- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Enyhe márkahűséget vélek felfedezni a mondanivalódban.
Én még nem láttam egyébként csúnya OLED megjelenítős TV-t. Biztosan vannak hangyafasznyi különbségek, de szerintem kár ennyi energiát belefektetni az egyik fikázásába. Valószínűleg ezeket a különbségeket egy nem profi felhasználó észre sem veszi.És egyébként egyetértek azzal, hogy ha a Sony/Pana páros adna el annyi TV-t, mint az LG, biztosan megszaporodnának a garanciális ügyintézések náluk is (illetve az itteni fórumhozzászólások). Ettől függetlenül én is felgyújtanék valamit, ha kibontás után nem stimmelne valami a félmilliós TV-men, legyen az akármilyen gyártó remekműve.
Ha már az ár/érték arányról esik szó, jusson eszetekbe azért a Sony TV-ken futó csoda (Android) is. Személy szerint nekem nincs Androidos TV-m (nem véletlenül), de ha már a tesztekre hivatkozunk, kb mindenben jobban teljesít a webOS. És szintén a hajamat tépném, ha egy 800k-s TV-n darabos lenne a rendszer, vagy űjra kellene indítgatnom, mert lefagyott. És nem, a TV nem csak egy megjelenítőből áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest