- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Lokaciot illetoen en bizonytalan vagyok meg, jelenleg inkabb kulsobb keruletek, illetve a del-keleti agglomeracio telepulesei jonnenek szoba. Asszony budapesti, en videki szarmazasu vagyok, o talan nehezebben mozdulna tavolabb.
Bar valoban fizikai fajdalmat erzek, ha valamire penzt kell kiadnom, nem elunk aszketa eletet, rendszeresen bejarunk a belvarosba setalni, kajalni, fagyizni, stb - ertem ezalatt a havi par alkalmat, nem napi szintu a dolog, de szerintem igy is boven luxus szintrol beszelunk. Az evfordulonkat peldaul a pomodoroban toltottuk. Es altalanosan sem parizert eszunk, magunknak fozunk, jo minosegu alapanyagokra, rengeteg zoldsegre, gyumolcsre aldozunk. Ma voltunk a ketheti bevasarlason, Aldiban kettonknek majdnem 40 ezer ft volt, csak nem alkoholra ment el.
2db soproni buza azert volt a kosarban.
Szoval nem arra kell gondolni, hogy itt szenvedunk es ehezunk, csak megnezzuk mire koltunk, es kiszamolom, hogy miert mennyit dolgozok. Ezert nincs meg alap tv elofizetesem se, mert evi 36 ezer forintnyi munkat nem er meg. Se fix mobilnetem, egy feltoltos voda kartyam van, es az ingyenes ajandek 50-100 megakkal elvagyok. Stbstb. Marha sok penzt lehet igy megsporolni, ami masnak szarragasnak tunhet, pedig csak sok kicsi sokra megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2db soproni buza azert volt a kosarban.