Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Naja. Igazából senki nem tudja, mi lesz, majd valahogy alakul, de inkább kezdik elengedni, mert mindenkinek a töke tele van már az egésszel. Majd a végén megszámoljuk a hullákat a statisztikában. Mária földjén eddig 40k körüli a mérleg, járulékos veszteségekkel, mint az időben nem megkapott szakellátás, preventív kezelések, szűrővizsgálatok, na, úgy kicsit több. Ha 100k körül megáll, főni kurva büszke lesz, mert az csak 1%. Nagyrészt ugyan saját szavazóbázisból, ahogy mzp is arra igen szerencsétlenül rámutatott, de sebaj, még ez is belefér.
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez a karantén, meg a 1,5 m állandó távolságtartás, de még a maszk is tök okés, persze én antiszociális bunkó vagyok. Egyedül a motyogós tájszólásúak, meg a plexilapok zavarnak. Előbbieket maszk mögül még nehezebben értem, mint egyébként, a hülye plexilap meg olyan szinten blokkolja a hangot, hogy úgy érzem magam, mintha némafilmet néznék. Persze ez megint az én egyéni szoc problémám, tetszett volna nem süketnek lenni. Nem baj, ez megint egy jó indok, hogy kevesebbet járjak emberek közé.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest