Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

Na akkor kauffer történetem, igaz még nincs vége

Hétfőn megjött a rendelésem 6db szűrő meg egy motortartó bak[link](teljes fémmel együtt)
    Kibontva a szűrőket az én üzemanyagszűrőmön sérülést láttam (termék)
    [kép], [kép]

Felhívtam őket telefonon, azt mondta a srác hogy írjak emailt képeket is csatoljak
    Meg is írtam hétfő délután 14:40-kor
    Válasz nem jött
    Kedd reggel kaptam az értesítést hogy csomagom érkezik 0forintos, vártam a futárt de nem érkezett meg, oké világ végén lakunk
    Ma reggel(szerda) nézem a nyomon követést, újra kiszállítás alatt, viszont a mai napon nem tudtam várni a futárt édesanyámra bíztam hogy vegye át
    Futár megjött édesanyámtól viszont kérte a vissza árút dobozban, na ez meglepetés volt neki hirtelen nem is tudta mit csináljon, tudta hogy melyik a hibás cucc így kivitte a saját papírdobozában
    Futár elvette odaadta neki amit hozott és elment

Summázva
    Kauffer jól reagálta le a dolgot, kicserélték a sérült szűrőt
    Viszont a kommunikáció nem jó, azért válaszolhattak volna hogy mi fog történni és hogy nekem mi a teendőm
    Mert így most izgulhatok hogy az a vékony papírdoboz kitart e és hogy nem e sérül tovább és nem e akarják majd számonkérni rajtam a csomagolás hiányát
    Nem volt még ilyen csere ügyem senkivel
    Ma mikkor hazaértem egyből írtam nekik emailt hogy mi történt (15:00) hogy tudjanak róla, válasz nem jött de lehet kivárnak

Szűrő
    Ami másodjára jött hát az is kérdéses, lehet hogy nem fogok több HENGST terméket venni
    Mert az elsőre azt hittem hogy a dobozban mellette lévő fém motortartó bak dörzsölte ki, de ami most jött ez egyedül volt egy kemény dobozban

Nézetek már rá hogy szerintetek ezt így használnátok e, kíváncsi vagyok a véleményetekre, döntenem kell és lehet benyelem ezt a 5e Ft bukót, ugye ez üzemanyag szűrő, gázolaj
    [kép],[kép],[kép]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés