- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci13
tag
válasz
dgyuri0123 #18393 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor akkor jó nem lesz rosszabb mint ST60.Már csak majd dönteni kell Sony vagy Lg.
Képminőség nagyon egyforma,otthon biztos nem veszem észre különbséget,Tv rendszer kérdés melyiket jobb használni.
Sony-nál a androiddal az gondom,de sajna be lassul olykor lefagy az én Sony W807 Android 7,legfrissebb verzió. Amúgy annyiból jó,Kodi és egyéb videólejátszó progit rá lehet tenni. PC-ről Chrome böngészőt könnyen ki lehet rakni tv-re.LG Webos még nem használtam csak jókat olvastam.Gondolom ott is kilehet tenni böngésző és pc képét hálózaton keresztül stb..
-
Drakk
tag
válasz
dgyuri0123 #18393 üzenetére
A régi WebOS-n nekem is működött, de ennél a verziónál hiányzik a rendezés ikon (nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest