Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy clevo 775TM1
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kedvencem, amikor kamion előz kamiont, utána 2-3 személyautó, majd én, nagy fékkel beesik mögém a jól felkészült gyorshajtóaspiráns, nagy nehezen egy méterrel mögöttem beáll, és villog ész nélkül a korlátra húzódva, hogy hagyjam menni. WTF? Menjél, bazmeg, inkább előttem legyél, mint mögöttem, szórakoztasd a többieket (meg a kedves édesanyádat, aki nem vert beléd jómodort). Persze ha a kamionsor tömött, akkor nem tudok hova kimenni előle (tudnék, de ezzel fékezésre kényszeríteném a kamiont, ami elé bevágok, az meg 40 tonna). Volt már, hogy megoldotta a leállósávban, a kamionoktól jobbra, majd visszajött elém, és kaptam egy büntetőféket. Akármennyire siet, erre mindig kell legyen idő. M3, valahol Gödöllő magasságában. Egy 320D szedán BMW volt, ha valaki általánosítgatni szeretne, meg nem mondom melyik típus, de viszonylag új. Szerencsére elég ritkán vezetek magyar autópályán, ráadásul az az érzésem, hogy az M7 (különösen Siófoktól lejjebb) viszonylag nyugodt hely.