Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest