- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
az éves gázszámlám volt 141 ezer Ft végül. Ez egy bruttó 80 m2-es, szigetelt tetőtéri lakás, aminek falszomszédja nincs is, csak alul vannak. Szerintem ahhoz képest ez nem rossz. Ha igazi piaci lenne, akkor lehetett volna másfélszer vagy kétszer annyi. De nem, ők 1,2 milliót spóroltak nekem...

De októberben kiszámláztak nekem egy csomót, "világpiacinak" csúfolt áron, amit el se használtam, és most visszaadták.
De ez matematikailag annyira abszurd, hogy ilyen nincs is.és itt van, hogy miért:
[link]--------------
De más.
csak hogy tökéletes legyen a nap, meghúzták a 2 hónapos kocsimat, úgy, hogy lifeg a lökhárító is.
[kép]
és nem is tudom, hogy mikor, hogyan, vagy hogy hol, a másik oldalon van, mint ahol beszállok, észre se vettem, talán szombaton történhetett...
Imádom
oké, nem az enyém, hanem céges, de az önrész akkor is az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest