- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, lattam, fent is irtad. Most 300 euronak irjak 12 honap garival, tovabbra is hulyesegnek tartanam ennyiert gari nelkul venni.
Nyilvan ahogy szeretned, en magamrol irtam, hogy nem vallalnam. Ugyhogy nalunk usb-c-sek az ipadek (2 pro, 2 mini, 1 mezei), igen, annyira nem volt olcso, nekem megnyugtatobb a tobb ev gari, lehet, hogy hulyeseg.
#87547: Nehez ezt igy hianyos adatok birtokaban atlatni, azert is kerdeztem, hogy mit lehet annyiert venni, arra gondoltam, hogy most. Mert 120-ert mint latjuk garival lehet i12-t, tehat ugyanannyiert gari nelkul hulyeseg venni. Ahogy en latom legolcsobb i15 300k korul van. Azt esetleg 120-ert gari nelkul jol atvizsgalva eppen el tudom kepzelni, hogy kevesbe hulyeseg, csak tippem szerint annyiert nem lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Szomszéd
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OpenWRT topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- S21 256/8 dobozában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest