Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap összegeztem magamban.
Pár éve Pesten elmentünk barátokkal hogy most akkor eszünk egy jót. Javasolták itt a Szilvakék Paradicsomot mondjukpéldául. Odamentem, ki volt írva vastag betűkkel, hogy kártyával nem lehet fizetni csak készpénz. Többször visszamentem, nem átmeneti hiba volt. Gondoltam Pest ilyen modern.
Szintén pár éve Horvátországban még több helyen volt Cash only fizetés, mint ahol kártyát elfogadtak, mára csökkent az arány, de még mindig van sok hely ahol fejüket ingatják a kártyára. Nincs Kuna, nincs üzlet. Gondoltam a horvátok ilyen modernek.Tegnap felszálltam egy helyközi buszra a munkahelyem közelében hogy hazajöjjek. Modern busz, szép, tiszta, csupa led, meleg, csendes, stb. Kérdezem lehet-e kártyával fizetni, a sofőr: "óóó, nagyon messze van még az mikor majd kártyával lehet itt fizetni". Gondoltam a Volánbusz ilyen modern.
Szóval biztos hogy onnan nézve már kihalt a készpénz, én sok helyen itthon és külföldön is csúnyán buktam volna készpénz nélkül
Tegnap bizonyos okok miatt nem tudtam hazajönni a 15:19-es vonattal, és mivel a szokásos helyett csak 2 óránként jár, meg kellett várnom a 17:19-est. Kiballagtam az állomásra, ránéztem a telefonra, amin az volt, hogy 57 perc késés. Majd műszaki hiba miatt megállt 30 km-rel előbb. Ez azt jelenti, hogy 19:19-ig kellett volna várnom a semmi közepén, vagy visszamegyek még 2 órára a melóhelyre. Inkább gyalogoltam a 1,5 km-re lévő buszmegállóba a kivilágítatlan mellékutcában, hogy várjak 20 percet egy arra járó kósza buszra amin nem lehet kártyával fizetni. Itthon láttam, hogy a további vonatok is lerohadtak, vagyis tegnap kb. a 15:19-es vonat volt az utolsó ami közlekedett. 81-es vonal, BZ-k közlekednek, és a napi 1 vagy 2 hibás kieső szerelvény az átlagos. Végülis csak egy szaros megyeszékhelyre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest