- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakavatott
csendes újonc
válasz
noblem1983 #105652 üzenetére
Ugyanezt vettem egyel nagyobb méretben.. Mezei felhasználó vagyok, ha nem gond rád írok ha kérdésem merülne fel.
-
Ébri
senior tag
válasz
noblem1983 #105689 üzenetére
Jóval kevesebbet adnak el belőle, jóval kevesebb panasz is van. Nekem a Sony LEDem volt panelcserés gari lejárta után fél évvel. (Más kérdés, hogy a panelcsere ára bőven egy bármilyen új TV ára alatt volt, ez OLEDdel gondolom nem így van.)
-
Quadgame94
őstag
válasz
Ezek mind legendák. Nincs válogatott panel, a mozgás pedig szubjektiv. A80L pedig egy B3 tudását hozza C4 áron.
Nálam nem sok nagyobb Sony fanboy volt kb 2015-ig. Xperia, PS, VAIO és még sorolhatnám. De ebből kikellett nőnöm.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Nincs válogatott panel, ez is legenda.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
noblem1983 #105666 üzenetére
A gyári kalibráció minősége darabról darabra változik, az a C4 ami nálam van gyárilag nagyon jó. Illetve az sem mindegy milyen műszerrel mérik, ha nem referencia műszerrel akkor nem mérvadó, pl rtings spectroja nem referencia szint csak 5 nm-es a 2 helyett.
-
Icewloxy
tag
válasz
noblem1983 #105652 üzenetére
régebben jó volt a pana, mai modellek között lemarad. jelenleg G4 - s95D - A95l a sorrend. [link]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
noblem1983 #105014 üzenetére
A C765 paraméteri alapján egy elég jó TV. Ha szoftveresen is minden rendben van, akkor most a 65 colos 350 -ért jó választás. Van már pár tulaj a TCL topikban, de még elég kevés a tapasztalat ezzel a típussal.
Samsung OLED -et szerintem engedd el. Legalábbis ezeket a WOLED típusokat. Ott inkább a QD OLED -et érdemes választani. De beszéltünk erről feljebb is.
Ha feljebb tudod tolni a TV -re szánt keretet, akkor inkább C4, ha OLED -et szeretnél.
Szerintem...
-
Quadgame94
őstag
válasz
noblem1983 #105002 üzenetére
És mi a kérdés?
C765 egy nagyon jó miniLED TV. B4 meg egy "okés" OLED. S90D-t én nem ajánlanék, akkor már C4. Méretről nem írsz, pedig az eléggé fontos lenne.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
noblem1983 #105002 üzenetére
Hát nem
Az Lg panel betegségei miatt, bár szerintem én leszek az az "állat" aki bekockáztatja. -
bndiii
újonc
válasz
noblem1983 #61937 üzenetére
Ott hány év garanciát adtak?
Én is ezzel szemezek, csak szinte az összes üzletben annyiba kerül most mint a központi szalonban. Ott lehetne venni +2 év garit 36 ezerért. Ez megéri szerintetek? Így 5 év lenne rá, az alap 3 helyett. -
cujo69
tag
válasz
noblem1983 #61937 üzenetére
Ha meglesz,esetleg tapasztalatok,én is gondolkodok hogy lecserélem a HZ980,ő a kiszemelt.
-
adm
őstag
válasz
noblem1983 #61685 üzenetére
igen, közben már máshol is felbukkant a szülinapos banner és ezzel együtt megint alakultak az árak, ez így már jelentős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest