- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Megjött az újra csomagolt LG C9-m, amitől kicsit féltem is. Sajnos be is igazolodott a félelmem. Ahogy bekapcsoltam demó módban volt.
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre. Bocs a képek minősége miatt, remélem a lényeg látszódik azért.
Ez volt a teszt videó, amivel néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre.
Vhiktor