Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Az IN START menüben van.
Vagy szerviz távirányító kell hozzá vagy az Anymote alkalmazás. Akármelyikkel az IN START gombbal (és a jelszó: 0413) tudsz bejutni.Amúgy sajnos a Play-en már nincs fent az Anymote, egyéb helyről kell beszerezni (pl. apkmirror).
Szerk.: Természetesen android-os és IR-el ellátott telefon esetén így/ezzel működik, az iOS megoldást nem ismerem.
-
Dreamie
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Én tavaly vettem egy 65 CX-et, teljes megelégedéssel használom konzollal és sima tv adással. Mivel nálam nagyon bevált idén vettem a ps5 és pc mellé egy 48-as 2021-es modellt, pár napja van meg, és teljesen elégedett vagyok vele. Kopp-kopp. Én az LG-re szavazok. Legfeljebb, ha számodra nem megfelelő a panel minősége, akkor cserélteted, vagy, ha nagyon elégedetlen vagy elállsz a vásárlástól, internetes rendelés esetén erre van 14 napod. Szerintem sokat nem kell gondolkodni rajta. Mérlegelj, hogy mi a fontos a számodra, döntsd el és vedd meg.

-
Jim-X
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Ez nekem is hasznos volt!
Nekem is Zidoo van meg PS4, de az erositom nem tudja a 4K-t (Denon AVR-1912)Eddig ugy hasznaltam, hogy a HDMI 2-be (LG 65CX) ami ugy e(ARC) megy bele az AVR kimenete es minden forrast az erositobe csatlakoztatok. Ha youtube-ot nezek az LG-n akkor a hangszepen szol a hangfalakon az erositon keresztul.
Akkor jol gondolom, hogy egyszeruen a Zidoo medialejatszot (ami ugy tudja a 4K-t) atdugom az AVR helyett valamelyik masik HDMI portb a tv-n es akkor a 4K lejatszhato, a hang pedig megy tovabb a 2-esen, mintha mondjuk youtube videot neznek.
Ugye jol gondolom?
-
adm
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
nem, érkező hangot is. esetemben:
pc -> lejátszóeszköz: lg tv nvidia hdmi-n -> 65c1 -> sound out: hdmi arc device -> lg dsn11rg soundbar -> forrás: hdmi arc és kész.2.1-es az összes hdmi rajta.
hdmi 1-3-ighdmi2 (e)arc képes, a4-estöbbielvilegcsak in.optikai is lehet, de ha az erősítőd vezérelhető, feléleszthető stb hdmi-n akkor biztosan azzal kötném össze.
-
válasz
mcmike
üzenetére
Konzol mellé az egyik legajánlottabb TV a CX!

Tesztelni fehér és szürke youtube videókkal a legegyszerűbb.
HA hirdetésekkel semmi gond, ha rendes garanciát adnak rá viszont mivel bejött az új törvény és 250e felett 3 év a kötelező garancia én inkább hivatalos helyen venném. Media Marktba volt akció is valamelyik nap pont erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Óra topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor