- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123 #18398 üzenetére
Azért írtam mert tudom hogy az LG mindig olcsóbb lesz .
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18392 üzenetére
Mótvá (#18373) Partz
(#18393) dgyuri0123 ti csak maradjatok az LG-nél, jó az nektek.
-
belan
addikt
válasz
dgyuri0123 #18395 üzenetére
Jaja pontosan .😂
-
dgyuri0123
nagyúr
Nálam Webos 2.0-án működik a Mediacard-os csatornarendezés. Szerintem 4.0-n is ugyanígy működnie kell.
(#18392) blakey : 1 szavazat a Panára.
(#18366) Laci13 : ST60-am volt és azt kell mondjam, a mozgásmegjelenítésen kívül semmi egyéb negatívum nincs. Nem vészesen rosszabb, de a plazma ebben még mindig király. Amúgy a többi képi tulajdonság jobb lesz. Szebb színek, iszonyú nagy kontraszt, nyugodt kép, még blokkosodással együtt is (SD-ről beszélek).
-
Joshi
titán
LG-nek nincs valamilyen csatornarendezős progija mint a Sonynak a Sony Channel Editor Ver.1.1.0? Már a legtöbb gyártónak van hasonló megoldása.
Találtam valami ChanSort nevű valamit, elvileg működhet ez is. De majd egy LG tulaj eligazít.
LG-hez ezt írják: "Some LG models require a special service remote control to access the import/export functions (see Wiki for details)"
Egyes LG modellekhez speckó távirányító kell az Export/Inporthoz.Találtam olyat is hogy SetEdit.
-
Drakk
tag
Valaki a 18369 kérdésnél tud segíteni?
-
Partz
senior tag
-
Gtaati
őstag
válasz
BITBOYS #18150 üzenetére
Helló!
Igaz megkésve,de most jutottam odáig, hogy megnézzem a beállításokat: Nvidia kártyát használok, alap esetben nálam az asztal 1920x1080 Nvidia színbeállítások használata, asztal színmélysége 32bit, kimeneti színmálység 12bpc, Kimeneti színformátum RGB, kimeneti dinamikatartomány Teljes. Tv-n: Lg 55B7: Játékmód az alancsony inputlag miatt és a bemeneti cimke is pc vagy konzólra legyen állítva 50-es oled feny 85 kontraszt, a többi beállítás alapon, speciális beállításoknál Dinamikus kontraszt szín kikapcsolva, Gamma közepes, További beállításoknál minden kikapcsolva a fekete szint az magas, hát röviden ennyi ahogy én a tvt pc-n és játékokhoz használom, filmet én külön médialejátszóról nézek, természetesen lehet variálni izlés szerint a beállításokon, remélem tudtam segíteni!
-
janos666
nagyúr
válasz
Partizan182 #18370 üzenetére
Most csak demonstráltam, hogy ilyet is lehet. Beállíthatod az alapértelmezettől nagyobbra és kontrasztosabbra is (az alap fehértől világosabb fehérre nem, de adhatsz neki vastag fekete árnyékot, hogy kiüssön). Játszogass egy kicsit a beállításokkal és látod mit lehet.
Én személy szerint el bírom olvasni így is, ahogy mutattam (nincs szemüvegem és viszonylag közel ülök), főleg hogy ~95% megértem hallás után, és csak néha kell rápislantanom. -
Drakk
tag
Ma végre megérkezett az LG 55C8!
Én UPC Mediacard (CL+) használok.
Az eddigi WebOS 1.5-nél a csatornák sorrendjét szabadon tudtam voltoztatni.
A mostani WebOS 4.0-nál a csatornaszám változtató funkció eltűnt.
Csak zárolni/feloldani illetve kihagyni/visszaállítani lehetőséget találom.
Hogy lehet a csatornák sorszámát módosítani? -
Laci13
tag
Nekem ez lesz első Oled tv-m. Egy Panasonic plazmát 55ST60 vált.
Képminőség pl tv adásnál lesz olyan minőségű 65C8 vagy 65AF8 -al is jobb lesz vagy lehet rosszabb kb 2.8m-ről nézve? -
janos666
nagyúr
Nekem is az a tapasztalatom, amit sokan írnak fóromukon/redditen: csak a 32-42 csatornákon, avagy 5170-5250 MHz tartományban használd.
Mivel ez nem DFS köteles tartomány, így be tudod állítani az AP-t fixen erre (a magsabb DFS csatornákon is kérhetsz konkrét értéket, de szabvány szerint elugrik onnan máshova, ha olyanja van: radart lát, vagy szimplán túlzsúfoltnak érzi).
Nekem még külön le kellett tiltanom a MAC-jét a 2GHz rádiókról is, hogy odataláljon az AC-s 5GHz-sre.Ha áramtalanítod, akkor mindig "kattan", de igazából fel fog ugrani az AP-ra, ha tetszik neki a csatorna és türelmesen vársz és később kevesebbet problémázik ha ezen maradsz.
-
belan
addikt
Az miért van mostanában azt csinálja a tv sokat nézzem a YouTube és wi-fi néha el megy utána nem tudom vissza kapcsolni a WiFi-t csak ha kikapcsolom a tv akkor lesz újra jó , és ha ki kapcsolom néha 2x kattan egyet .
-
energomatt
őstag
válasz
torma1981 #18340 üzenetére
"És miben jobb? Láttad akár a B7/B8/C8 páros mellet este ugyan azt nézve? Mi a lapján tudod hogy jobb?
A netán kamu tesztek alapján? És mennyivel jobb? Nagyon, kicsit? Nem offence hanem csak érdeklődök."
Ok, lehetnek kamu tesztek is. Akkor idézz be ide olyan teszteket, amelyek szerinted nem kamu tesztek és valóban részletesen ősszehasonlítják az LG és Sony Oledeket ! -
daneel_hu
addikt
Szerintem felesleges azon vitázni, hogy az LG-OLED panellal ellátott tévék közül melyik a jobb.
Még a tesztek is nevetségesen kicsi különbségeket hoznak...
2 éve olvasom a topikot, nagyjából mindegyik modellnek ugyanaz az erőssége és problémája is.Még ha lenne egy 4000 nites modell, működő és értelmes BFI-vel akkor azt mondanám: ez IGEN!
De kb nulla különbségek vannak. -
daneel_hu
addikt
"Azt nem tudom megmondani hogy 55"-os méretben miért tartja magas áron az OLED tévéit a Sony és Pana. Gyanítom ezt a méretű panelt magasabb áron adja tovább a partnereinek az LG, csak hogy megmaradjon a legolcsóbbnak az LG."
Ennyi, ez üzlet.
Ugyan nem ismerem az LG árképzését, de amennyiben ők gyártják a tévé legfontosabb részét - és azt adják a partnereknek el -, akkor bizony eleve olcsóbb lesz az LG tévéje, a többiek pedig kénytelenek magasabb áron adni. Amennyiben hasonló profitot szeretnének példányonként.Azért is fizetsz többet a SONY-ért mert a panelt nem ő gyártja.
-
belan
addikt
-
Joshi
titán
Nekem is tetszik az A1 lábon, de a szekrényen ott van a batár centersugárzó.
(#18354) sakal83 ez a napnál is világosabb hogy így van. Van aki azért mert még az 55"-os LG-re is alig futotta, van aki azért mert sajnál vagy nem akar több pénzt tévére költeni. Ez ugyan olyan mint egy lejátszó, van aki Aliexpresses Amlogicos lejátszóval tolja, van aki kifizeti az Oppo 203-ért a 300k-t is. Ennyi.
ui.-ra: nem 1,2milla volt hanem csak 1milla. Látom folyamatosan félre akarjátok érteni amit írok. Tegnap pont veled harcútam, mert azt állítottátok hogy a Sony drágább és fagy az Android. Ne kezdjük megint. Egyszerűen csak hülyeségeket hordtok össze ennyi.
-
sakal83
addikt
Mert te neked futtttya ra a tobbinek meg jar a csorolgoled
Meg mielott morci lennel:
"ellenben a többséggel akik nem azért vettek azt amit mert jobb, hanem mert olcsóbb."
Ertem hogy lassan egy eve onigazolod magad az 1.2m 65os oleddel de szerintem kicsit vicces mar ez. Elhisszuk jo a sony minel dragabb annal jobb. Bar most mar azt irod hogy olcsobb. Lehet hogy azert mert szar? Aki most vesz a sonybol azert veszi mert olcsobb? Illetve ha olcsobb akkor gyengebb a minosegellenorzese? Csak szabadon Toled
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123 #18349 üzenetére
Ahogy írtam már korábban, a tévé elsősorban a képről szól. Engem hidegen hagy pl egy hangprojektor mert van külön hangrendszerem. Akinek fontos a tévé hangja az nézzen utána hogy mit tud az adott készülék ezen a téren is. Egyébként a Sony hangja kifejezetten jó az Acoustic Surface-nek köszönhetően, én csak utólag tudtam meg hogy van benne mélynyomó is. Persze nem szól úgy mint egy hangprojektor, de nem is foglal akkora helyet. Egyébként a hangzás sokkal inkább megfoghatatlanabb valami mint a kép.
(#18350) krx21 ez szubjektív, mindenkinek más tetszik ezzel nem kell foglalkozni. Amúgy nekem a falon van a tévé, szóval a lábat én soha nem nézem nem mérvadó. Legalább nyomkodtad a menüjét?
-
krx21
nagyúr
Pont most jöttem a MM-ból és megnéztem a Sony AF8-at, ami már nem dől és nem is foglal túl sok helyet hátul.
Viszont szerintem kifejezetten hülyén néz ki, hogy nem emelkedik ki az állványról... Tehát ezek az egyéni preferenciák a fontosak szerintem, ami a kezelésben is mindenkinél megvan. Ezért mondom, hogy mindenki nézze, tapasztalja meg élőben és vegye azt amelyik neki tetszik... -
dgyuri0123
nagyúr
"Ha tényleg Sony Fan lennék akkor azt egyedül képviselem, ellenben a többséggel akik nem azért vettek azt amit mert jobb, hanem mert olcsóbb."
Így beszél az, aki elfogult..
Te miért vagy annyira biztos abban, hogy az A1 jobb az összes LG modellnél? Talán hazavitted az összeset és letesztelted? Csak azért, mert egyesek szerint jobb, még nem biztos hogy úgy van. Amíg nincs személyes tapasztalatod, addig csak más igéjét hirdeted.
A másik dolog pedig az, hogy egy termék ára közvetlenül nem utal a minőségére. Sokszor a dizájn, vagy az egyediség határozza meg az árat és gyakran a "tudás" nem elsődleges szempont. Lásd B&O, Bose stb.
Ez nem azt jelenti hogy a Sony csak a külsőségre adott és nincs mögötte kiváló műszaki tartalom, de az árából megítélni valamit, nagy butaság.Hallottam olyan 1.2 millió Forintos dacot szólni, aminek a hangjától kifutnék a világból, de Istenítették az eladók.. és még számos esetben jártam hasonlóan hangsugárzókkal, erősítőkkel, kábelekkel .. Elsősorban a saját tapasztalat számít, nem a másoké.
-
Joshi
titán
Ha tényleg Sony Fan lennék akkor azt egyedül képviselem, ellenben a többséggel akik nem azért vettek azt amit mert jobb, hanem mert olcsóbb. Erről ennyit. Azt nem tudom megmondani hogy 55"-os méretben miért tartja magas áron az OLED tévéit a Sony és Pana. Gyanítom ezt a méretű panelt magasabb áron adja tovább a partnereinek az LG, csak hogy megmaradjon a legolcsóbbnak az LG.
-
belan
addikt
Miért a lg 2,3 év múlva szar lesz már ? Ezt úgy mondtad hogy lg oled tv meg tudnád szokni miért olyan szar a Sony-hoz 😂 azt hittem hogy lg plazmat akarod lg Oledhez hasonlítani . Kezd ez nekem nagyon Sony fanboj duma lenni 😂😂😂 Torma kolléga jól ki fejtette sokszor a Sony csak nevéből el meg nem jobb annyival a Sony amennyivel drágább !!
-
torma1981
veterán
Ha olcsóbb a Sony azt venném én is. De csak mert olcsóbb, Sajnos a Sony sokszor csak a nevéből él és nem ad semmi extrát. A garancia gondolom ott is jó. De nem hiszem, hogy annyival jobb mint amennyivel drágábban adják. Én sem 2 évre vettem a B7-et. Majd, ha lesz HDMI 2.1 stb akkor talán csere. De az ki tudja mikor lesz.
-
-
torma1981
veterán
És miben jobb? Láttad akár a B7/B8/C8 páros mellet este ugyan azt nézve? Mi a lapján tudod hogy jobb?
A netán kamu tesztek alapján? És mennyivel jobb? Nagyon, kicsit? Nem offence hanem csak érdeklődök.
Mindenki monda itt, hogy mennyivel jobb mint a másik pedig a tesztek semmi kimagaslót nem mondanak egyikre sem. A legfontosabb a képminőség minimális különbség csak. A garancia az fontos tuti viszont.
Ott meg szerintem mindegyik jó talán kivéve a Panát mert azt nem ismerem annyira. -
-
Joshi
titán
Ha rendszeresen olvasnád a topikot, akkor olvashattad tőlem hogy közel egy év alatt sokat javult az Android. Volt is erről egy PH hír, a tévé gyártók felszólították a Google-t hogy valamit tegyenek ez ügyben. Persze ez nem megy egyik napról a másikra, de mindenképpen stabilabb lett az Android TV rendszer. Összefoglalva nem fagy le állandóan az Android sőt, utóbbi fél évben semmi probléma nem volt vele. Lehet hogy nem villámgyors, de a tévé tévénézésre való arra tökéletes. Valaki írta hogy a Panának a menüje is kiváló csak fapados, megmondom őszintén hogy jobban örültem volna ha a Sony is készít egy saját fapados menürendszert.
-
Laci13
tag
Hát igen ez verseny mindig megvan LG és Sony-nak is megvannak előnyei hátrányai.
De árba se rossz Sony sőt most 65AF 783e míg Lg 65C8 813e érdekes most Sony olcsóbb nagyobb kedvezmény van rá, ezért is nehezebb a választás.Mondjuk ha lenne november-decemberbe 5 Év garancia LG-re akkor azt érdemes venni ha jól gondolom.
Szerintetek lesz ilyen akció?Én november végén Fekete Péntek tervezek venni gondolom akkor talán lehet jót akciósan kifogni vagy esetleg érdemes januárig várni akkor annál jobb áron lesz?
-
belan
addikt
Én vettem volna egy 55A1 mert nagyon tetszik a készülék , de a b7 verhetetlen áron volt és a1 300 ezer forinttal volt drágább ennyiért meg majdnem még egy b7 tudtam volna venni , ha 100 ropival lenne drágább a Sony még be is neveztem volna rá durván túl árazza a Sony meg pana a tv-it , c8 b8 karácsony előtt vagy januárban olyan jó áron lehet majd meg venni hogy hülye lesz az aki a Sony vagy panát veszi meg mert kb 2x annyiba fognak kerülni akcióba is .
-
janos666
nagyúr
A szubjektív véleményem így márkaorientáltság kérdésben, hogy én is ~10 éven át kitartóan fikáztam az LG-t a ~0 kontrasztarányú és inhomogén IPS LCD-ik, a mezőny hátán kullogó PDP-ik, és az ezek alá pakolt elnagyolt processzorok + fapados szoftverek (nem SMART, hanem pl. színkezelés/kalibrálhatóság) miatt, amit megkoronáz az idióta menürendszer (ami inkább egy akadálypálya, mintsem ergonomikus, amit még a szintén nem elég intuitív "varázspálcájukkal" is nehezebb kezelni, mint másokét hagyományos távirányítóval), míg ez időben mindig azt mondtam, hogy ha "muszáj" PDP helyett LCD-t vennie valakinek, akkor az legyen Sony, de legyen inkább Panasonic PDP. Mindig csak közepes minőségű alkatrészgyártónak és pocsék késztermék gyártónak hívtam őket. Kezdetben az OILED-jek felé is hatalmas fenntartásaim voltak (a B6 se kellett volna nekem itthonra, csak a 7-esnél enyhültem meg, hogy az már határeset).
... de ... 2017-ben el kellett ismernem, hogy elkezdett mindent megtenni az LG azért, hogy valódi csúcskategóriát kezdjenek képviselni az oda árazott termékeik (nem mint ha OLED előtt LCD-kből nem adtak volna el drága modelleket) és szerintem ezt rohamléptekben le is tudták így 2018-ra, beérték a konkurenciát az idei OLED-jeik. Csak tavaly tudtak érdemben többet adni a "japánok" és akkor is arányosan magasabb áron.
Szóval jelenleg szerintem ilyen szempontból ideális a helyzet, beállt egy egészséges kis "verseny" a nem-triviális funkcionalitás tekintetében, mint a BFI és a 3DLUT (mert mást nem nagyon lehetett hozzátenni, főleg hogy bedugult a HDMI szabvány is) és picit normalizálódtak az árak is.
Tavaly is az LG volt szerintem a legjobb vétel az árak miatt jelen társaság (magyar halandó -> még hobbi/szenvedély és csúcskategória környékén is többnyire még mindig árérzékeny) számára. Idén pedig még a funkcionalitás is az LG-nél a legtágabb (ha most vennék, vagy egy év után cserélnék, akkor is LG-t választanék -- kivéve, ha olcsón adna el valaki 2017-es használt Panasonic-ot --- bár HDMI 2.1-ig nem tervezem még elméletben sem a cserét).
De ahogy már lentebb is írták, idén egyik nagy márkával se lőhet mellé senki. -
Joshi
titán
Csak azért kezdtem el bevédeni a japán márkákat, mert megint elkezdi valaki a hülyeséget hinteni, miszerint az LG olcsóbb és hogy az Android sz@r és lefagy. Ezek mind nem igazak, csak ennyi. Az hogy kálvária lett belőle az megszokott.
(#18329) KERiii fali konzolnál elsősorban a teherbírás a fontos, a képátló teljesen mindegy. Természetesen olyan szabvány legyen amilyen a tévé felfogatása (pl VESA). Ja és célszerű kicsit túlméretezni a konzolt hogy még véletlenül se legyen gond. Egy 55"-os OLED-hez bőven elég a 2051-es is a 40kg teherbírásával.
-
KERiii
tag
válasz
Partizan182 #18326 üzenetére
Akkor megnyugodtam, koszi!
-
Partizan182
senior tag
válasz
Pro Koryak #18323 üzenetére
Rtings/flatpanels/hdtvtest eltérésre tudsz példát lôni? Évek óta követem mindet, kb ugyanazok a következtetések mindig. Avforums néha gyanús, AVSforum meg Samu marketinggép.
-
KERiii
tag
LG B8 kikapcsolas utan neha kattano hangot ad ki parszor. Ilyenkor fut a beeges ellen a frissites vagy ez mas lenne?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
McKalton #18316 üzenetére
"mondjuk olyan csúnya szürke foltos kép nem fogadott, mint amit valaki linkelt korábban."
Akkor az fz800 is szar. Lehet olyannak kellene lennie, mint a linkelt foltos b8-nak.
Más:
a rtings elég érdekes teszteket közöl, köszönő viszonyban sincsenek pl. flatpanels vagy hdtv tesztekkel.Az avforums is elég érdekes illetve marketing szagú + nem sok hozzáértés.
-
torma1981
veterán
Amúgy én most philips 803-at vennék most. Nagyon jókat írtak róla.
-
vazze, milyen jókis cicaharcról maradtam le tegnap este
-
krx21
nagyúr
+1
Én is inkább az javaslom az Oled TV vásárlóknak, hogy legyen saját benyomása a TV-vel kapcsolatban. Nézze meg élőben, nyomkodja meg. Aztán döntsön. Mert hogy képminőség különbséget nem nagyon fog észre venni az biztos.
Én speciel 3 Sony TV után, (LG oled már kettő volt), oled-nél megint LG-t választanám... (szubjektív) -
Mentolka
senior tag
Az LG jobb, mint az összes többi! Mert nekem az van. Ennyike!
Amúgy, nem ismerem a Panasonic és a Sony OLED TV-it, de engem az LG megvett kilóra:
- szuper kép
- hiper távirányító
- kafa OS
Mi kell még? -
lezuvius
őstag
Azt valahogy lehagytad, hogy összesítésben a Pana mögött a C8 végzett ezen a teszten és nem az AF8...
Illetve a legjobb 65"-os TV-k listáját az Rtings szerint a C8 vezeti és még a lesajnált B8 is előrébb szerepel az AF8-nál...
Haverom nagyon szépen köszöni a segítséget, tegnap sikeresen megvette a 65B8-t
-
torma1981
veterán
Már megint ez a Sony, Pana, Lg téma. Látta valaki is otthoni körülmények között este, egymás mellett ugyan azt a filmet nézve a tv-ket? Nem. Akkor honnan ez a jobb az egyik kicsit mint a másik? Tesztekbol? Ott is szubjektív az egész nem? Mindenki számára más.
Ne a mérőműszerekkel mért eredményeket nézzük. Szemed a lényeg nem? -
b.kov
senior tag
Enyhe márkahűséget vélek felfedezni a mondanivalódban.
Én még nem láttam egyébként csúnya OLED megjelenítős TV-t. Biztosan vannak hangyafasznyi különbségek, de szerintem kár ennyi energiát belefektetni az egyik fikázásába. Valószínűleg ezeket a különbségeket egy nem profi felhasználó észre sem veszi.És egyébként egyetértek azzal, hogy ha a Sony/Pana páros adna el annyi TV-t, mint az LG, biztosan megszaporodnának a garanciális ügyintézések náluk is (illetve az itteni fórumhozzászólások). Ettől függetlenül én is felgyújtanék valamit, ha kibontás után nem stimmelne valami a félmilliós TV-men, legyen az akármilyen gyártó remekműve.
Ha már az ár/érték arányról esik szó, jusson eszetekbe azért a Sony TV-ken futó csoda (Android) is. Személy szerint nekem nincs Androidos TV-m (nem véletlenül), de ha már a tesztekre hivatkozunk, kb mindenben jobban teljesít a webOS. És szintén a hajamat tépném, ha egy 800k-s TV-n darabos lenne a rendszer, vagy űjra kellene indítgatnom, mert lefagyott. És nem, a TV nem csak egy megjelenítőből áll.
-
Laci13
tag
Sziasztok!
Én is fent említett tv között gondolkodok 65C8 és a 65AF8.
Elég vegyes tapasztalatok.
Most olvasom itt Sony a jobb azt írjatok de Avforums-on LG mondták jobbnak 65C8 Vs 55AF8.
Ez miért van?
Tesztek LG-is nagyon dicsérik nagyon egyforma pontot kapnak.
Nem tudom én se melyik lehet jobb választás?Mibe jobb Sony szerintetek mint a LG és fordítva?
Ha játékra is szeretném használni PC,PS4Pro akkor nem jobb LG pl: HDR,miatt?
Ha jól értettem LG jobb ebbe.Panel egyenlőtlenség sávosodás DSE egyformán lehet mind2-nél vagy valamelyik jobb ebbe?
Sajnos olvastam szürkés hátérnél,kamera svenknél ez zavaró előfordult.
Pedig azt hittem Olded-nél ilyen drága tvnél már nincs ilyen mint sima LCD-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest