- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nálam Webos 2.0-án működik a Mediacard-os csatornarendezés. Szerintem 4.0-n is ugyanígy működnie kell.
(#18392) blakey : 1 szavazat a Panára.
(#18366) Laci13 : ST60-am volt és azt kell mondjam, a mozgásmegjelenítésen kívül semmi egyéb negatívum nincs. Nem vészesen rosszabb, de a plazma ebben még mindig király. Amúgy a többi képi tulajdonság jobb lesz. Szebb színek, iszonyú nagy kontraszt, nyugodt kép, még blokkosodással együtt is (SD-ről beszélek).
-
Joshi
titán
LG-nek nincs valamilyen csatornarendezős progija mint a Sonynak a Sony Channel Editor Ver.1.1.0? Már a legtöbb gyártónak van hasonló megoldása.
Találtam valami ChanSort nevű valamit, elvileg működhet ez is. De majd egy LG tulaj eligazít.
LG-hez ezt írják: "Some LG models require a special service remote control to access the import/export functions (see Wiki for details)"
Egyes LG modellekhez speckó távirányító kell az Export/Inporthoz.Találtam olyat is hogy SetEdit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest