Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, lattam, fent is irtad. Most 300 euronak irjak 12 honap garival, tovabbra is hulyesegnek tartanam ennyiert gari nelkul venni.
Nyilvan ahogy szeretned, en magamrol irtam, hogy nem vallalnam. Ugyhogy nalunk usb-c-sek az ipadek (2 pro, 2 mini, 1 mezei), igen, annyira nem volt olcso, nekem megnyugtatobb a tobb ev gari, lehet, hogy hulyeseg.
#87547: Nehez ezt igy hianyos adatok birtokaban atlatni, azert is kerdeztem, hogy mit lehet annyiert venni, arra gondoltam, hogy most. Mert 120-ert mint latjuk garival lehet i12-t, tehat ugyanannyiert gari nelkul hulyeseg venni. Ahogy en latom legolcsobb i15 300k korul van. Azt esetleg 120-ert gari nelkul jol atvizsgalva eppen el tudom kepzelni, hogy kevesbe hulyeseg, csak tippem szerint annyiert nem lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest