Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap összegeztem magamban.
Pár éve Pesten elmentünk barátokkal hogy most akkor eszünk egy jót. Javasolták itt a Szilvakék Paradicsomot mondjukpéldául. Odamentem, ki volt írva vastag betűkkel, hogy kártyával nem lehet fizetni csak készpénz. Többször visszamentem, nem átmeneti hiba volt. Gondoltam Pest ilyen modern.
Szintén pár éve Horvátországban még több helyen volt Cash only fizetés, mint ahol kártyát elfogadtak, mára csökkent az arány, de még mindig van sok hely ahol fejüket ingatják a kártyára. Nincs Kuna, nincs üzlet. Gondoltam a horvátok ilyen modernek.Tegnap felszálltam egy helyközi buszra a munkahelyem közelében hogy hazajöjjek. Modern busz, szép, tiszta, csupa led, meleg, csendes, stb. Kérdezem lehet-e kártyával fizetni, a sofőr: "óóó, nagyon messze van még az mikor majd kártyával lehet itt fizetni". Gondoltam a Volánbusz ilyen modern.
Szóval biztos hogy onnan nézve már kihalt a készpénz, én sok helyen itthon és külföldön is csúnyán buktam volna készpénz nélkül
Tegnap bizonyos okok miatt nem tudtam hazajönni a 15:19-es vonattal, és mivel a szokásos helyett csak 2 óránként jár, meg kellett várnom a 17:19-est. Kiballagtam az állomásra, ránéztem a telefonra, amin az volt, hogy 57 perc késés. Majd műszaki hiba miatt megállt 30 km-rel előbb. Ez azt jelenti, hogy 19:19-ig kellett volna várnom a semmi közepén, vagy visszamegyek még 2 órára a melóhelyre. Inkább gyalogoltam a 1,5 km-re lévő buszmegállóba a kivilágítatlan mellékutcában, hogy várjak 20 percet egy arra járó kósza buszra amin nem lehet kártyával fizetni. Itthon láttam, hogy a további vonatok is lerohadtak, vagyis tegnap kb. a 15:19-es vonat volt az utolsó ami közlekedett. 81-es vonal, BZ-k közlekednek, és a napi 1 vagy 2 hibás kieső szerelvény az átlagos. Végülis csak egy szaros megyeszékhelyre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest