Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
én fenntartom azt a véleményemet, hogy aki kúton vesz ilyesmit (nyilván ha épp kifogy és kell, akkor más tészta, de úgy általánosságban "raktárra") és nem specifikusan autósboltban/bevásárlóközpontban, ahol feleannyi vagy még kevesebb, nos... az vessen magára

én is magamra vetek, ugyanis a mai napom közönségdíjas eddig:
még mindig angol jogsim van, ideje már visszacserélni, hisz lassan le is jár. tehát visszahonosítás.
neten keresve semmilyen infó nem jött ki, így hát pár hónapja, mikor lakcímkártyát cseréltem az ocsmányirodában, rákérdeztem, mi a menete.
a menete: ocsmányirodában papír kikér és kitölt, így aztán visszahonosításra kérelmet bead, vár, aztán intéződik (miután lekérték hogy odakint okoztam-e halálos balesetet, cunamit, vagyok-e körözve, hány pontom van, stb.)
szóval mára kértem HO-t és elbattyogtam, merthát egy kérelem, aláírás, szevasz, nem tarthat túl soká.
sorszám szerint ketten voltak előttem, mégis sikerült 2 órát ott ácsingózni mire szólítottak, mert a 2 óra alatt sikerült két ügyfelet letudni, de marika új sálja, julika cuki kisonokája, jajcsilla teiskétcukorraliszod, miértnemnyomtatmár, eztszerintedhogykellági, sok időt elvett.
de végre sorra kerültem, aholis azonnal elküldtek a retkes picsába, mivelhogy az ilyesmit csak a központi ocsmányirodában (13ker) lehet intézni.
mondtamneki hogy kedvesnaccsád, egészenpontosan ön tetszettmondani, hogy itt kell intéznem, ennek immáron nagyjából három hónapja.
hátőilyetbiztosnem, amióta anglia nem úniós, azóta ilyet itt nem lehet.
mondompedigde, kedvesnaccsádmondta, azért is jöttem ide, még direkt rá is kérdeztem az angol helyzet miatti essélyes bonyadalmakra, és azttetszettmondani, hogy semmi gond, itt kérelem kikér, kitölt, lead, mindenjó.
ésmost aszonda hogy semmiképp, és 10 perc keresgélés után odaad egy papírt a 2022 óta érvényes ügyfélfogadási idővel a központi irodába, és ott is fel van tüntetve, hogy csakis előre foglalt időpontban foglalkoznak velem ilyen ügyben.
jó hát köszi, tehát 2 óra a semmire azért, mert maga azt mondta hogy ide jöjjek, node semmi gáz, alig jött közben 40 email.
ő ilyet biztos nem mondott.
hát én meg magamtól nem jönnék ide, de mivel azt mondta, ezért ide jöttem. de ő ilyet nem mondott.
jó, hagyjuk, viszlát.
nézem a DÁP-on, ez az okmányiroda nem létezik időpontfoglalás szempontjából.
nézem ügyfélkapun, ott sem lehet foglalni ebbe az irodába.
mostmár kicsit lila fejjel, de feltárcsázom a 1818-at, mert nem akarok nekik emailt írni.
fél óra bimbamolás után a kedves ügyintéző lány bekér minden adatot, aztán mondja, hogy semmi szükség a központiba menni, mert ha nem történt kategóriaváltás, akkor egy sima visszahonosítási kérelem bármelyik ocsmányirodában intézthető.
kicsit kiröhögöm és elmesélem neki a fentieket, mire ő azt ajánlja, hogy ne ugyanabba az irodába menjek, hanem másikba és ott tuti elintézik.
de én vérszemet kapok és visszamegyek az előző helyre, húzok új sorszámot, és nevetgélve várakozok - rámszól az ügyintéző néni, hogy mit csinálok itt - mondom, hogy jöttem elintézni azt amit el akartam intézni előtte is, merthogy a központiban csak speckó eseteket kezelnek, ilyen normál ügymenetet el lehet itt is intézni mint ahogy bárhol máshol is, amit ön is tetszett mondani pár hónapja
ja jó, akkor jöjjön, üljön le
10 perc okmánykeresés után megvan a kérelem, itt tessék kitölteni aláírni, köszönömszépen
orvosi alkalmasságija van?
MONDOMMIAGETSZINEK BAZMEG NEM JOGSIT ÚJÍTOK, CSAK VISSZAHONOSÍTOM, FEJEZDMÁRBEADURVAANYÁD
akkor elmosolyodik, óelnézést, ittírjaalá, eztnehajstaössze, telefonszámotkérnék, köszönömtessék, mostmárakkorösszehajthatom? hátpersze, viszlátnagyon kíváncsi vagyok, mi az isten lesz ebből

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest