Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Tenyleg! A hajoarboc magassaga is bejatszik! Egyebkent en is ugy 15-20 km-re tippeltem.Ki lehetne szamolni...de bedoglott a golyos szamitogepem!
Tildy!
Az onindito akkor szokott szetegni,ha beeg a kommutatora,vagy nagyon elkopott mar a szenkefeje,es mar nem tud rendesen erintkezni a kommutatorral.Baromi nagy aramok folynak inditaskor /90--120A !/Ilyenkor,ha a bizti szet is eg,lehet,hogy atmegy rajta a zarlat! Okvetlenul nezesd at a vezerlo,es az aramvezeto kabeleket,mert kulonben az *uj* onindito is meghibasodhat, sot! kigyulladhat az auto /rossz esetben!/
-
poffsoft
veterán
Bubuka ért hozzá, jól focizik!
Mondjuk ha egy elektromechanikus lenne a környékeden, aki meg is bütyköli, az lenne az igazi...
Pony: lehet, hogy nár írtad, de tudiod, nem olvasok ...
Wiw-en meg emléxem a kocsira, de annyira nem ismerem üket. De nem mai csibe a tied, uh. egetrengető ára valszleg nem lesz a motornak.btw, ha bizti szétégett, indító szétégett, akkor hogyan tudta az akksit leszívni???

Verus: (akkor kisbetűkkel OFF-olj, nehogy megerőltesd!!!) Mézes pájinka /liquore!!!

-
venember83
nagyúr
A bevásárlóközpontok mondjanak le! Nem kaptam wireless routert, pedig volt egy ámítógépspecifikus illetve egy elektronikai cikkekkel foglalkozó üzlet is a szenterben.
-
Verus
senior tag
Jajj amúgy jól fáj a torkom....
-
Bubu79
addikt
Nem értesz Te ehhez
'47-es az 
Mediddlo: Még jó, hogy nem a másik gyógyírt ajánlottad Neki - az ezüst golyót

Tildy: Attól függ javítható-e... Kérdezd meg a mestert mit ajánl - a meglévő felújítását ( ha lehet ) vagy egy bontott beszerzését - amit célszerű berakás előtt rendesen átnézetni ( csapágy, kommutátor, bronz kefék... ) Konkrét árat nem tudok mondani

-
tildy
nagyúr
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
pluszminusz dagály, hullámzás, láthatósági kukás mellény, ja, meg hány dioptrijás a szemüvegem....
Bubuka:
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
közös vacsora után? kit zavar???
Fogmosás MINDEN étkezés után, alaposan, 10 perc legalábbBubuka:

-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Pontosítok, finom volt.
Egyébként este is lehet fogat mosni tudtommal.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hol?
Hal?
HE? 
Az a Fülig típusú...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
Sok mindent halottam már a Jimmyről, de, hogy hal lenne.
Ott? 
Degu: a föld görbületét számítsd a sugarából, az árboc magasságnak tetejéhez húzott érintő, ahol illeszkedik rá, ott lesz az a pont. Szerintem 20-25 km, de ez most csak találgatás....Árbocfüggő nagyon. Ha alföldi vagy, a templomtornyok láthatóságához tudnám hasonlítani megfelelő távolságból.
-
degu
senior tag
Itt lehet huje kerdeseket feltenni?
Mondja mar meg Valaki,hogy a tengeren,ha nincs szarazfold a kozelben/s tavolban/ mekkora az a tavolsag,amin tul mar nem lehet latni egy tavolodo hajot/a Fold gorbulet-miatt!/?/Es ne gyertek nekem a vegtelennel!/
De telleg! /nem viccelek!/
-
(Kolombusz)
veterán
Mindenkinek.
Btw, edzem az ujjaim a pénteki Guitar Hero partira.
Kéne venni a boxhoz egy rendes gitárt, kontrollerrel csak 4 húron lehet rendesen játszani, az ötödikért illogikus helyre kell nyúlni, abszolút nem áll rá az ember keze.Kár, hogy külön nem lehet kapni gitárt.
-
nike_
addikt
LOL. Kinek van nemi betegsége? Csak ezen az oldalon olvastam vissza.
-
csapos2
addikt
Nem i betegségem van.
-
neduddki
nagyúr
HI!
KEdves Elvtarsak es Elvtarsnok!
Nagy JO hirrel kell beszaolnom!!!
2008. aprilis 1. 14:00-tol Rejto Jeno konferencia a Magyar Tudomanyos Akademian!!!
Szervezo: Lanyi Istvanudv
neduddki
p.s. ertiek a MTA-n!!! es ez enm vicc!!!:- )))
mod: de leglabba datuum stiusos!!!:- )))
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szia!
Bundáskenyér tejföllel és lilahagymával, no meg tea.
Csak így egyszerűen.
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom, de én is kérek belőle, hozz nekem Verától.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Most ez mi is volt? Bepötyögted a mosógép centrifugázó programját a szótárba és beintett?

Vagy kérdezzem egyszerűbben?
HÖ?
Ja, hogy Szkájvóker Lajos - Kutyámajom??

Motkány: Nem hiszem, hogy ebben a Huszárban kárt lehetne tenni egy ilyen csenevész tuskóval

Motkány #10841: alakul - Pacák Nuclear launh Detected smile-ja már egészen jó esélyekkel indulhat

-
Winner_hun
félisten

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Egészen pontosan Ich Spreche nicht sehr gut auf Deutsch... - legalábbis esetemben

Az auf nem biztos, hogy kell, de úgy éreztem passzol oda... A németemről annyit, hogy kb. 1,5 évig igyekeztek a fejembe verni középsuliban, aztán megvilágosodtam, hogy nem akarok lakatos lenni, úgyhogy átnyergeltem másik suliba, ahol nyakamba kaptam az angolt... Nem vagyok etalon egyik nyelvben sem...
Lehet, hogy az egyéni arcképes topikban láttam - máshol nem igazán fórumozok...
Verus: "különcnek lenni jó"- örülök, hogy így gondolod

-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ááá, én imádom őket egyébként is.

Különcnek lenni jó.
Ez a cuki vagyok de komoly.

poffsoft: nem, hanem aztat jelenti hogy te egy hülye állatkirály vagy, ez akkor még nagy szidkozódás volt.
ja és Bubu jól tudta, auf Deutsch ebben a használatában megállja a helyét az auf. -
Bubu79
addikt
Ha más Sugarloaf, akkor ez... Melóhelyen hallottam először, a rádióból csendült fel - egyszerre kezdtünk fülelni a főnökömmel és kezdtünk vigyorogni a debil szövegen

Nem is vagy annyira különc
Csak ritkán botlani Hozzád hasonlókba 
poffsoft: a két kép közül a jobb oldali baromi ismerős valahonnan, avatarként már találkoztam vele valahol
De egyébként nem értek a lovakhoz - apám nyulakat tartott... a jobb oldali szvsz jobban passzol a PH!-ra 
-
Lortech
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
pogány módon azt hittem , h egy szimpla "driver-működés programozó-program"
Jól is hitted, csak egyszerűen nem sima natív c/c++ vb stb-re lett fejlesztve, hanem a .Net technológiára.
Ez ideális esetben a felhasználó elől rejtve marad (nem kéne .Net framework telepítgetéssel foglalkozni), de xp esetén ez nem működhet, mivel a megjelenésekor még csak .Net kezdemények voltak. Vistában már benne van az akkor volt legfrissebb, és csak működik. Persze frissítések formájában jönnek az újak arra is. -
poffsoft
veterán
trallala? tram-prapapapamm-pamm-pramm-parapapapam

Verus #10818: tényleg hiba van a mátrixban. Javítsuk ki!!!
schrappnell, schumacccherrr....
(a királyméretet inkább kihagynám
)
Bubuka: Imádok mindent, ami yyyyóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Bubuka: Nightwish a régi csajszi hangjával, az új csajszi klipjével.....

Lortech: Frametöbbmint1k-nak igaza van: miért kell a kontrollcenternek a net-re épülnie? ménemjó neki a winkernel???
-
-
Bubu79
addikt
A szöveg - bár megállt bennem az ütő, amikor az első pár kockán tényleg rózsaszínesben ragyogott a kép

Most inkább ilyen hangulatban vagyok...
poffsoft #10813: Mindig meglepsz...
Azért a Nightwish a régi énekescsajjal volt az igazi 
Verus: én a magyart is csak töröm - de ha már válogatni kell, inkább az angolt gyötröm, bár németül is próbáltak tanyítani ( meg oroszul is ofkorsz
) -
(Kolombusz)
veterán
-
Verus
senior tag
Köhhköhh szeretnék kérni egy számot és küldeném mindenkinek aki szereti.

-
Lortech
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem, sajnos nincs itthon piám, és ki nem teszem a lábam ebben a tróger időben.
Inkább aludni kéne, mert a mai adag kimaradt, de leginkább suckdoga lesz, mert megérdemlem..
Köszi a gratulációkat.
Amúgy ez az pontosan: [link]Hazafelé (busz, Bp - Eger) láttam kb. 60 őzet (összesen). Mindig megörülök, mikor látok egy csapatot.
VladimirR: nemi úton terjed? Csak a zasszony meg ne tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Wiw-en meg emléxem a kocsira, de annyira nem ismerem üket. De nem mai csibe a tied, uh. egetrengető ára valszleg nem lesz a motornak.

Hal?