Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Na akkor kauffer történetem, igaz még nincs vége
Hétfőn megjött a rendelésem 6db szűrő meg egy motortartó bak[link](teljes fémmel együtt)
Kibontva a szűrőket az én üzemanyagszűrőmön sérülést láttam (termék)
[kép], [kép]
Felhívtam őket telefonon, azt mondta a srác hogy írjak emailt képeket is csatoljak
Meg is írtam hétfő délután 14:40-kor
Válasz nem jött
Kedd reggel kaptam az értesítést hogy csomagom érkezik 0forintos, vártam a futárt de nem érkezett meg, oké világ végén lakunk
Ma reggel(szerda) nézem a nyomon követést, újra kiszállítás alatt, viszont a mai napon nem tudtam várni a futárt édesanyámra bíztam hogy vegye át
Futár megjött édesanyámtól viszont kérte a vissza árút dobozban, na ez meglepetés volt neki hirtelen nem is tudta mit csináljon, tudta hogy melyik a hibás cucc így kivitte a saját papírdobozában
Futár elvette odaadta neki amit hozott és elmentSummázva
Kauffer jól reagálta le a dolgot, kicserélték a sérült szűrőt
Viszont a kommunikáció nem jó, azért válaszolhattak volna hogy mi fog történni és hogy nekem mi a teendőm
Mert így most izgulhatok hogy az a vékony papírdoboz kitart e és hogy nem e sérül tovább és nem e akarják majd számonkérni rajtam a csomagolás hiányát
Nem volt még ilyen csere ügyem senkivel
Ma mikkor hazaértem egyből írtam nekik emailt hogy mi történt (15:00) hogy tudjanak róla, válasz nem jött de lehet kivárnakSzűrő
Ami másodjára jött hát az is kérdéses, lehet hogy nem fogok több HENGST terméket venni
Mert az elsőre azt hittem hogy a dobozban mellette lévő fém motortartó bak dörzsölte ki, de ami most jött ez egyedül volt egy kemény dobozbanNézetek már rá hogy szerintetek ezt így használnátok e, kíváncsi vagyok a véleményetekre, döntenem kell és lehet benyelem ezt a 5e Ft bukót, ugye ez üzemanyag szűrő, gázolaj
[kép],[kép],[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest