Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
én ezzel elég sokat szívtam ám... a fundamentás igazolás, jajj... két funamentát akartam betörleszteni a hitelbe, de mivel az egyik kódját elütötték, így az már magától visszament, mire megtörtént a végtörlesztés. Ezért bottal üthettem a nyomát, a többit meg levonták az én számlámról.
De aztán elkezdte kérni az igazolást, a bank meg azt mondta, hogy de hát csak az egyik volt ott, ezért csak az egyikre ad igazolást... fél élvig jártam a kanosszát, elküldtem a picsába mind a kettőt, mnb-vel fenyegetőztem, aztán elismerték, hogy hibáztak, és elhiszik, hogy lakáscélra költöttem.
szép 6 hónap volt. Ja, bocs, plusz 3, míg elindult a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest