Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
aki esetleg kapcsolt ki szervíz menüben TPC-t és GSR-t, az a System 1 menüben a Dimminget is kikapcsolta ? [link]
-
FingR86
őstag
válasz
Phobosz90
üzenetére
sztem felhasználás/játék függő. Ha vmi autós, versenyzős játék van én is azonnal elő kapom, arra tényleg könnyű volt átszokni. De egy fps-nél soha eszembe sem jutna, hogy egyáltalán meg is akarjam szokni a kart, mert az egy bénázás csak és rá van tolva a nagy halom aim assist, közöd nincs a pontossághoz, csak lősz a vakvilágba és ráhúzza ahova kell.
-
FingR86
őstag
válasz
Szaszabond
üzenetére
jó lesz a vention is simán, az is 48-as
-
FingR86
őstag
válasz
Szaszabond
üzenetére
a vention mint márka az jó és minőségi, de én így hirtelen nem látom az oldalon keresve, hogy "48gbps"
de sztem erről van szó ott is. [link] -
FingR86
őstag
válasz
Szaszabond
üzenetére
ha nincs jó kábel az euronics-ban nem kell erőltetni onnan a vásárlást.
az a hama márka sztem nem egy biztosíték a minőségre...
bestbyte-ben van delock 48gbps kábelek, nem vészes áron. [link] -
FingR86
őstag
LG CX-re nem úgy volt, hogy a 04.40.70 az utolsó frissítés?
most dobott fel az imént egy 76-ost
tud róla bárki bármi infót? -
FingR86
őstag
válasz
szaki7
üzenetére
nálam cx akkor csinál hasonlót, ha sokáig nézek böngészőben egy sötétebb ablakot és átváltok egy tiszta fehér fülre, akkor kb 1 másodperc alatt kevés fényerőről feltornássza normálra. De olyat, hogy végig egy fehér képernyőn vagy és magától veszi lentebb és lentebb, na olyan még nem fordult elő.
-
FingR86
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
rakd fel az lg tv alkalmazást telóra és kapcsolgasd azzal, az hálózati alapon fogja kapcsolni.
de egy szobában két tévé milyen célt szolgál ?
-
FingR86
őstag
lg cx-re most dobta be a 04.40.10-es frissítést.
tudunk róla valamit, hogy mit tartalmaz ?
google nem volt barátom -
FingR86
őstag
válasz
Zsuzska98021
üzenetére
ha 0/24 tv csatornát nézel akkor esetleg a logó körül lehet gond
vagy mindig ugyanazzal a játékkal játszol napokon keresztül és van rajta statikus elem (HUD)
akkor esetleg lehet gond, egyéb esetben vegyes felhasználás mellet már nem igazán kell félni tőle. -
FingR86
őstag
válasz
ZionDUC
üzenetére
nézz open matte filmeket
-
FingR86
őstag
válasz
alaves
üzenetére
hála istennek amióta megvan semmi képi (kijelző) hibát nem tapasztaltam amivel ne tudnék együtt élni, egyedül a bal oldali rózsaszínes árnyalat a sarokban, de hát az csak tiszta fehér háttérnél látszik, olyat meg úgysem nézegetek. Úgyhogy én is arra tudok tippelni, hogy megelőző volt a szándék.
-
-
FingR86
őstag
Bő egy hete vagyok amazon fire stick max tulaj. Módosított dolby vision képes kodival használom. Tökéletesen tudja az mkv és az mp4 fájlokat is dv-ben játszani kadenciahelyesen. Ajánlom mindenkinek aki nem akar 80-100 ezret kiadni egy komolyabb média lejatszoert. KB 17 ezer Ft volt akciosan szállítással. A wifije nem valami bitang, de USB - s LAN adapterrel tökéletes. Egyébként lehet csak be beszélem magamnak de én a HDR tartalmat is szebbnek látom rajta mint a tv gyári lejatszojaval vagy az Amlogic-os boxom kodijaval.
-
FingR86
őstag
válasz
alaves
üzenetére
köszi a tippet.
be is igazolódott, olyan felirat volt benne amit nem kezelt a CX.
az meg, hogy a külső feliratot nem látta az én tudatlanságomból adódott.
mivel én a filmeket egy Kodi media szerverről nézem és ott hiába volt a film mellé rakva az srt fájl, nem látta a gyári lejátszó. Feldobtam a felirat nélküli mp4 muxot egy pendrive-ra és mellé dobtam az srt fájlt, így már azonnal látta a mellé pakolt feliratot. Ma is okosabb lettem
-
FingR86
őstag
válasz
alaves
üzenetére
már csinálom a muxot.
szerintem az kavar be, hogy ami alapból benne van az mp4-ben felirat az nem tetszik a tv-nek és amiatt nem látja a külső srt feliratot.
most csak kép és hangsáv lesz az mp4-ben és külön kerül mellé srt fájlban az utf-8 felirat
kíváncsi leszek így mire jutunk. -
FingR86
őstag
az miért lehet hogy CX nem tud lejátszani mp4-ből feliratot ?
MKV-ból simán megy...
Általában szinkronos DV MP4 fájlokat nézegetek, de most nézni akartam egy feliratos DV MP4-et és semmi. Hiába raktam mellé külső feliratot átnevezve a film címére, és akkor sem.
Biztos, hogy tartalmaz az MP4 fájl feliratot, mert PC-n látszik benne.
ötlet ? -
FingR86
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én azt mondanám hogy mindenképp dolby vision filmet nézz vele először. pl dr. strange, black widow
-
FingR86
őstag
Cx új frissítésében egy apró, de számomra idegesítő dolog javítva lett. Ha a média szerver indítása után egérrel választunk, hogy kép vagy video, akkor a választás után nem tűnik el a kurzor végre
-
FingR86
őstag
-
FingR86
őstag
Nem tudom volt e, de kint van a HDTV test:
Best TV of 2021:
1. A90J
2. JZ2000
[link] -
FingR86
őstag
aki DV logót akar látni gyári lejátszóval, akkor neki "UFO971" kell.
Dolby.Vision.SL
MP4
Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU
SMPTE ST 2086, HDR10 compatible -
FingR86
őstag
tud valaki segíteni abban, hogy DV mkv-t mivel muxoljak át mp4-be ?
próbáltam a tsmuxer-t.
TS vagy M2TS, szépen megcsinálja, csak a CX gyári lejátszója nem tud a filmben tekerni.
Lejátszani simán tudja.
ötlet ? -
FingR86
őstag
Végre egy jó dolog a CX új frissítésben
Ha a Bluetooth fülhallgatót kikapcsolom, akkor nem a beépitett hangszóróra vált vissza a rendszer, hanem az utoljára használt kimenetre. Ez miért tartott ennyi ideig, nem tudom
-
FingR86
őstag
Na most elővettem a mérőszalagot.
Ágyon fekve 280cm a távolság a szemem és a tv között és már kezdem kicsinek érezni a 65“-t. -
FingR86
őstag
válasz
Attila2019
üzenetére
Bezony. Főleg amikor böngészőben fehér hátterű lapokat görgetek, vagy olyan lapfülek között váltogatok ahol a fehér dominál. Igaz, eddig még csak játék profillal használtam PC-ről, de ki fogok próbálni más profilt is. Esetleg tiltom a g-sync-et, hátha látok vmi változást. Én azért jóval alacsonyabb fényerőn használom jelenleg mint te. Nálam amióta átállítottam a gamma értéket, azóta nincs szükség akkora oled fényerőre. Addig nekem is 80-90 volt az elég. Azóta az 50 is mintha sok lenne néha.
-
FingR86
őstag
válasz
Attila2019
üzenetére
Nálam is ez van.
Cx
Oled fényerő csak 50
Jatek profil
Energiatakarek kikapcsolva.
Automata fényerő kikapcsolva.Én is kB böngészőben való görgetéskor tapasztalom amikor sok a fehér. Eddig még nem tudtam rajonni mi okozza.
-
FingR86
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
-
FingR86
őstag
válasz
powerup2
üzenetére
én úgy gondolom, ha normális helyről van és van rá gari bőven, akkor olyan 400 és 420 között mozoghat az ára.
nemrég vettem én is egyet használtan, és figyelgettem az aprós árakat.
420 és 450 közötti áron szinte aznap elkelt mind amelyikre nem ilyen 1 éves kitudja milyen garancia volt, hanem rendes bolti/gyári. -
FingR86
őstag
Kérdés.
LG cx.
ma futottam bele először a filmeim között egy olyanba aminél lejátszáskor nem a hdr logo jelent meg, hanem a dolby vision.
Meg is lepődtem mert rémlett hogy írtatok itt korábban hogy a cx csak a single layert tudja. Le is szedtem akkor kettő filmet. Mind a kettő ugyanattol a releaser csapattól van és mind a kettőnek pontosan ugyanaz a leírása és mégis csak az egyiket tudja dv-ben játszani. A másikat csak hdr-ben. Ez miért lehet?Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU SMPTE ST 2086, HDR10 compatible
Single track single layer mp4Mindkét film leírásában ez van.
-
FingR86
őstag
nekem is tegnap jött CX-re a 03.23.35.
elvileg mindenki ewzzel a frissítéssel várta a 120Hz / Dolby Vision-t
aztán mégsem lett belőle semmi ?!
-
FingR86
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
nekem PC-s használatnál játék módban a gamma állítás oldotta meg a túl alacsony fényerőt.
SDR-ben 80as oled fényerő mellett is olyan sötét volt minden, hogy kb alig láttam a dolgokat.
azóta bőven elég SDR-ben az 50-es oled fényerő is. (65CX) [link] -
FingR86
őstag
miért lehet az, hogy a media box képe nem illeszkedik rendesen a TV-hez ?
túl nyúlik rajta.
ahogy tölt be a Kodi (CE), már a boot alatt is el van csúszva a kép, mert nem látni a bal felső sarokban futó szövegeket.
Eddig ilyen problémám nem volt a korábbi TV-kkel.
létezik még itt ilyen képernyő illesztés stb LG alatt ?? -
FingR86
őstag
valaki aki használ LG-t (cx) PC-re.
game üzemmódban kell fusson ?
konkrétan annyira kevés a fényerő, hogy fehér színt nem is látok
minden olyan sárgás inkább. 50-es oled fényerőn.
ha bekapcsolom a windows alatt a HDR-t, akkor már van fényerő rendesen
de akkor már átvált 100-as oled fényerőre, azon meg nem hiszem h jót tenne neki hosszabb időn keresztül.
főleg videó szerkesztésre használgatom a masinát, és így elég fura.
-
FingR86
őstag
hát ez az.
jött a noti, de nem csinált semmit
és a szoft frissítés részben, ott van h végzett 100%, és restart után csinálja.
de nem volt restart se meg semmi. Már azóta volt kikapcs/bekapcs is. Ugyanaz.
Nyomjam hosszan a bekapcs gombot ? Samsungnál az opció volt a rendes restart-ra. -
FingR86
őstag
Aki optikával használja a cx-et nála minden rendben van a hanggal? Akármit csinálok nincs szinkronban a kép a hanggal. Késik a kép. Már próbáltam a sound sync és azon belül a bypass beállításokat is. De egy minimális eltérés mindig van akármit is állítok be és az a baj hogy már nem tudok a tartalomra sem figyelni mert folyamatosan látom /hallom.
-
FingR86
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
-
FingR86
őstag
lenne egy kérdésem.
ebédszünetben vettem csak észre és nem nagyon volt időm akkor foglalkozni vele.
a TV-re van dugva optikán egy Z906.
de csak ma tűnt fel h nem világít a hangfalon a decode led, és nem is megy 5.1-ben a hangfal.számít az hogy a hangbeállításoknál csak optika vagy "optika + beépített hangszóró" van kiválasztva ?
a samsungnál mindegy volt, akkor is működött a decode ha simán a tv hangszóró volt beállítva egyedüli kimenetnek.
létezik, hogy itt meg csak akkor fog működni, ha tisztán optikai kimenet van beállítva ?
-
FingR86
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
próbáltam volna lefényképezni, de így összerakva már nem igazán látszik semmi a képen
mert igazából minden csavar alul van.
emlékeim szerint a 2 kis pöcök nekem sem igazán ért be a helyére, lehet ezért is olyan instabil az egész. Ha megmozgatom az asztalt, simán van a TV tetején 2cm kilengés, úgy h a talp meg sem mozdul
-
FingR86
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
az alsó képnél nekem vmi sántít...
mindjárt otthon vagyok és lefényképezem Neked az enyémet, pont este szereltem össze a sajátot. -
FingR86
őstag
válasz
KRoy19
üzenetére
én is tegnap üzemeltem be a 65" CX3-at.
nagyon szeretem
egy kérdésem lenne.
PC-ről használva automatikusan game mode-ra vált, meg UHD deep color.
de nálam eléggé kevés a fényerő.
hiába állítottam a játék módon belül a fényerőt 50-ről 80-ra, sok változást nem vettem észre.
ez direkt ilyen ?
a qled-nél pont fordítva volt, szinte az összes filmes képi sémánál alacsonyabb volt a fényerő
és amint PC-re váltottam ami ugyanúgy game módban volt, olyan fényerőn működött, h kiverte a szemem. -
FingR86
őstag
emagról vásárolt készülékre is vonatkozik a rendes hazai LG garancia ?
teszem azt bármi gond van a panellal, akkor LG-t hívhatom?
vagy ezt emag házon belül intézi vmi saját szervizben ? -
FingR86
őstag
válasz
Impulsivex
üzenetére
ismerős a szitu, nekem volt ilyen samsung Qled-el.
utána ment sorba az összes kimeneten ugyanez.
először csak villogás néha, aztán egyre gyakrabban
és végül az adott kimeneten tök sötétség.
samu szervíz távsegítséggel resetelte a masinát, de semmit nem ért.
bement a szervizbe és alaplap csere megoldotta a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor