- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #11638 üzenetére
Gondoltam, hogy nem túl jó belépő azt mondani, hogy kirúgtak -és ez csak ma délben derült ki - így eddig azt mondtam, hogy kevesebb a megrendelés, és hogy a main client reducolta a bufgetet (és most homokot szórok a fejemre) .
Mondjuka mai interjún , akkorát égtem ihaj. De ez az ügynökség hibája is volt, senior pozira küldtek ki, junior helyett, ezenkívűl a CSS tudásom is lehúzták , 10-ből 5-re értékeltek , mert azt mondtam CSS-ben az ID a gyorsabb (és nem találok rá ellenkezőt) , szemben a Classal. Mindegy, tanultam belőle. Hogy is mondjam, apró nüanszokra kérdeztek rá, amit kb akkor tudsz, ha már találkoztál vele. Van amivel nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest