- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Naja. Igazából senki nem tudja, mi lesz, majd valahogy alakul, de inkább kezdik elengedni, mert mindenkinek a töke tele van már az egésszel. Majd a végén megszámoljuk a hullákat a statisztikában. Mária földjén eddig 40k körüli a mérleg, járulékos veszteségekkel, mint az időben nem megkapott szakellátás, preventív kezelések, szűrővizsgálatok, na, úgy kicsit több. Ha 100k körül megáll, főni kurva büszke lesz, mert az csak 1%. Nagyrészt ugyan saját szavazóbázisból, ahogy mzp is arra igen szerencsétlenül rámutatott, de sebaj, még ez is belefér.
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez a karantén, meg a 1,5 m állandó távolságtartás, de még a maszk is tök okés, persze én antiszociális bunkó vagyok. Egyedül a motyogós tájszólásúak, meg a plexilapok zavarnak. Előbbieket maszk mögül még nehezebben értem, mint egyébként, a hülye plexilap meg olyan szinten blokkolja a hangot, hogy úgy érzem magam, mintha némafilmet néznék. Persze ez megint az én egyéni szoc problémám, tetszett volna nem süketnek lenni. Nem baj, ez megint egy jó indok, hogy kevesebbet járjak emberek közé.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- eBay
- Sorozatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest