- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #87034 üzenetére
az éves gázszámlám volt 141 ezer Ft végül. Ez egy bruttó 80 m2-es, szigetelt tetőtéri lakás, aminek falszomszédja nincs is, csak alul vannak. Szerintem ahhoz képest ez nem rossz. Ha igazi piaci lenne, akkor lehetett volna másfélszer vagy kétszer annyi. De nem, ők 1,2 milliót spóroltak nekem...
De októberben kiszámláztak nekem egy csomót, "világpiacinak" csúfolt áron, amit el se használtam, és most visszaadták.
De ez matematikailag annyira abszurd, hogy ilyen nincs is.és itt van, hogy miért:
[link]--------------
De más.
csak hogy tökéletes legyen a nap, meghúzták a 2 hónapos kocsimat, úgy, hogy lifeg a lökhárító is.
[kép]
és nem is tudom, hogy mikor, hogyan, vagy hogy hol, a másik oldalon van, mint ahol beszállok, észre se vettem, talán szombaton történhetett...
Imádom
oké, nem az enyém, hanem céges, de az önrész akkor is az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest