- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
NoMagix #85485 üzenetére
Most döbbentem rá ahogy nyomkodtam a tv távirányítót, hogy vezérli az Xbox-ot!
Nyomogatom a zöldet erre ahol van éppen a kurzor az xbox főmenün azt vezérli vagy elindítja a játékot
A hangerő gombon és a benenet választón kivül nem nagyon nyomkodtam a távirányítót miközben az xbox-on játszom ezért is meglepő számomra.
Ezt a boxon vagy a tévén kell kikapcsolni. -
bnorci71
addikt
válasz
NoMagix #82410 üzenetére
az érdekes lehetett.
fiam tegnap Hallstattban a JW4 forgatását kapta el csinált is kis videót egy 6mp-es jelenetről.
Ami filmes világból még érdekes volt nekem most. Az a The Blacklist 7évad utolsó része. A fele már le volt forgtva amikor a Covid miatt leálltak. a hiányzó részeket meg megcsinálták animációs filmnek érdeks volt látni ahogy 2-3 jelenetenként vált a film. -
Rekro
aktív tag
válasz
NoMagix #82278 üzenetére
Köszi a választ sajnos gondoltam, hogy ez lesz!
Gariztatással kapcsolatban kérnék még tanácsot. 2021.11-én vásároltam emagnál a honlapukon ott van a letölthető emagos számla/emagos garijegy, de előszedtem a "fizikai" papírokat és ott csak egy garanciakártyás kis füzetet találtam amibe másik 15 ország garanciális javítás leírása van, de külön magyar jótállásijegy nincs.
Ezen idegeskedek tegnep este óta, hogy kéne benne lennie vagy az emag/extreme digital letölthető jótállásijegye ?Ill. még korábban olvastam olyat, hogy az lg kimegy panelt cserélni az oled tvkhez nem kell elvinni a tv-t, ez valós dolog? Vagy ezt csak az emagom keresztül, tv elszállíttatva tudom intézni?
Köszi!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
NoMagix #76349 üzenetére
Broadlink rm3 univerzális távirányítóval is ugyanezt csinálja.
Ha végre bekapcsolt, utána a kikapcsolásra rögtön reagál, illetve az ezutáni bekapcsolásra is.
Mintha eddig nem létező deep sleepbe kerülne miután sokáig van kikapcsolva és azért nem reagál rendesen, viszont erre nincs opció sehol.
A quickstart meg a többi hülyeség sose volt bekapcsolva.
-
Celtis
veterán
válasz
NoMagix #69406 üzenetére
de ha olyan hibába futnánk ami nem javítható és csereutalványt adna, akkor ott leszek tévé nélkül.
Szerintem valamit félreértettél. Ilyen nincs. Ha csereutalványt kapsz, akkor a kereskedő köteles a választásod alapján új készüléket adni vagy a vételárat visszafizetni. Ez nem bolt, hanem törvény kérdése.
Igaz pár éve volt, de nekem pont az Iponnál volt ilyen esetem. Visszakaptam a pénzt. Nyilván a számla legyen meg. -
alaves
addikt
válasz
NoMagix #69348 üzenetére
Már írtam, de akkor ismételjük át: Philips P5 gen2 (OLED754) =~ LG Alpha9 gen4 (LG C1)
Ennek alapján az OLED-ekben lévő Philips P5 gen5 (2021) vélhetően a Sony A90J-ben és a Panasonic JZ1500/2000-ben lévő képfeldolgozó hardverekkel vetekedhet, vagy jobb. A 706-osban lehet, hogy gen4-es van, de az is erős nagyon.
A 706-os C1 kategóriájú TV. -
eagleberg
aktív tag
válasz
NoMagix #69260 üzenetére
Valahol érthető a hallgatás. Most irnák azt például, hogy javitottuk a szinkezelés hibát, meg gyorsitottunk a kis képek megjelenitését? Akkor erre mi lenne a rekakció? Az, hogy: HÁ' DE SZAR ez az LG, mert még biztos máshol is rossz a szinkezelés valahol meg lassú máshol. Tehát a javitás kommunikálása egyenértékű azzal a beismeréssel hogy eddig valami szar volt. Azt meg senki nem szereti reklámozni. Belső kommunikációban persze biztos van release notes...
-
ricsip
addikt
válasz
NoMagix #69258 üzenetére
csak akkor frissítem, ha itt jókat írnak a kedves fórumozók
Mivel az LG nem osztja meg a vásárló söpredékkel a szoftvet apdét miket módosít, és 1 LG alkalmazott se szivárogtatja ki ezeket, így biztosan csak maga az LG és a Jóisten tudja mit művelnek odaát. Innentől a mezei fórumozók irománya sokat nem nyom a latba, mert csak egyedi tapasztalatok és (vélt) megfejtések lesznek, nem mérvadó az átlagra ill. a te csatornakapcsolgatási problémádra.
Sajna ez van, lehet írni nekik (mármint az LG anyacégnek, a magyarok gondolom ennél a cégnél is csak helyi süket leányvállalat, mindenféle autonómia nélkül), kérni vagy követelni a részletek megosztását. Nyilván szarni fognak rád/ránk magasról, így megy ez, próbáltam már más gyártóknál (intel, amd, wd, mind egy kutya). Amíg nincs világméretű sajtó visszhang, nincs vmi nagypofájú amerikai jutub influenszer aki kinyitja a száját, addig az átlag vásárlót leszarják. -
contaxg
veterán
válasz
NoMagix #68272 üzenetére
Köszi!
Az a gondom, hogy tévé hátában van egy apró "szub" két passzív sugárzóval. Ez egy apró szoba (2,4x2,4m) és ahhoz hogy jól szóljon legalább 20 centire el kell húzni a faltól. Egyébként meglepően jó ekkora területre a hangja de a mélyek a fal közelsége miatt "felkeményednek", így most rendesen visszavágtam a 100 és 300Hz körüli tartományt, de azért jó lenne néha ha "normálisan" szólna. Nagyon extra kütyüket meg nem szeretnék bevinni ebbe a parányi helységbe. Egy mozgatható állvány ezen elvileg sokat segítene, de ha macerás mozgatni, akkor megette a fene...
-
ricsip
addikt
válasz
NoMagix #65239 üzenetére
Mondjuk a tudatlan vásárlók védelmében az LG teljes műszaki részlegének (kezdve a fődirivel) a f***t levágatnám, hogy egy ECO nevű módot raknak a TV-jükbe, ami
a) SE NEM ENERGIATAKARÉKOS
b) SE NEM képkímélő
beállításokkal kerül leszállításra. A kalapszart nem érő 140 oldalas tecnkai dokumentáció meg 1 büdös szót nem ír róla, mi miatt lenne ez az ECO tényleg ekó. -
RazoR
veterán
válasz
NoMagix #65230 üzenetére
SDR-nél szerintem teljesen felesleges, az alapból fos képminőségen nem javít érdemben, csak maxra húz sokmindent értelmetlenül. Először nekem is fura volt az alacsonyabb fényerő a Q80T után de pár nap alatt hozzá lehet szokni. Amit meg HDR/DV-ben és PS5-el tud a tv az meg kárpótol mindenért!
-
mrThomi
addikt
válasz
NoMagix #65128 üzenetére
Egyenlőre marad igy, lehet késöbb atrakom a feher tv alvany köré.
Ha az xbox series x-et tartom meg akkor zöld lenneviszont jobban bejön a playstation ökoszisztéma meg az exlkúzivok, igy ez maradt.
Hogy erted hogy leszortad a fenyet sütöpapirral ?
ki lehet meg jobban vilagositani a ledet ?
-
-
Rebelf
aktív tag
válasz
NoMagix #62359 üzenetére
Jó de hatalmas százalékban nem fórumoznak meg hasonló az emberek, meg olvasgatnak napokig utánuk . a hétköznapi ember elmegy a bevásárló központba ,látja hogy szép a képe és megveszi,azt se tudja mi az oled vagy lcd közötti különbség . Ezért tartom jó dolognak hogy a biztonsági intézkedések automatikusak a Philips tvkben, az összeset így kellene gyártani. És még így sincs kizárva teljesen a beégés veszélye.
-
-
törölt tag
válasz
NoMagix #61363 üzenetére
Én a HDMI 2.1-beli elmaradás miatt nem veszek az idén (se) Sony-t. Ez a Mediatek vezérlő velejárója, jövőre talán lesz új reviziós chip. Vagy azután, vagy valamikor.
Nekem is LG van (C8), teljesen jól működik a webOS. Pár dolog zavar benne, pl. a kikapcsolhatatlan légegér is, ill. az új LG-kből hiányozna a DTS. Így marad a C8, úgyis magasabb a használati értéke, mint amennyiért el tudnám adni.
-
NoMagix
addikt
válasz
NoMagix #61134 üzenetére
Végül sikerült belépnem a szervizmenübe.
Az instart után nem történt semmi, de amikor megnyomtam a stopot akkor felugrott a kódkérő, utána láttam már a teljes menüt.
Kilépni nem csak az instop-al tudtam és utána csinált egy teljes gyári tiszta indulást.
Mindegy, több ilyet nem akarok csinálni.
Melyik sor mutatja a pixelfrissítések számát?
Pénteken vettem, használt 4 hónapos készülék volt és az üzemórája most 494-et mutatott, kb. 480 órával hozhattam haza!
Köszi mindenkinek! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
NoMagix #56637 üzenetére
Csak is úgy van értelme megvenni, csak egy baj, hogy a mind a VB, mint a TT előjöhet rá 1 hónapra is. Én majd egy hónap után jelentettem a hibát, mert addig teljesen úgy nézett ki, hogy a vertical banding végleg eltűnik. Aztán puff, olyan szar lett egyik napról a másikra, hogy öröm volt nézni.
Vegyél Sony-t, vagy Panasonic-ot. Ag9, illetve az utóbbiból a HZ 2000-et.
És nagyon kevés az esély rá, hogy ezeknek a tévéknek nem homogén lesz a panelja. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
NoMagix #56634 üzenetére
Szia!
Tudom itt csak a vásárlók kicsi százaléka fordul meg ez nem valós kép az egészről,
Ennek pont az ellenkezője a mérvadó, csak ebben a topikban (már) nagyon sok lett a panel hiba, menj, pl a reddit-re, tele van vele a fórum. Nem beszélve a többiről. Vagy, szerinted csak a PH topik vásárlói a legszerencsétlenebb CX tulajok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest