Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ketsegtelen, hogy kb felarban van barmilyen mas megoldashoz kepest csak, ha a konkret konyhabutort nezem.
Nekem ez kavezos butorvasarlas eleg Sci-Fi. Mivel nem tudtam megvenni online es jogosan paraztam, hogy elviszik majd az utols darabot is. Hivtam az apost, hogy jojjon a kisteheratoval, meg orult is neki.
Vagy 5 percig csak vigyorgott, majd ha az anyos keri , hogy menjek mar vele az ikaba, most majd mondhatom neki, hogy bocsi mar voltam iden, no thanks.Miota harom gyerek van szinte nincs ido semmire. Mindel veszettul porog, de amit irsz, hogy igy is lehetne vasarolni azert az eleg elgondolkotato,valamit tenyleg nem csinalnuk jol.
Meg mindig remenykedek, hogy valahogy bedol majd a rezsim azert az eleg kemeny hogy harom het utan mar kinabol kell penzt meg fegyvert kerni a haboruhoz. Rogyadozik a kartyavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest