Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, nem véletlenül vettünk ott
nincs mentő, nincs tűzoltó, nincs betontenger, fák vannak és bokrok, fél lépésre minden, és semmiből nem tart bejutni a városba, plusz a szüleimnél is ott vagyok 1 óra alatt Kecskeméten, ha szeretném. minden szempontból tökéletes választás. vannak fekák nyilván, de egyrészt mindenütt vannak, másrészt én olyan helyen nőttem fel, tehát immunis vagyok
nem nagyon hiszem, hogy van ilyen adottságokkal (normális méretű garázs, élvezhető méretű kert, diófa, árnyék, fű, tuják, paradicsom-paprika-málna-eper és fűszernövénykert, ~20m2 tároló) ilyen ingatlan ennyiért. persze volt vele dolog, költöttünk is rá, és tök élhető, és szeretjük. nyilván nem lenne mindenkinek ideális, sőt. ugyanakkor tildy kijelentése, miszerint egy zsebkendőnyi kerttel rendelkező kis ház Bpn megfizethetetlen, máris megcáfolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest