Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurus
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
A DTS hangformátum (DTS-HD Master Audio, DTS:X, DTS:X Pro) továbbra is alapvető a 2025-ös filmekben, különösen a 4K UHD kiadásokon, hiszen a mozis és otthoni 3D audio élményt biztosít; a nagy stúdiók (Warner Bros., Universal, Sony) a legújabb blockbustereket és klasszikus felújításokat is DTS-szel adják ki, főleg a kiváló minőségű DTS-HD MA-t és a térhatású DTS:X-et használva, így a filmek többsége (pl. a Marvel, DC, Star Wars, Mission: Impossible) e formátumok valamelyikét kínálja, hogy a legjobb hangzást nyújtsa a dedikált hangrendszerek tulajdonosainak.
-
gurus
aktív tag
válasz
AdolfWurth
üzenetére
2x áron van Lg G5, ennyivel jobb .S90F itthon 65 colban jó választás mivel QD-OLED paneles többi méretben WOLED paneles ami szintén jó képminőség de nem ez a szint
QD-OLED panelest érdemes venni ez már közelit hozzá LG G5 vs Samsung S90F OLED: Which TV Is Better?
köszi
,mindig elírom -
gurus
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
A DTS:X a DTS-HD Master Audio veszteségmentes formátumra épülve eddig csak Blu-ray és UltraHD Blu-ray lemezeken fordult elő, de az IMAX Enhanced kezdeményezésére a Disney+ most a streaming világba is elhozza azt az adatfolyam továbbításához egy új tömörített kódolás-dekódolás alkalmazásával. Nekem mákom,hogy Lg G4 bele rakta annak szívás aki most veszi meg a Lg G5 ebből kivették ezt a funkciót
-
gurus
aktív tag
Túl gondolod
.enged el mint Star Wars filmeknél Obi-Wan Kenobi .persze megértem én is 2* megnéztem a Lg G4 77 tévé gyári konzol felrakásánál.mert akkor még ezt nem láttam.Ha 40kg írnak tuti annyi mivel ha nem , fízetnek ha saját web!!, oldalukon is ezt írják! Ha nincs gyári oldala esetleg Kínait vettél akkor nincs garancia -
gurus
aktív tag
2025. Samsung Oled S90F WOLED paneles tévéről tudtuk tesztet linkelni ? Sehol nem találok. Mindenhol QD-OLED: 65S90F van tesztelve
-
gurus
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Kínai csodák is vannak
aminek jó a képe. XGIMI H2 Projektorom van kb 6 éve. Előnye az óriási képátló kép mérete 30-300″ col. Valós Fényerő 1350 ANSI Lume ami nappal is tűrhető [link] . Tudom vannak márkák amik 3000-5000 lument írnak csak az sokszor nem a valós érték van feltüntetve
Hátránya nincs szoftver támogatás 2 év után . megoldható aki ért hozzá
. programok futtatása mai napig tökéletes kis hackeléssel, mivel smart projektor
Amit tesztelteltél annak egy hátránya a kis képátló .Nem mozi élményt kapsz.Kínai csodánál, 300 col. igaz kicsit rosszabb kép minőséget de mozi érzetet add vissza. Itt sokat dob a vetítés mérete. Ezért szerintem 2millió sok érte .Ennél jobb Oled tévék vannak amivel vetítési mérete miatt partiba lehet -
gurus
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
65S95B
lehet más a kijelző felűlete mint a mostani szériáknak ezért tudod hagyományos módon tisztítani a D-QD OLED szériát tuti nem lehet
Samsung Display hivatalos oldalán van a 70%-os etanol nem én találtam ki és saját tapasztalat.ja véletlenül nekem is van évek óta pár darab oled tévém Lg ,Samsung
-
gurus
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
QD OLED tévé tisztítását kérdezték arra írtam
.neked nem QD OLED kijelzős tévéd lehet, mivel 3 éve-2022 február még nem volt piacon elfogadható áron
.oledet lehet hagyomános módon tisztítani, teljesen tiszta a kendő stb..
Milyen tipusú a te QD OLED tévéd. amire a hagyomános Oled tisztítás jó? -
gurus
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Pontosan
de így már egészen más, Sony támogatja a Dolby Visiont.Samsung QD Oled meg nem. És ez nagy különbség
Samsung S95D-ben már még fejlettebb a panel. ez igaz de itthon mindenki s90d 65colost vesz mert olcsóbb. de legnépszerűbb streaming szolgáltatónál kifekszik( Dolby Visiont óriási hátrány olednél, bárki bármit ír). Ezért Sony előnybe van -
gurus
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszi,neked is! Azt megtudod mondani ,le nullázva szervíz táv IN STOP gombbal.akkor is valós üzemórát mutatja ?Vagy már a buheráltat vagyis a nem valós üzemórát látja az átlag user.. Böngésző vagy a szervíz távval belépve simán nem a valóságot látja ha előtte meg nyomták ezt a funkciót a szervíz menűben.Ennél mi a helyzet ha In stop-ot használták előtte?
-
gurus
aktív tag
válasz
Suri84
üzenetére
A C37LA, C38LA, C39LA és C39LC típusnevű OLED TV-ket elsősorban a német nyelvű piacra szánják, ezért Németországban , Ausztriában és Svájcban kaphatók . Sajnos ez évek óta így van .itthon a olcsóbb tunerest dobják piacra.így nincs Triple-Tuner (2 x DVB-T2/C/S2)
Kép a képben (PIP) és a Kettős képernyő (PBP) funkciók itthoni oledekben nincs -
gurus
aktív tag
válasz
farkas-j
üzenetére
Vannak duplatunerrel szerelt Lg oled tévék. Csak itthon nem árulják mivel többe kerül mint amit írtál.Nekem Lg OLED65C19LA német verzió van [link] .Ebben alap a dupla tuner és Evo panel (2021 év)
Itthonra megkapod a olcsóbb oled(2021) változatot(nincs duplatuner, nincs evo panel), ugyanis a forint nem ösztönző sehol. -
gurus
aktív tag
Sziasztok! érdeklődnék, van felesleges LG OLED65C1-re való talp állvány valakinek, átvenném. Esetleg melyik fali állvány ajánlott erre a tévére, ha nem sikerül talp állványt szereznem. Köszönöm

-
gurus
aktív tag
Nem fènyesitettem az Lg sőt leírtam az sem játsza le a Vodafone tv-t hiába próbálja valaki a sima Android rendszerrel összehasonlítani.a Philipsen egy butított android rendszer van, átverés androidnak nevezni.Phillips
is megszünteti, új szériákban más platformra váltanak -
gurus
aktív tag
-
gurus
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen lg webos se fut még(frissitésen remélem rajta lesz) nem véletlenül linkeltem mi a legjobb tv rendszer .most tizen beelőzte de itt már nincs légegér 4 éve ezért az se tökéletes.egér hozzáadás már nem ugyan az.akinek nincs lg távja annak úgyse tudom elmagyarázni mennyire szuper.ezt tapasztalni kell.nekem 3 gyártó tv figyel és a Phillips a rosszabb, fapados ezekhez a rendszerekhez.Android tv, erre nem lehet telepíteni a vodafon tv app-ot!
-
gurus
aktív tag
Szerintem meg értek hozzá.Csak nekem van viszonyítási alapom .Látom Samsung, Lg tv rendszere mennyire jó.ha annyira vágod, vodafon tv app miért nem fut android tv-n?mobilon fut.hobbá?csak nem levan butitva?tizenen is fut.pont ami lényeg lenne azok nem müködnek rajta. [link]
-
gurus
aktív tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
jbl bar 9.1 vegyél nekem is az van .Joy napokon 240.000ft megtudod venni.ennél nincs jobb soundbar.árban is megéri, szuper cucc
-
gurus
aktív tag
válasz
ztfolder
üzenetére
ez nem így van! vásárlói és független tesztelő oldalak véleményei szerint is az Lg a jobb!!!!!!nem beszélve a webos operációs rendszeről amihez közelébe se tudnak jutni.ne írj olyat amit nem támasztasz alá.operációs rendszerük szar finoman szólva.távírányítójuk sincs sehol lg mindenben jobb.szervízről nem is beszélve Panasonic szervízbe vittél már valaha visza javítatni készüléket? én igen .sose vennék újra Panasonic tv-t
-
gurus
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
nekem 2018 oled van 2 éve lassan 60 sdr oled fényen használom semmi baja.nehogy20 sdr fényre állisd
veszel egy jó tévét és lebutitod mert vannak akik reszgetnek itt a beégéstől és bámulják a fekete képernyőt 20 oled fényen.sose tudják meg milyen jó tévéjük van 
ezek mercivel is 20 km mennének autópályán, tuti -
gurus
aktív tag
értem amit mondasz megint leírom hátha te is érted amit én írok: nekem 20 oled fény sötétben is fakó élményt add.nem ezért vettem hogy ezt lássam arra van sima tévé.60 oled fényen jön az amiért megvettem.nem butítom le.javaslom írj az Lg-nek rosszak a gyári beállításaik vegyenek fel téged a mérnökeik helyet
Qled tévét láttál már??????azt milyen beállításon néznéd?ott a 20 akkora mint itt a 80.azok már megvakulnak szerinted? -
gurus
aktív tag
saját véleményem írom és párom is osztja. nekünk visszalépés minden tekintetben 20 oled fény.fakó! sötétben is.rossz nézni.ha te állításod lenne a helyes miért nem jelzed az Lg felé?miért 60 oled fényen kezdődnek a gyári beállítások miért nem 20-on?Qled tévét láttál már?azt milyen beállításon néznéd?ott a 20 akkora mint itt a 80.
-
gurus
aktív tag
igen.semmi esetben nem venném le.nincs, sose volt szemüvegem.jó a szemem, nekem fakó még 40 oled fényen is.nappaliba egy Qled 9 séria figyel ott ennél 2x erősebb fényen van a tévém.Gyári beállításokon nézem mielőtt kezdenétek a kiégeti a szemed és hasonlóval jönni. Mérnökök így lőtték be,persze ők se értenek hozzá se a rtings.com
ja: 1,5 éve se ez se a másik nem égette ki a szemem -
gurus
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én jobban hiszek nekik:rtings.com, mint neked aki itt hónapokig 20 oled fényeken ajánlotta a tévézést nehogy beégjen a drága oled tévé.Veled ellentétben én 1,5 éve 60 oled fényen nézem és semmi beégés és ha lesz is nem érdekel.addig is élvezem az előnyeit amiért megvettem. nem lebutítva nézem
-
gurus
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Az LG C8 vegyes használatra nagyon hasonló az LG B8-hoz. A C8 teljesítményt nyújt ugyanabban a gördülőparkban, és a két tévék közötti kis különbségek a panelenkénti eltéréseknek tudhatók be. A C8-nak van az újabb Alpha 9 processzora, míg a B8-nak továbbra is az Alpha 7 processzora van, de a teljesítményben nem tapasztaltunk szignifikáns különbséget rtings.com
akkor ők írnak hülyeséget? te az okos? -
gurus
aktív tag
nem tudom itt páran nem tudnak olvasni?Van Oled tévém !!!! és Qled is! nem állítom,hogy jobb a Q tv hanem cáfolom azt amit itt sokan tapasztalat nélkül írnak .igenis nincs sok különbség egy Q9 És Oled B8 közt.dimenzió különbség meg mosolyogni való.
-
gurus
aktív tag
nekem 2 éve Jbl 5.1 bar van, elég jó térhatást tudd mivel levehető és vezeték nélkül bárhova tehető a két hátsó hangszóró.nagyon brutális hangereje van.Idény a Samsung hangprojektorok is nagyon jók mivel felvásárolták az egész Harman,Jbl piacot. Átcímkézve Harman kardon-Jbl az idei Samsung széria.ráadásul ezek több hangformátumot tudnak.atmos stb...
-
gurus
aktív tag
Oled köröket ver Qled-re ,szétbünteti a projektort.ez már tényleg elképesztő, fantasztikus

-
gurus
aktív tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Nem volt 350ért 65ös B8, euronics egy nagy kamu .Ha nem engedi megrendelni online nem véletlen, mivel kamu.max 2-3db használtat eladnak újra csomagolva.olyan mint edigital 42000ft létra 3000-ért.persze senki se fogja megkapni.sajnos hozzá nem értő embereket átvernek. itthon nem büntetik ezért őket.megnézed árukeresőbe se teszik be őket , nem véletlenül
-
gurus
aktív tag
Nekem b8 van és 1 éve semmi baja.itt írta valaki,hogy 4 óráig hagyom bekapcsolva ez hülyeség kb addig fut min.. nálunk a tv, kell olvasunk stb.. egyáltalán nem figyelek rá és 60 oled fényen nézzük egyáltalán nem vakít sőt qled képest semmi ez a fény. nekem ,asszonyak is jó a szeme.Webos operációs rendszer a legjobb semmi más közelébe sincs! Panasonic tv-n android rendszer van ez finoman rossz ,konyhába phillips tv van,bazi nagy távirányítóval azon android fut ,utálom. Ne tévesszen meg a mobil android ami rendben van.
-
gurus
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
nem értem mire ez a félelem,így nem használjátok ki az oled tv előnyét.soha nem néztem 50 oled fény alatt nem is fogom.nálunk rtl megy ezerrel. Asszony azt nézi én ps4 +foci.2000 üzemórát most lépte át, semmi beégés.1 dologra figyelek: 4 órát menjen a tv mielőtt kikapcsolom min 1x a héten.olyan mintha vennék egy szuper kocsit és 50km mennék vele autópályán
-
-
gurus
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
65b8 mégis kamu! jó reklám nekik 1-2db eladnak belőle legyen visszaigazolás, nehogy megbüntessék őket. 1000 ember min bemegy az üzletbe az olcsó oled miatt.én 3 napja itt Pesten már du bementem és sehol nem volt ott előttem nézték meg gépen a Pesti készletet.náluk nem is volt ilyen árban, csodálkoztak is mikor ezen az áron kerestem a tv-t
-
gurus
aktív tag
65b8 ár kamu, jó reklám nekik! tegnap du hívtam őket és soroksári üzletükbe személyesen is bementem itt Pesten sehol nem volt mondtam az eladónak szívesen bevernék a fejébe annak aki szórakozik,becsapja a vevőket.aki megtudta venni ennyiben 2 év garival azt sem igaz.hiszem ha látom a számlát
-
gurus
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
milyen oled tévéd van? nekem Lg oled55b8. tévé adás 60 oled fényen megy napi 4-7 órán át most léptem át 2000 üzemórát semmi fakulás nincs.Ps4 pro-val is használom.Red dead redemption 2 most játszottam ki.se pixel se beégés se fakulás.9-10 hónapja vettem!színes logó adást nem nézünk Rtl.tv2,hbo go
-
gurus
aktív tag
Senkitől nem kértem segítséget csak furcsállom itt sokan félnek a beégéstőél és ezért 20-30 oled fényre javasolják.nekem nem 3 hanem lassan 9 hónapja van meg az oled b8 tv. Semmi beégés nincs, pedig 60-80 oled fényen,technicolor szakértő beállításon nézzük ez a legjobb nekünk! Nem vettem le az oled fényt 20-30 ra mint itt sokan hanem 60-80 hagyom így szuper jó .Így is van alapból, 80 oled fényen.Nekünk fakó az egész kép 20-30 oled fényen!Lehet azért mert másik szobába egy Qled tv van
-
gurus
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én szerintem fakó a 20-30 oled fény!így nem oled minőségű képet nézz.nekem hónapok óta az oled fény 60-80.Semmi beégés nincs!sötét szoba amúgy sem létezik, kis lámpa stb.. ég.minek drága tévét venni majd lebutítani,ennyi erővel le vehetnéd 10-re is azon is nézhető.élvezni kell a valós képminőséget nem parázni.
-
gurus
aktív tag
válasz
junior19
üzenetére
Szia!Nem cseréltem, Qled megvan a nappaliban.Oled fényerőségéről írtam.nekem min 60 érték jó a B8-nál.Számomra így tőkéletes a képe.megvagyok elégedve mind a webos mind a távirányítója,hangja is szuper.Csak érdekelt volna milyen beállitásal jó a 30 oled fény.akinek E8 van miért bíztos,hogy B8 nak is az a jó beállitás?
-
gurus
aktív tag
alpha 7 vs alpha 9 proci között pont a linkelt oldalon írják:A C8-nak van az újabb Alpha 9 processzora, míg a B8-nak továbbra is az Alpha 7 processzora van, de a teljesítményben nem tapasztaltunk szignifikáns különbséget!
hangrendszere biztosra mondom c8-b8 között semmi nincs, mivel tesómnak c8 van.
E8 persze már jobb hangban ez igaz. Fényerősségben jobbak a C8,E8, nem kicsivel. -
gurus
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pedig ennyi:
https://www.displayspecifications.com
kocsiknál se ugyan azt tudja márkán belül egy autó. kisebb motor kisebb sebesség -
-
gurus
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Rendben megértem mindenkinek más az ízlése,szeme.Lg,Sony stb.. tévégyártók mérnökei szerintem átlaghoz próbálják beállítani Oled fényt. Gyári beállításnál sincs ilyen alacsonyra állítva . B8-nál a legkevesebb gyári oled fény 60.Ezek szerint Lg-nél nem értenek hozzá,rossz a szemük?Ha beég 2 év múlva, nem érdekel. Addig tudásához mérten használom
-
gurus
aktív tag
válasz
fuzics
üzenetére
Szívesen kipróbálom a beállításod ha leírod ,hogy van neked.Köszönöm
Robi BALBOA
Nekem B8 van. Hdr-t csak is maxon nézek.60 nekem nem égeti ki a szemem,ahogy írtam Qledhez képest még ez is fakó képet add.80 oled fény ami már oké .Gyári beállításoknál is így van.Asszonyt is megkérdeztem erről azt mondta rossz a 20-30 beállítás .szerintem ez a 20-30 oled fény beállítása, beégéstől való félelem miatt alakult ki .pedig ettől nem kell félni -
gurus
aktív tag
válasz
fuzics
üzenetére
Nem veri agyon sőt nappal jobban bejön Qled,ami nappaliban van.Szobámban van az Oled de nekem 30 Oled fény fakó 60-ra állítottam tévéadásnál de még ez is kicsit fakó Qledhez képest. Qled után vettem az Oledet .Talán ezért érzem a különbséget.Lg javára írandó a Webos és a távirányító és a tökéletes fekete.Fényerősség Samsung javára ezért furcsállom hogy itt sokan 20-30 oled fény beállításon nézik.nekem ezen nézhetetlen.ha már veszek egy drága ,jó tévét miért vennék vissza a tudásából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED C1 55"
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,mindig elírom
.enged el mint Star Wars filmeknél Obi-Wan Kenobi .persze megértem én is 2* megnéztem a Lg G4 77 tévé gyári konzol felrakásánál.mert akkor még ezt nem láttam.Ha 40kg írnak tuti annyi mivel ha nem , fízetnek ha saját web!!, oldalukon is ezt írják! Ha nincs gyári oldala esetleg Kínait vettél akkor nincs garancia
. programok futtatása mai napig tökéletes kis hackeléssel, mivel smart projektor
lehet más a kijelző felűlete mint a mostani szériáknak ezért tudod hagyományos módon tisztítani a D-QD OLED szériát tuti nem lehet
.oledet lehet hagyomános módon tisztítani, teljesen tiszta a kendő stb..
de 20 oled fényen nézik a jó kis oledet mert féltik mint a tojást .minek vették meg ? nem is értem.aki utolsó pénzét erre költi és ezért fakó 20 oled fényen nézi hajrá de ne ossza itt az észt, mert vicces.