Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Megjött az újra csomagolt LG C9-m, amitől kicsit féltem is. Sajnos be is igazolodott a félelmem. Ahogy bekapcsoltam demó módban volt.
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre. Bocs a képek minősége miatt, remélem a lényeg látszódik azért.
Ez volt a teszt videó, amivel néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Yettel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gamepad
- Nintendo Switch 2
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre.
Vhiktor