energitialt.Tudom,hogy nagyon mű meg egészségtelen de szeretem az ízét.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22187 üzenetére
ja... de minek iszik, aki nem bírja...?
állj át valami keményebb anyagra...
(pl. kokó)
-
válasz
Mr.Csizmás #22188 üzenetére
Szerintem ez lesz a bevált adag, már ha majd rám jön "az ihatnék"
.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tothgera30 #22187 üzenetére
1 púpos kanál instant + 1 kanál capuccino, az egész tejbe.
instantból normális (nem szívenrúgós) a lidl-ben az a londoni uborkaépület alakú üveg
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22185 üzenetére
igyál inkább rendes kávét, ne mérgezd magad instant mûanyaggal...
-
válasz
Mr.Csizmás #22178 üzenetére
Lehet az lesz, a 3in1-et is tejjel csináltam, ha ittam (évente háromszor). A capuccinot szeretem, de azzal se esek túlzásokba, csak ha nagyon nagyon álmos vagyok, akkor (az pedig igen ritka).
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #22182 üzenetére
egy idõ után ez bekövetkezik a legjobb házasságban is...
-
venember83
nagyúr
Azt hittem, hogy megszűnt, de nem, csupán az emberek érdeklődésüket vesztették, ahogy idővel szokás.
-
üdvözlet madridból, végül kijutottam ugye, és a szálláson kívül minden okés.
nagyon frankó, hangulatos város, tetszik. lehetne kicsit melegebb, de csak kibírom valahogy
ja, és lehet nem fogok tudni jegyet venni a holnapi meccsre, mert nagyon úgy néz ki, hogy elfogytak
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tothgera30 #22177 üzenetére
akkor inkább 2 dl tej melegítve, bele 1-1,5 (2) kanál instant, meg pár kanál kakaó, vagy capuccinopor....és nem üt akkorát.
a 3in1 az csak arra jó, hogy a sz*rt kitolja az emberből.
-
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #22171 üzenetére
Inka kávé..? Az a cikóriás pótkávé koffein nélkül..? Vigyázz vele! Nagyon üt!
-
válasz
Mr.Csizmás #22172 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tothgera30 #22171 üzenetére
esti műszak?
-
Sohasem kávézom, most mégis megittam egy Inka kávét... lehet nem most kellett volna elkezdeni... érzem a hatását
.
-
-
NoLF
veterán
és akkor már lefoglaltam a prágai és müncheni jegyet is, mindenki reszkessen.
-
NoLF
veterán
na innentől nincs megállás, Dél-Afrikai Köztársaság reszkess, mert érkezem! októberig van időd készülni
-
BlacKSouL
addikt
Az első benyomásom az volt, hogy a Civic motorja egyszerűen vacak. Gyenge és lassan reagál...
Menet közben derül ki, hogy a Civicben mégis van valami zseniális. Kíváncsi, mi az? Lapozzon!...És lapoztam, és k.rvára nem derült ki számomra hogy szerinte egy ennyire szar autóban mi a f.sz lehet a zseniális. Mert vagy mondja hogy szar, és lapozzon kedves olvasó mert ott is szar, vagy mondjon róla valami konkrétat, ismerje el az erényeit, mondja el hogy nem az 1.6-os motorral fogják megvenni 99%-ban hanem az 1.8-al, ahogy az elődjét is, ami egyébként elég skizofrén, kiindulva az enyémből, ami most vegyesben 6.0-t eszik és 2800 fölé nem kell pörgetnem, viszont 7200-nál még épphogy csak megdöccen, ha megtapossák.
Hát mindenesetre én is tudnék ennyire fikázni egy Ferrarit is, meg egy Rollst is, ha a Rollst mondjuk Ferrarihoz, a Ferrarit meg Rollshoz hasonlítanám. Csak úgy fejben. Elméletben.
-
KrAt
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22151 üzenetére
Én is ezt vallottam, hogy tartani kisebb energia, mint emelni, de sokan meg azt mondták, ha eljövök otthonról melózni, vegyem le a fűtést.. Ami persze valahol jogos is lehet, mert ha mondjuk 20x energia fenntartani a hőmérsékletet naponta, és 25x újra felfűteni, akkor nem éri meg, de mondjuk 2 napnál már fordul a kocka..
vagy nemtom
Persze ez a hideg téli napokra érvényes, most fűtés nélkül simán van 21 fok a lakásban a nap miatt, mindenfele van egy csomó ablakom
-
KrAt
veterán
Akiknek konvektora van: ti hogy fűtötök mostanság? Első telem itt, eddig panelban laktam, ott meg ugye adott volt
Ugye mostmár jó idő van, azt megszoktam, hogy reggel visszaveszem a fűtést N-re, árnyékolók fel, hadd süssön / melegítsen a nap (télen folyamatosan ment a fűtés, mert ha levettem, úgy éreztem, hogy a falak kihűltek, de hiába volt utána 19-20 fok, fáztam..)
Ellenben most a kis konvektort (háló szoba) lekapcsoltam teljesen, mert a nagy (elő szoba, onnan nyílik az összes többi szoba) már be tudja fűteni a kis szobát is. Viszont reggel óta áll a nagy is, és még mindig 19 fok van.. Kapcsoljam be valami kisebb értékre a nagy konvektort, vagy hagyjam, nem fog annyira kihűlni a lakás? -
BlacKSouL
addikt
Kardionál érdemes pihenőnapot tartani? Javasolt ütemezés? Előnye, hátránya?
-
BlacKSouL
addikt
Használ valaki mobil-split klímát? Tehát nem csövest, hanem kirakható kültérist. Mennyire vastag a köldökzsinórja? Mennyire van kezelhetővé integrálva? Milyen hosszú?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #22140 üzenetére
jaja, csak azért, hogy 18 tölts után beszarjon, ezt nem gondoltam volna.
lehet, hogy gyakrkabban kellett volna meríteni... -
fokukac
nagyúr
anyámtól kaptam ajándékba egy utángyártott akkist, a Thinkpad-be, 2010 elején valamikor.
már 3 hónap után a kétharmadára csökkent a névleges kapacitása valamiért (53 Ah-ról valami 36-ra.
18 ciklus van benne, alig használtam akksiról.most fél órát ültem vele a szoba közepén. majd közölte, hogy lemerült, azonnal cseréljem.
megnéztem, már csak 31 Ah-t ír névleges kapacitásnak....ennyit ért egy akksi. hihetetlen.
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #22131 üzenetére
Egyiptombol jottunk haza, es hat az utolso nap elkapott minket is a tema, de eszmeletlen kemenyen. Check in a repteren, mondom a gep leges levegebe szeretnek ulni es nem az ablak mellett
Erre a mogottem allok, szoval titeket is elkapott, megtennel egy szivesseget? Nem beszelunk angolul, nekunk is oda kernel jegyet? -
asszem rednbejöttem. kérdés, hogy elmenjek-e azért dokihoz? bár ilyenkor szerintem rendelés sincsen.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #22124 üzenetére
HI!
honnye nem vot nked vmi kozod a delejez tanulmanid allt???:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #22122 üzenetére
Busszal jársz?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #22110 üzenetére
Nagy parasztsag penzt kerni. Fereg dolog na.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #22118 üzenetére
Második és harmadik próbánál nem ment semmi fogyasztó, ami felesleges lett volna (lámpát is lekapcsoltam). Utána melegíteni akartam az akksit a reflektorral (közben indító próbák), de pár percen belül totál halvány lett, így végleg feladtam, mert egyértelművé vált, hogy nem a hideg a baja.
Akksitöltőt már nézegettem, de lemondtam róla, mert ennyiért már majdnem új akksit tudok venni. Az is olcsóbb, ha havi egyszer elmegyek az autóval a "kisbótba" (30 perces kör mondjuk). Egyébként egy 8 hónapos Bosch akksi csinált velem ilyen gazságot. Mentségére legyen, hogy 3 hónapig állt az autó.
-
degu
senior tag
válasz
Viszlát #22117 üzenetére
Hat szerintem is egy mocskos sakal,aki kihasznalja,es megprobalja penzre valtani mas szorult helyzetet...de hat a mai vilagban ezek vannak egyre tobben.
/Egyebkent en sem fogadtam el soha a segitsegert penzt,meg akkor sem,amikor kulfoldon,turistakent,egy francia csoka kocsijat inditottam el,es mindenaron fizetni akart erte-pedig minden filler jol jott volna.../ -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tipp:
Ha minősítenem kellene a minőségét (kidolgozás, használt anyagok, működés, felhasználóbarátság, kezelési utasítás) akkor 10/10. Ebből kiindulva hátha van valami abban amit a hatékonyságáról állítanak. Hosszú ideje az első elektronikai eszköz, amin látszik, hogy nem kínai (még akkor sem ha véletlenül ott gyártják)
Tipp2:
Motor indítása előtt semmilyen fogyasztót ne kapcsolj be (lámpa pláne, ventilátor, rádió, ablakemelő, index, féklámpa...stb) A "lámpa fel" kapásból minimum 120 W fölösleges fogyasztás, azaz 10A. Feltételezve az önindító 1kW-os, annak meg 83A kell. Ezt összevetve egy 55 Ah-s akksi töltésmennyiségével...
-
Viszlát
addikt
válasz
Amikor mindenki a politikusokat szidja, hogy miattuk tart ott az ország, ahol, akkor szoktam ezeket a történeteket elővenni. Pénzt kérni a bikázásért, ami nekem semmibe sem kerül, maximum az időmet áldozom rá??? Ez annyira szánalmas, hogy csak wtf-ezni tudok két perce. Az ilyen rohadjon le a semmi közepén és ott számolgassa az így szerzett pénzét. Hihetetlen...
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #22115 üzenetére
Miért?
Vagy most hirtelen aktuálissá vált a lengyel-magyar ősi barátság?
"Lengyel, magyar két jóbarát. Együtt harcol, issza borát" vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem, bár már régen volt az érettségi -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #22111 üzenetére
A miniszterelnökünk lengyelül mondta el beszédének egy részét..
-
Traxx
őstag
válasz
Kalandor #22089 üzenetére
Nem szoktam ilyet írni, de erre +1. Igazad van. Amikor én jártam egyetemre, akkor nem tudom, volt-e ilyen "kedvezmény" (2005-ben végeztem). De ha lett volna, nem használtam volna ki. Lehet hülyeség, vagy büszkeség, de akkor is. Nyelvvizsgán se kértem felmentést, mert tudtam magamról, hogy meglesz...és igazam is lett
Magának a papírnak ugyan ezt leszámítva sosem vettem hasznát, de a nyelvtudásnak igen (angolról van szó).
Amúgy én egy kerekesszékes srácot ismertem az egyetemről, és egy ismerősöm egy szintén mozgássérült lánynak és egy vak fiúnak volt a mentora (ha ez jó szó rá). És ők kb. a legjobbak voltak az adott szakon, ami a tanulmányi eredményt illeti.
-
válasz
Nekem hasonló volt a story, tegnap szedtem elő a motort és az akku már nem bírta bepörgetni. Még délután vettem bele egyet, este be is indítottam, ma pedig ki is próbáltam a gépet.
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #22111 üzenetére
Guszta lehet. (hányás smiley nincs)
-
FehérHolló
veterán
Március 15-én a Kossuth tér tele van lengyel bérencekkel és lengyel nyelvű transzparensekkel. Éljen Magyarország!
u.i.: Most nem volt elég magyar nemzetiségű bértapsoló, mint tavaly a múzeum előtt?
-
FehérHolló
veterán
Tegnap este indultunk volna haza hárman ottómobillal. Kulcs be, POST sikeres, lámpa fel (hogy el ne felejtsem), aztán indítónál az egész meghalt. Tizedik próbálkozás után már a fényszóró is alig pislákolt. ~19:40-kor feladtam. Indítókábel nincs. Lakásba fel, csomagból laptop ki, internetre fel. Praktiker 8-kor zár. Google maps szerint 1.5 kilométer.
Egyéni rekordot futottam, kevesebb, mint 5 perc alatt ott voltam. Még épp beengedtek, a pénztárat zárás körül hagytam el. Szomszédok vagy rég vidéken, vagy elhajtottak a késői időre hivatkozva, ma reggel egy kedves barátom röffentett be minket, hogy el tudjunk indulni haza. Szerencsére épp útba estem neki, szóval nem kellett túl nagy szívességet kérnem.
Az úton meg annyi vasárnapi autós volt, hogy külterületen is csak 80-nal mentünk az esetek nagyobbik részében, hosszú (és tömött) sorokban. De legalább haladtunk.
230 km alatt 12 rendőrautóval találkoztam. Minden tiszteletem, hogy ilyenkor ilyen szép számban felügyelik a forgalmat.Mellékes megjegyzések: szomszéd taxis bácsi 7k-ért vállalta volna a bikázást, 2 hónapja az ismerősömnek 5k-ért csinálták meg. Indítókábel (300A, fél méter, 8mm érvastag) pedig 2.5k forint volt. A barátom által elpocsékolt benzin körülbelül fél liter.
-
köszi a tanácsokat, ezt fogom tenni. kis kex is, meg ilyesmi. nagyon szeretnék elmenni, szóval remélem ez a plusz lelki erő is segít
-
-
pohár
félisten
-
akartam venni, de minden gyógyszertárban mást ajánlottak helyette
Tothgera: igen, én is ettől tartok... de elég elbaszott rosszkor jött
bár inkább itthon, mint kint madridban... de akkoris, már úgy vártam az utazást is, emg a meccset is, erre úgytűnik nem lesz belőle semmi :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest