Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Te mikor lettél ilyen kommunista..? de tényleg.
A munkaszerződés az a két fél közti megállapodás. Ez egy alku a két fél között, senki másnak semmi köze hozzá...
Bizonyos szenioritási szint felett pedig nem csak jó fizetést adnak, hanem autót, sőt, egyéb eszközt, sőt lakhatást is.Egyszerűen azért, mert így versenyképesek a konkurensekkel, ez terjedt el, ez a piaci sztenderd.
Nyilván nem lehet mindenkinek autót adni. Nem is értem a felvetést.Nem fair?
Ez pont olyan bullshit, mint az egyenlő munkáért egyenlő bért. Nincs olyan, hogy egyenlő munka. Felelősség van, tapasztalat van, ami mindenkinél más. Plusz van terhelhetőség / problémamegoldási képesség / -hajlandóság / biznisz-generálási képesség, ami szintén mindenkinél más, és elég látványosan látszik. Ezt árazzák a normális munkahelyeken.Kár idekeverni az eu-s szabályozást, meg azt, hogy tiltsák be..!
Ui. ja, és nekem is van céges autóm vagy 6 éve. Mondjuk míg nem volt kovid, metróztam. De mióta volt a kovid, használom, mert azért van. Így is kb. havonta egyszer tankolok....
Uui. ja, és amúgy az ilyen jutattásokat elég kemény adókkal sújtják ám. (vö. cégautó-adó). És pont ezért sok helyen lehet kérni pénzt helyette. És ez így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest