- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Évek óta OLED tulaj vagyok, 4 évig használtam egy 55"B7-eset, majd 2.5 éve váltottam egy 65"CX-re. Eldöntöttem, hogy idén váltok, hiszen a sokkal fényesebb panelek miatt talán már érdemes, és akkor már 77"-es lesz az új.
Na most az idei 77"-es Samsung S95C 1.310.00 a Telekomnál listaáron, ami kedvezménnyel 1.25-re lemegy (itt a legolcsóbb, máshol 1.5 millió körül szórják, de amúgy is T-s vagyok, úgyhogy mindegy), míg a 77"-es G3 1.8 millió eMag-on és a MediaMarkt-ban is.Tesztek alapján sokat fejlődött tavaly óta a Samsung, plusz kb annyival olcsóbb, mint amennyit a G3 egy év alatt veszíteni fog az értékéből.
Tetszik az egy kábeles kialakítás (Samsung OneBox - vagy mi a neve), a dizájn. A Samsung menüje sokkal gyorsabbnak tűnik (gyanítom a G3 is fényévekkel gyorsabb a CX-nél). YouTube-os összehasonlításokban valamiért jobban tetszettek a Samsung színei és a color brightness is jóval magasabb a Samsungnál. Kicsit félek, hogy hiányolom majd a magic remote-otDolby Vision nagy kérdőjel nekem, mert az összes streaming szolgáltatónál Vision-ben indul el minden jelenleg, de láttam Samsungos ismerősnél, hogy nála meg HDR 10/10+ban... Konzolom egy PS5, de nem vagyok power gamer, csak néha napján ülök le játszani, de akkor szeretem, ha odab@sz a látvány
Van valakinek tapasztalata esetleg?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest