Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Lokaciot illetoen en bizonytalan vagyok meg, jelenleg inkabb kulsobb keruletek, illetve a del-keleti agglomeracio telepulesei jonnenek szoba. Asszony budapesti, en videki szarmazasu vagyok, o talan nehezebben mozdulna tavolabb.
Bar valoban fizikai fajdalmat erzek, ha valamire penzt kell kiadnom, nem elunk aszketa eletet, rendszeresen bejarunk a belvarosba setalni, kajalni, fagyizni, stb - ertem ezalatt a havi par alkalmat, nem napi szintu a dolog, de szerintem igy is boven luxus szintrol beszelunk. Az evfordulonkat peldaul a pomodoroban toltottuk. Es altalanosan sem parizert eszunk, magunknak fozunk, jo minosegu alapanyagokra, rengeteg zoldsegre, gyumolcsre aldozunk. Ma voltunk a ketheti bevasarlason, Aldiban kettonknek majdnem 40 ezer ft volt, csak nem alkoholra ment el.
2db soproni buza azert volt a kosarban.
Szoval nem arra kell gondolni, hogy itt szenvedunk es ehezunk, csak megnezzuk mire koltunk, es kiszamolom, hogy miert mennyit dolgozok. Ezert nincs meg alap tv elofizetesem se, mert evi 36 ezer forintnyi munkat nem er meg. Se fix mobilnetem, egy feltoltos voda kartyam van, es az ingyenes ajandek 50-100 megakkal elvagyok. Stbstb. Marha sok penzt lehet igy megsporolni, ami masnak szarragasnak tunhet, pedig csak sok kicsi sokra megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
2db soproni buza azert volt a kosarban.