- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Csak azért kezdtem el bevédeni a japán márkákat, mert megint elkezdi valaki a hülyeséget hinteni, miszerint az LG olcsóbb és hogy az Android sz@r és lefagy. Ezek mind nem igazak, csak ennyi. Az hogy kálvária lett belőle az megszokott.
(#18329) KERiii fali konzolnál elsősorban a teherbírás a fontos, a képátló teljesen mindegy. Természetesen olyan szabvány legyen amilyen a tévé felfogatása (pl VESA). Ja és célszerű kicsit túlméretezni a konzolt hogy még véletlenül se legyen gond. Egy 55"-os OLED-hez bőven elég a 2051-es is a 40kg teherbírásával.
-
krx21
nagyúr
+1
Én is inkább az javaslom az Oled TV vásárlóknak, hogy legyen saját benyomása a TV-vel kapcsolatban. Nézze meg élőben, nyomkodja meg. Aztán döntsön. Mert hogy képminőség különbséget nem nagyon fog észre venni az biztos.
Én speciel 3 Sony TV után, (LG oled már kettő volt), oled-nél megint LG-t választanám... (szubjektív)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest