- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, meg vagy 300 kilóval nehezebb. Már a rav4, asszem arról volt szó. De legalább annyira aerodinamikus, mint egy kétajtós szekrény. Amúgy most megnéztem, az enyém is csak 1,5 tonna üresen, nem 1,6. Viszont a toyota 1400 kg-t ad meg a hybrid corolla kombira, ami valami egészen hihetetlen érték úgy akkupakkostól, mindenestül. Kukac, neked mi van a forgalmiba írva üres önsúlynak? Nem sürgős, csak ha egyszer a kezedbe kerül a papír.
Voltam amúgy új Priust nézni nyár végén, mondták, hogy ááá, az még nincs, ők is csak egy példányt láttak mutatóba, de amúgy is csak őszre tervezték a bevezetését. Ehhez képest tesztek év eleje óta vannak róla, azokban speciel nyár eleji értékesítésről volt szó. Júniusban már olyan hírlevelet kaptam, hogy ittavanni, jelentkezzek tesztvezetésre! De rendesek voltak, megengedték, hogy meghagyjam az adataimat, és értesítenek, ha lesz megtekinthető példány. Na, ez azóta sem történt meg, pedig mondtam nekik, hogy jövő év elején lejár a lízingem, szóval relatíve sürgős lenne. Aztán megpróbáltak rábeszélni egy Corollára. De csak azután, amikor mondtam, hogy a nyomorult suvjaik nem érdekelnek. Mondjuk a Corolla se nagyon. Annyira ugyan nem borzalmasan ocsmány, mint a suvok, de épp eléggé, hogy utálnám használni. Az új Prius viszont nem néz ki rosszul képeken (élőben meg ugye még kb senki nem látta), a technika meg nagyon tetszik, ami alatta van.
Bár ahogy a dolgok állnak, szerintem megtartom a Mazdát, ha sikerül megegyezni a lízingcéggel (mármint ha nem valami pofátlan árat kérnek érte).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest