Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Ne vezesd félre kérlek. 4k-s és FHD oledet láttam egymás mellett ugyanazzal a forrással. 3-3,5 méterről nézve semmi különbséget nem fog látni 4k javára. Ha nem látod/észleled semennyire sem a pixelrácsot, nem is fogsz látni érdemi különbséget a felbontások között, ez tény. Kb. 2 méterről már esélyesebb, hogy lesz némi észlelhető különbség..
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hopp, az félrement, bocs.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Mcleod
üzenetére
Nyugodtan vedd meg. A képe gyönyörű. 4k többletinformációit 3.5 méterről nemigen fogod észlelni, főleg ha (gondolom) FHD-t nézel. Én 3 m-ről nézem és a nem agyontömörített anyagok gyönyörűek (pl BD remuxok), de még a HD is igen szép minőségű és simán bevállalható. Beégéstől (bizonyos óvatosság mellett ) nem kell tartanod, kivéve, ha napokig ugyanaz a színes logós tévéműsor megy, de azt meg ki lehet zoomolni. Amennyiben ezt így el tudod fogadni az jó, ha nem, akkori inkább vegyél lcd-t.
-
a2d2
addikt
Ok, igazából alzánál bizonyos időn belül csak egy kattintás a visszamondás ezért lemondtam az olcsó 65-ös panát (alzások tényleg hülyének néznek, szerencsére náluk vettem a projektoromat úgyhogy talán nem kerülök fekete listára
), bementem mediamarkt-ba, megnéztem és utána megrendeltem online a sokat dícsért FX9005-öst 350-ért. Ez most kb ugyanannyira jön ki mint a 800-as pana OLED a fényképezőgéppel.
Igazából mellette volt egy A szériás sony, valóban jobb volt a képminősége de valóban nem volt annyira egetverő különbség a kettő között (persze világos volt a bemutatóterem). A feketéje rendben van és ha csutkára húzom a fényerőt (1000 nit) akkor remélhetőleg tökéletes lesz napközbeni játékra is. -
Mcleod
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Szervusz!
Érdekelne a tapasztalatod az EG9A7V készülékedről hosszabb távon. Milyen forrásból mit nézel rajta kb milyen arányban, van-e nyoma beégésnek, illetve úgy egészben elégedett vagy-e vele. Szeretnék egy OLED TV-t, de sajnos 3,5m-ről nézem, így nem hiszem, hogy lenne értelme a 4k-nak 2-300-zal drágábban. Bármilyen vélemény, tanács érdekel, sokat segítenél!
Köszönöm. -
powerup2
addikt
Melyik sub kábelt vegyem ? EXPERTLINE KCO- sub 5m vagy Inakustik premium mono sub kábel 5m ?
-
BReal
addikt
Hátha érdekel valakit:
Pár UHD film Provideonál 1500 Ft-tal jobb áron: Sötét lovag, SL Felemelkedés, Tökéletes trükk, Arthur király: A kard legendája 6500 Ft, Batman: Kezdődik 7500 Ft.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"ezt kell néznünk.".
Az istenit ez de sajnálatos.

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Igen, ez könnyen lehet. De ha lenne sem fizetné ki a biztosító, inkább avult áron "megvenné" a tévét, harmadáron.
3D-t, érdekes módon, mostanában nézek többet. Pl. Avatar, meg még sok "látványfilm" teljesen más élmény úgy. Korábban nem izgatott ennyire..
Persze ellennék nélküle, de ha cserélek egyszer másik oledre, jó lenne ha lenne.. 
Ja, a plazma.. tény, olyan kifogástalan mozgásmegjelenítése nem volt még semminek, mint pl. Pana plazmának. Én is sajnálom hogy az oled elmarad tőle, de pillanatnyilag semmit nem tehetünk... ezt kell néznünk.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"Nem tudom mi a francért kellett ezen "spórolni" az újabb modelleknél ?? Ha csak FHD-ben megy, akkor legyen úgy, de legalább legyen."
Nem lehet tudni.
A panel gyártását biztosan drágítja és valamennyire levesz a fényerőből is.
Bár nem tudom minek több fényerő... najó értelmes BFI viszont nagyon kéne. Nekem azért hiányzik a plazma tökéletes mozgása.
Nem rossz ez sem ha minden mozgássegítőt kikapcsolok, de a plazma ebben jobb.Ha lenne egy kurva jó BFI, akkor nem fájna a szívem a 3d-ért.

Persze így se fog, mert tetszeni tetszik... de nagyon nagyon kevés 3d tartalmat nézek.
+ valahogy a filmekkel úgy vagyok, hogy nem nagyon nézek újra filmeket ahogy pl a zenéket sokszor meghallgatom.
Számomra egy film egyszer nézős, nagyon ritka amit többször megnézek. -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
2 éves tévénél nincs panelcsere, mert nincs panel.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Hát, igen.. lehetnének rugalmasabbak is, de nekik a profit számít elsősorban, nem a vevő "érzései", mert konkurencia hiányában ezt is megtehetik.
És persze ennél a biztosítási fajtánál jön majd az avultatás, és a gazdasági "totálkár", szóval 3-4 éves tévén tuti nem lesz kijelzőcsere, ha az a biztosítón fog múlni.
Nagyon mellékesen, a passzív 3D még mindig nagyon bejön nekem.
Hiába utólagos feldolgozással készülnek a mai filmek, azért van itt bőven "látnivaló" kérem. Ha visszaváltok 2D-re odavan az illúzió. Nem tudom mi a francért kellett ezen "spórolni" az újabb modelleknél ??
Ha csak FHD-ben megy, akkor legyen úgy, de legalább legyen. -
calevara
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje van egy 65OLED B7V tv-m, és érdeklődnék, hogy ki néz filmeket rajta pcről tv-re átvitellel, 4k hdr filmekre gondolok legfőbbkép.
Mert ez a banding, azaz sávozódás baromira zavar, már HD filmek lejátszása csoport kibeszéltem a témát de sehogy nem tudom megszüntetni. -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ez olyannyira így van, hogy az oled vásárlásom céges volt, de + termékgarit csak magánszemélyként köthettem volna meg náluk.

Pedig amúgy a MM-nak egy rakat vállalati megoldása van, több mint egy átlagos boltnak. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
tutitibi
üzenetére
Nem figyeltél ? Van IPTV rézdróton... Szerinted? Csak kockákat néznék rajta, 1 megás internettel megspékelve.

(#19274) Joshi: Pontosan... Ha mégis kell valami onnan, majd kiveszem a "könyvtárból". Amúgy is komplett évadokat szoktam elkezdeni nézni, mert gyűlölök várni napokat a folytatásra.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A Netflixet ezért ki se próbálom, pedig nekem lenne hozzá gigabites net is. Egyébként még az Apple stream szolgáltatását dícsérik, azon elég sok a magyar szinkron és felirat.
-
tutitibi
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
HBO ?
Pl, cseheknél lengyeleknél mindhárom HBO HD, itt meg 1 HD a másik kettő SD,. Sok értelme van a 4K-s Tv-knek.....
Ha van IPTV HD esetleg IPTV 4K adás akkor talán lesz. Magyar 4K-s adás szerintem nem lesz belátható időn belül.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nálunk Zugló ezen részén, kizárólag UPC van, vagy Telekom "rézdróton", merthogy az optikát mai napig nem telepítették. Olyan internetem volt Telekomtól, ami 1-3 megával !!! "hasított" csúcsidőben, szóval ők is elmehetnek a büdös francba, no meg a UPC is, de mese nincs, mert tévét mégiscsak nézünk időnként és kiváltani nincs kivel. Netflix jó, de az hogy semennyire nem "Magyar", az vérlázító 2018-ban. Még ha a 70-es években járnánk, akkor O.K. de ma ?? És én bizony az esetek 90%-ában jobban kedvelem a Magyar szinkronhangokat, mert az "eredeti tulajdonosáé" néha bizony kiábrándító és nevetséges. Tudom, nem tehet róla, így született, de na...
Persze van egy -két kivétel... -
Menotti
aktív tag
válasz
Faresz29
üzenetére
Ritka a gyártói +garancia.(Szerintem a MM lehet az,azért olcsó).A legtöbb helyen a plussz garancia vétel azt jelenti,hogy kötsz egy biztositást valamelyik biztositóval és ha lejárt a gyári gar. akkor ahol akarod megjavitatod a tvt,kifizeted a szerviznek a számlát! majd a biztositó kifizeti neked a számla ellenértékét.Vagy nem:-),avultat,csillagállás,stb.
-
krx21
nagyúr
Az oled-nél nem is baj, ha fektetve szállítod. Az oled panel nem érzékeny a deformációra...
De lcd-nél, pláne ha minnél nagyobb, ott bizony lehet gond.Ha lefekteted, akkor a panel, pláne nagyobb rázkódásnál, nyeklik, hajlik, beleng a "hasa". Ekkor a több rétegű panel enyhén deformálódhat, ilyenkor a háttérvilágítás írányító diffúzorok, már kicsi eltérés esetén is komoly felhősödést okoznak. Az lcd tv nagyon érzékeny a legkisebb geometriai változásra, nem véletlen, hogy még a hőmérsékletre is, a hőtágulás miatt. Sok lcd tv máshogy felhősödik hidegen mint bemelegítve...
Szóval nem véletlenül van az "állítva szállítandó" piktogram a nagyobb tv-k dobozán...
Nekem érkezett már belengett hasu lcd tv, jó nagy foltal a közepén, a fektetve szállítás miatt. Úgy kellett törölközővel vissza masszírozni. -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nagyon szar itthon az árképzés.
HBO Go-t és a Netflixet nem ismerem bevallom töredelmesen, de az UPC-t, Telekomot és a DIGI-t igen.Egyszerűen nincs olyan árképzésük mint 18-20 éve s Premiére-nek, Palco-nak vagy a SKY-nak.
Ezeknél már akkoriban tudtál pl csak sportcsomagot vásárolni. Pl sport + hírműsorok, és akkor kaptál a 150 csatornából mondjuk 30-at mert téged csak ez a kettő érdekel és csak ezekért fizetsz.Itthon mi megy? Cigány árképzés és "csomagolás".
Van 3 csomag amely közül választhatsz. Amennyiben a jobb csatornákat is kéred, akkor kénytelen vagy a gyémánt vagy gold csomagokat megvenni, természetesen a legdrágább ár mellett.Pedig a technológia biztosan adott ahhoz, hogy mindenkinél jobban szegmentálni lehessen a csatornákat és egyedileg lehessen mondjuk csak sportcsomagot venni. Szinte minden szolgáltatónál van már pay/view lehetőség.
Azt sem értem, hogy pl az UPC-nél a visszanézhető dolgok között miért csak olyat találok ami nem érdekel, ami pedig igen az nincs felvéve - tehát nem visszanézhető. Ha mégis akkor 100x szarabb minőségben mintha "élőben" megnéztem volna a műsort.
A Palco-n 20 éve(!!!!) volt olyan F1 amely itthon még most sincs. 4-5 kameraállásból nézhetted a futamot.
A Netflix szerintem jó irány, de azokban az országokban ahol jelen vannak legalább az elérhető tartalmakat feliratozni, honosítani kellene. Ha nem a premier napján, de legalább pár nappal később.
-
Mentolka
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt azért tedd hozzá, hogy magyar nyelven semmi! (tán még felirat sincs a Netflixen).
-
Joshi
titán
Sony nem ég be soha.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BReal
addikt
válasz
tutitibi
üzenetére
Spíler HD Telekomnál sincs, nézd meg a kínálatot.
Édesanyámnál Invitel van, ott van AMC HD. Invitelt pedig felvásárolta (vagy folyamatosan felvásárolja) a Digi. Szóval ott is lesz. Illetve mindenhol most fejlesztik a hálózatot, hamarosan már csak Gigabites netjük lesz bizonyos hálózatokon. Lehet, hogy lefedettségre a Telekom a legjobb, de hogy minőségre nem, ár szempontjából meg egy rossz vicc, az biztos.
(#19254) UberMutant: Elég érdekes következtetés, hogy a Neflix esetén már a magyar felirat hiányolása is azt jelenti nálad, hogy akkor annak biztos Hyppolit kell.
Mindenesetre az, hogy Magyarországon nem elérhető a magyar felirat sem a Neflixhez, mókás.(#19256) FollowTheORI: Nem mondtam, hogy nem az a legjobb, csak hogy az sem éri el egy UHD lemez szintjét szerintem. De akkor úgy látszik ezt igazolod.
-
Netflix jelenleg a legjobb minsőség... mindent ver az UHD lemezen kívül.
De azért hozzá kell tenni hogy az UHD tartalom ott se sok... saját gyártású műsorok, meg pár az utóbbi évekből származó film vagy anyag...
Mondjuk a FullHD is a legjobb ami elérhető, nyilván azt meg a BR lemez veri, de nem sokkal!
8K kapcsán mondjuk nem tudom hogy jött ez ide... soká lesz az még mire 8K anyag lesz akárcsak ezeken a streaming szolgáltatókon is, nem hogy a TV műsorszóróknál. Tárgytalan kvázi...
Nem véletlen jön az összes ilyen tévébe a mesterséges intelligencián alapuló rekonstrukciós skálázás, mert még hosszú hosszú évekig semmi nem lesz rá. -
-
BReal
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
A Netflix-szel egy probléma van jelenleg. Ha jól tudom, jelenleg még magyar felirat is alig (vagy nem) elérhető a filmekhez, sorozatokhoz, nemhogy szinkron. Ha nem így van, javíts ki. Illetve arra kíváncsi lennék még, hogy a 4K-s adás az valóban hozza-e egy UHD lemez minőségét - ezt is kétlem kicsit, de ha ezt is rosszul tudom, javítsatok bátran.
(#19252) javítás: magyar szolgáltatók által kínált adásokban kell gondolkodni, ha TV adásról beszélünk.
-
BReal
addikt
válasz
tutitibi
üzenetére
Sajnos én Magyarországon vagyok, így magyar szolgáltatók által adásokban kell gondolkodni, ha TV adásról beszélünk.
"THOME, UPC, DIGI --- ez a minőségi sorrend lefelé." Ezzel meg erősen vitatkozok, különösen annak tekintetében, hogy a Telekom kb. dupla áron kínálja azt, amit a Digi. Nagyon nincs igazad szerintem.
-
daneel_hu
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Rengeteget adtak el ezekből már... ha általános probléma lenne tele lenne sírva az egész net meg reddig meg fórum. "
AVFORUMS tele is van sírva.

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Mekkora választék!!!

-
tutitibi
senior tag
Te most ne csak UPC, DIGI, T-HOME szinten gondolkodj, azért pl. a németeknél már a Budensligát és az F1-et 4K-ban lehet nézni, de a lengyeleknek, franciáknak , oroszoknak már több - 4 vagy 5 - 4K-s TV adójuk van ami nem DEMO anyagot ad hanem filmeket és sportkötvetítéseket.
A magyarországi TV szolgáltatókkal az a baj, a béka segge alatt vannak ha a minőséget nézzük, ha a tartalmat arról jobb nem beszélni.
Nagyon kevés a HD adók adók aránya még, a szolgáltatóknál alkalmazott encoderek sem egyformák.
THOME, UPC, DIGI --- ez a minőségi sorrend lefelé. -
válasz
dgyuri0123
üzenetére
egy szó, netflix
-
-
BReal
addikt
válasz
tutitibi
üzenetére
És szerinted nálunk mikor lesz hozzá 8K-s adás?
Nagyjából soha. Még a most vezetővé vált Spíler sportcsatornának (hányni volna kedvem, de ezt most hagyjuk...) sincs HD adása (az eddigi vezető DigiTV-nek volt, meg minőségi stúdiós része is, de ez is mellékes...). A Telekom kínálatában a nagy csomagban 106 adásból 41 HD, és az milyen minőségű egy Blu-ray filmhez képest...Persze, hogy 4K demokat nyomatnak. Mert a 4K-s adás soha nem fog olyan jól kinézni, mint a demo vagy az UHD lemez anyaga.
-
PuMbA
titán
válasz
tutitibi
üzenetére
"Műsor már mindenesetre lesz hozzá."
Alig vannak még 8K kamerák a világon, szóval nem lesz
2020-ban lesznek az olimpián először nagyobb számban, most még csak pár teszt és próba műsor létezik 8K-ban. Még 4K sincs sok helyen, több minden FullHD-ban van csak, szóval ez a 8K még elég felejtős. -
tutitibi
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Talán lesz 8K-s OLED is hamarosan.
Műsor már mindenesetre lesz hozzá.Az MM-ben nem értem miért nincs annyi eszük, hogy 4K-s TV adókat tennének be - mert hát van jópár- ehelyett 4K DEMO-kat nyomatnak és csodálkoznak, hogy nem veszik a TV-ket....
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
+ szerintem a 2017/18 pixel refresh is jobb lehet, sokkal nagyobb tartományban tud valószínűleg kompenzálni így jóval később jelenik meg bármi valós, már nem kompenzálható eltérés.
Ugye a másik cikkes topicban is volt szó, hogy pont a 2017-es panelre változtatott az LG a fehér oled háttérfény struktúrán (már 3 rétegű YBY van mögötte), simán lehet hogy sokkal strapabíróbb lett.
Szerintem 2017/18-as modellekkel már nem kell parázni kellő körültekintés mellett.
Szaksajtóból is az az infó jön általában hogy ez "nem probléma" ma már.Rengeteget adtak el ezekből már... ha általános probléma lenne tele lenne sírva az egész net meg reddig meg fórum.

Nálad én továbbra is úgy gondolom ettől független valami stikli van/volt a 16-os modellel is.
Azért arról se sokan irogatnak netszerte, csak pár user itt-ott aki benézett valamit.
Igaz 2-3 éve még annyira luxus volt ezis, hogy csak a videophil-ek meg a tehetősek vették azok meg inkább moziznak csak rajta, nem a retek klubbot nézik 7/24-ben vagy a YouTube-ot.
Így kevésbé is jön elő a fix tartalom.Mindettől független, ahogy itt is meg mindenhol leírtam, énis azt vallom/mondom, aki sokat tévézik és főleg egy-két bevett/megszokott adót néz csak az idő 80-90%-ában annak nem jó OLED, inkább vegyen egy prémium LCD-t hasonló árban és akkor minimális csak a kompromisszum a filmezésben is.

-
BReal
addikt
válasz
Gigi01
üzenetére
Színben legjobb (bár szerintem óriási különbségek nem nagyon vannak a modellek között), játékra a legjobb (legalacsonyabb latency), HDR szabványokból a Dolby Visiont nem tudja, távirányítója olcsóbb típus, mint a nagyobb modellnél (nem mintha ez lenne döntési szempont). De igazából nem is kérdés, hogy akár 350e-ért ennél jobb ár-érték arányút nem kapsz. 80-90e pluszt nem ér a Dolby Vision. De valószínű azonos ár mellett is a Panasonic mellét voksolnék.
-
Faresz29
aktív tag
Ha a C8-hoz adnák a fényképezőgépet, azonnal ugranék...
Szerintem a Soundbart nehezebb utána eladni!
A +3év gar is vicc, 80 000Ft-ért az Alza-nál, ugyanez az MM-ben pár tízezer csak... -
renatto
őstag
válasz
Gigi01
üzenetére
Színhűségre több helyen a legjobbnak tartják, de más téren is nagyon jó (csak nem annyira felkapott): Shootout 2018
-
BReal
addikt
válasz
szabessz
üzenetére
Miért baj, ha fapados a rendszer?
Inkább örülni kell neki, annál kevesebb gond lehet vele..Egyébként a múltkor linkelt 55FZ800 árát. Múltkor 570e volt borotvával és a kamerával, majd kivették a borotvát. Most viszont lement 500e-re az ára a kamerával, így megint kb. annyira jön ki az ára, mint múltkor: 320-350e Ft. Hajrá.
-
PuMbA
titán
válasz
tutitibi
üzenetére
"Rákérdeztem a szállításra is, azt mondták most sok TV-t vittek el személyatóban FEKTETVE !!!
Állítólag nem lesz baja mert hungarocell veszi körül a panelt minden irányból. CSak arra kell ügyelni, hogy a panel felfelé legyen ne pedig lefelé."Persze, hogy nem lesz baja. Ütöttél már meg LCD TV-t vagy monitort? Én igen és semmi baja sem lett

"Az MM-ben ugyanezt mondták a beégésről , hogy még létező dolog. Most rendesen elbizonytalanítottak."
Ha vigyázol rá, akkor nem fog beégni, amúgy meg persze, hogy létező dolog és mindig létezni fog, hiszen ilyen az OLED technológia. Ez nem egy LCD, hanem teljesen más.
"Az edigitalos srác még nem is adott el idén Pana OLED-et eddig csak LG-t "
Mert a legtöbben csak annyit tudnak, hogy TV = LG, szóval ez nem a srácon múlt és nem is a Pana OLED-ek minőségén.
-
tutitibi
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
Ma voltam az edigitalnál és az MM-ben is OLED.eket nézegetni. Pólus Center.
Az edigitalos srác még nem is adott el idén Pana OLED-et eddig csak LG-t de le akart beszélni róla, mondván szerinte jobb a Samu QLED. Az OLED beég szerinte még mindig.
Az MM-ben ugyanezt mondták a beégésről , hogy még létező dolog. Most rendesen elbizonytalanítottak.Rákérdeztem a szállításra is, azt mondták most sok TV-t vittek el személyatóban FEKTETVE !!!
Állítólag nem lesz baja mert hungarocell veszi körül a panelt minden irányból. CSak arra kell ügyelni, hogy a panel felfelé legyen ne pedig lefelé.Láttam a SAMU 8K-s TV-jét nem tűnt 8K-nak de még 4K-nak sem, később mondták, NEM 8K-s demo megy rajta, olyanjuk nincs is.

-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Extreme Digitálos Jótállási jegy van amiben nincs semmi ilyen leírva. A Sony honlapján megtalálható a kezelési utasítás (303. oldal a lényeg). Hogy aztán a beégett panelt cseréli a Sony gari időn belül vagy nem azt nem tudom.
-
alaves
addikt
Na én nem fogok LCD-t nézni TV-zéshez sem az biztos, elég volt az elmúlt évtizedekben (CRT, majd LCD).
Nem csak a fekete a lényeg, meg hogy sötétben vagy világosban, az OLED képi összhatása ezerszer jobb. Nálam B7V film+PC+TV. ~3200 üzemóra, és rendben. Ha ár számít, akkor a legolcsóbb OLED TV oszt kész.De mindenki maga tudja...
-
-
MrBazsi
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
ezt az egyet tudtam h német piacra szánt. esetleg panelkülönbség ilyesmi? technikailag ugyanazt tudhatja mint a hozzánk szánt V? Alkatrészben vajon ugyanazok e, tudja e szervízelni a magyar Lg szervíz ha baj van vele?
-
-
AL
addikt
Szia ! A Kollégánál 250 volt a keret, azért ajánlottam a 600 - as Panasonicot. Persze azért még lehet, hogy Neked is tetszik, de az Oledtől messze van . Ez egy minőségi darab, jó áron ( ez sem Oled minőség ). Valószínűleg már utolsó darabok ( tavalyi ), azért adják olcsóbban :[link] Ez egy 100 ezerrel drágább, de 100 Hz - es panel van benne. Üdv.
-
MrBazsi
senior tag
srácok LG55B7V és B7D közt mi a különbség?
-
sakal83
addikt
Nem. Azok va panelesek de 6os szeriak... nem epp jo kepminoseguek. Foleg ha eddig oled volt a celpont

Sony xf9005 vagy ha meg talalsz xe90 vagy xe85ot. Tegnap meg volt kiallitasi darab a fehervari mmben akcioval 340kert 65xe9005. Na az best buy. Veszel ra plusz 3 evet es hatradolhetsz.
-
a2d2
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Bevallom férfiasan hogy visszanéztem tegnap a milyen TV-t vegyek topicba és kb az első jó/ár értékűt kiválasztottam ami ez volt: [link]
Akkor ezek szerint félrenéztek valamit itt: [link]?
Mert valóban az összes hasonló árú 65-ös EDGE-LED-es és inkább IPS-es, ezért gondoltam hogy akkor lecsapok az utolsó darabra ami alzán volt.Itt pl az összeset edge-lit-nek írják viszont csak 55-ig írják hogy IPS-esek: [link]
Mindenesetre valami katyvasz tuti van már
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
-
MrBazsi
senior tag
Na urak most hívtak fel az LG ügyfélszolgálattól a 2nappal ezelőtti emailemre válaszolva.
Nagyon korrekt volt az ügyintéző részletes téjékoztatást adott mindenről.
Beégésre VAN garancia, tudnak róla, előforul, és garanciaidőn belül cserélik, számla és garancialevél meg kell legyen, ennyi. nincs félreértés, elutsítás, ha beég, cserélik, letisztáztuk.
Azt az infót kaptam még h érdemes várni viszont mert állítólag karácsonyra úgy néz ki lesz 5év gondoskodás újra pár megadott helyen pár modellre, így 5 évre le van védve az ember. Aki nem akar várni, és most vesz és nem elég neki a 2 év gari, annak érdemes venni még plussz garanciát a boltban, és velük letisztázni a a beégés elleni a dolgot a felételek között.
így azért korrekt h a gyártó azt mondja hogy minden szó nélkül cserélik ha baj van.
-
Strezi
őstag
Én továbbra is csak nézem a HDR filmeket (oled light, kontraszt 100) meg fut a htpc és média szerver szintén a tv-re kötve, helyenként böngészve is rajta... és nagyon élvezem a 65C6-ot!
Első pár tíz, száz órába ha egyenletesen, teljes képes anyaggal van bejáratva a tv, minden további károsodás esélye már töredékére csökken...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), bementem mediamarkt-ba, megnéztem és utána megrendeltem online a sokat dícsért FX9005-öst 350-ért. Ez most kb ugyanannyira jön ki mint a 800-as pana OLED a fényképezőgéppel.

Ha csak FHD-ben megy, akkor legyen úgy, de legalább legyen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jelenleg 50st50 pana van.Még egy 50VT60-ra pályáztam,de ez az akció betett.
Inkább örülni kell neki, annál kevesebb gond lehet vele..

Vhiktor