Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz ToBeY #87461 üzenetére

Amikor ide költöztünk, akkor a galambok saját területüknek tekintették volna a loggiánkat. Jött a nyár, a kiskorú kapott egy vízipisztolyt és kilövési engedélyt a galambokra. :DDD
    Egyébként akkoriban lehetett kapni elég gyengécske egércsapdát is az Auchan-ban, amikből sormintát raktam a korlátra, hogy amikor nem voltunk itthon, akkor is biztosítsam nekik a nyugodt leszállóhelyet. Persze ki voltak kötve, hogy ne az utcáról kelljen felhozni — ettől függetlenül mindet brutálisan gyorsan megette az időjárás és ki kellett dobni.
    Párszor láttam a hatást. A galamb meglökte, a csapda felugrott — mert semmi nem volt rajta, ami leszorította volna. A galamb ettől kihordott egy instant szívinfarktust és pánikszerűen elmenekült. :DDD
    Később inkább kifeszítettem a korlát fölé egy nagyon vékony drótot, mert egyszerűbben megoldotta a leszállópálya blokkolását — de már az sincsen meg, mióta felújítottuk a homlokzatot.
    Fokozatosan leszoktak rólunk a galambok és jelentősen meg is ritkultak, mert a szomszédos ház tetején rendezkedett be egy vércse pár. :DDD
    Párszor láttam, hogy menetből leverik a galambokat az égről, aztán bevonszolják a zsákmányt egy kocsi mögé. :U

Új hozzászólás Aktív témák