Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
1. - elsősorban nem nekem kell megfelelni, hanem a szabványnak.
2. - amikor valamilyen termék áráról beszélünk, akkor a használt vagy egyéb, másod-, harmadkézből származó termékek árairól nem érdemes említést tenni, az egy másik, történet.
3. - amikor árról beszélünk, akkor az éppen aktuális áron lévő összehasonlítás a megfelelő. Sok értelme lenne egy most 1500 Ft-os kábelt összehasonlítani egy 10 évvel ezelőtt 1500 Ft-os kábellel, előbbi mondjuk Delock, utóbbi AQ.
Szerinted ez valós összehasonlítás, amikor a piacon lévő kábelek árai szerint vetjük össze a tudást?
Ennek fényében is azt mondod, hogy egészen biztosan van annyira jó az a kábel, mint a Pearl?
- annak fényében írom, amiben valós az összehasonlítás (nem annak fényében, amit ide vizionálsz, hogy régi ár, meg használtan, másodkézből beszerezhető), és amit korábban írtam, linkeltem, tehát a mai áron beszerezhető 7e Ft-os és 70e Ft-os kábelek esetében egyértelműen van annyira jó kábel, kép- és hang minőséget illetően. Minden egyéb már egy újabb igénynek megfelelő követelmény lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerinted ez valós összehasonlítás, amikor a piacon lévő kábelek árai szerint vetjük össze a tudást?
- annak fényében írom, amiben valós az összehasonlítás (nem annak fényében, amit ide vizionálsz, hogy régi ár, meg használtan, másodkézből beszerezhető), és amit korábban írtam, linkeltem, tehát a mai áron beszerezhető 7e Ft-os és 70e Ft-os kábelek esetében egyértelműen van annyira jó kábel, kép- és hang minőséget illetően. Minden egyéb már egy újabb igénynek megfelelő követelmény lehet.
Vhiktor