Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A kettő között van valami különbség?
[link]
C12LA vs C11LB
Köszönöm a választ. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Lehet agyonvágtok, mert már többször volt téma, de ha meggebedek sem találtam még megoldást a dologra.
Szóval az lenne, hogy fizikális lejátszó nélkül, Blu-ray ISO-t, vagy magát a lemez tükörképet (nem tudom mi a neve, amikor ilyen sok száz/ezer file van) az LG C8-on szeretném lejátszani. Gondolom PC-ről kéne, de nem tudom, hogy lehet-e ilyet egyáltalán vagy, hogy milyen program támogatja?Jelenleg nincs túl bonyolítva a dolog vagy külső merevlemezről játszom le az "mkv"-kat, vagy a gyári LG smart share-el stream-elem át asztali PC-ről. Az otthoni hardver (pc) és a wifi is elég izmos, gond nélkül viszi az UHD anyagot, de azt nem tudom, hogy az ISO-k lejátszására gépről van-e valami megoldás?
Előre is köszi,
-
Chris1983107
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi, akkor ezeket megnézem. A Mad Max amúgyis kimaradt eddig.
-
Chris1983107
tag
Szia!
Tudnál mondani akkor valami címet, ami igazán "eye candy" ? Azért is érdekelne, mert én eddig pont az Aquaman-től f****m le a bokám a legjobban otthon az OLED-en. Nekem ennél komolyabb látvány és színvilág még nem jött át filmből. Pedig, nem is lemezről, hanem csak mkv-ból néztem. (Bár úgy tudom, hogy a bitrate-en nem változtatnak amikor remux-olják?!) Sőt, nem vettem észre azt sem, hogy ez csak "upscale"
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 
-
Chris1983107
tag
Köszönöm, a wi-fi probléma megoldódott. A DNS szervert átírtam 8.8.8.8-ra. Azonnal helyreállt a kapcsolat.
Az OLED fényerővel pedig akkor elkezdek játszani. 30-ról indulok aztán meglátjuk. Köszi a tippeket. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel:
LG C8 55PLA, 2018 november óta használom, de eddig ilyen probléma még nem jelentkezett. Szóval, látom, hogy kapcsolódik a routerre, látja is az 5GHz-es jelet is, de valamiért azt írja ki, hogy nincs net kapcsolat. Rákapcsolódtam a 2.4 GHZ is, de továbbra sem történt semmi. Azt írja nincs net kapcsolat.
Kérdésem, hogy mit lehetne tenni? Van-e valami trükk amivel újra éleszthetem a net kapcsolatot? A többi eszközön ment a wifi. Próbáltam amúgy mindent resetelni, áramtalanítottam, de ugyanúgy felcsatlakozott, de kapcsolat nem volt. Ez este 11-kor történt, úgyhogy feladatam a dolgot egyelőre. Majd most délután, ha kapok valami tippet.

Előre is köszi.
Másik dolog, jól olvastam, hogy az OLED fényt max. 30-on érdemes tartani? Mert akkor az én látásommal komoly bajok vannak, mert én gyárin hagytam, amit korábban is írtak itt párán, hogy ez a 60-90 közötti érték és néha még így is sötétnek látom.
Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mobilról nehéz a fórum élet.
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 

Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam?
Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
Vhiktor