Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest