Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

Anyám hívott, hogy nem jó az internet (almás videóhívás, wifi alapon, ofc, szóval kétkedve fogadtam), meg eltűnt minden, aztán az lett belőle, hogy a felhő elromlott. Jólvanmondok, bejelentkeztem hozzá távoli eléréssel (net pipa), kiderült, hogy az edge kezdőlapjáról tűntek el a kipakolt kedvencek, csak egy üres oldal van ott. A kedvencek menü ott van, az működik. Böngészősorból is minden, kivéve az msn.com, bármilyen kiterjesztéssel. Skype látja a címlistát, de hívni nem tud senkit, nem kapcsolódik. Onedrive szintén nem tud kapcsolódni. Outlook jó, office működik (az én családi office365-öm van vele megosztva). A tálcán a beépített időjárás-app szintén döglött, valószínűleg ez hiányzik neki a legjobban, időjárás-fetisiszta, napi 76 különböző időjárásjelentést néz.

Tűzfalat lelőttem teljesen, de nincs változás. Természetesen jogtiszta, rendszeresen frissülő win10.

Neten próbáltam rákeresni ere a hibára, de nem találok semmit. Azt mondja, 2-3 napja kezdődött. :F Tud valaki valami MS-szolgáltatás kiesésről? Azt se tudom, hol jelezhetném a hibát? MS-nél lehet? Vagy telekom? Kicsit tanácstalan vagyok. Valami ötlet?

p

Új hozzászólás Aktív témák