- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
rodman73
üzenetére
Én is edigin vettem a CX-et, "újszerű" állapotúként, de végül kiderült, hogy csak csomagolássérült volt (a szállítólevélen már ez szerepelt). A doboza kívülről kicsit viseltesebb volt, de belül a tv és a kiegészítők láthatóan bontatlan, elöl-hátul fóliás stb., és a szerviz menüben megnézve is 0 üzemórás.
(a kép már kibontás - üzembehelyezés után készült, a barna tapet én tettem rá, h ne essen le az alja amíg leviszem a tárolóba
)Igazából azért nem gáz ilyet bevállalni, mert egyrészt azonnal vissza lehet küldeni (sőt bontás után ha nem tetszik át sem kell venni), másrészt meg az LG-vel is lehet beégett panelt cseréltetni. Nekem megért -100 ezret a sérült doboz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Napelem
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor