Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #81705 üzenetére
Naja. Igazából senki nem tudja, mi lesz, majd valahogy alakul, de inkább kezdik elengedni, mert mindenkinek a töke tele van már az egésszel. Majd a végén megszámoljuk a hullákat a statisztikában. Mária földjén eddig 40k körüli a mérleg, járulékos veszteségekkel, mint az időben nem megkapott szakellátás, preventív kezelések, szűrővizsgálatok, na, úgy kicsit több. Ha 100k körül megáll, főni kurva büszke lesz, mert az csak 1%. Nagyrészt ugyan saját szavazóbázisból, ahogy mzp is arra igen szerencsétlenül rámutatott, de sebaj, még ez is belefér.
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez a karantén, meg a 1,5 m állandó távolságtartás, de még a maszk is tök okés, persze én antiszociális bunkó vagyok. Egyedül a motyogós tájszólásúak, meg a plexilapok zavarnak. Előbbieket maszk mögül még nehezebben értem, mint egyébként, a hülye plexilap meg olyan szinten blokkolja a hangot, hogy úgy érzem magam, mintha némafilmet néznék. Persze ez megint az én egyéni szoc problémám, tetszett volna nem süketnek lenni. Nem baj, ez megint egy jó indok, hogy kevesebbet járjak emberek közé.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest