Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szőröscica

addikt

válasz concret_hp #78596 üzenetére

Lokaciot illetoen en bizonytalan vagyok meg, jelenleg inkabb kulsobb keruletek, illetve a del-keleti agglomeracio telepulesei jonnenek szoba. Asszony budapesti, en videki szarmazasu vagyok, o talan nehezebben mozdulna tavolabb.

Bar valoban fizikai fajdalmat erzek, ha valamire penzt kell kiadnom, nem elunk aszketa eletet, rendszeresen bejarunk a belvarosba setalni, kajalni, fagyizni, stb - ertem ezalatt a havi par alkalmat, nem napi szintu a dolog, de szerintem igy is boven luxus szintrol beszelunk. Az evfordulonkat peldaul a pomodoroban toltottuk. Es altalanosan sem parizert eszunk, magunknak fozunk, jo minosegu alapanyagokra, rengeteg zoldsegre, gyumolcsre aldozunk. Ma voltunk a ketheti bevasarlason, Aldiban kettonknek majdnem 40 ezer ft volt, csak nem alkoholra ment el. :) 2db soproni buza azert volt a kosarban. :)

Szoval nem arra kell gondolni, hogy itt szenvedunk es ehezunk, csak megnezzuk mire koltunk, es kiszamolom, hogy miert mennyit dolgozok. Ezert nincs meg alap tv elofizetesem se, mert evi 36 ezer forintnyi munkat nem er meg. Se fix mobilnetem, egy feltoltos voda kartyam van, es az ingyenes ajandek 50-100 megakkal elvagyok. Stbstb. Marha sok penzt lehet igy megsporolni, ami masnak szarragasnak tunhet, pedig csak sok kicsi sokra megy. ;)

Új hozzászólás Aktív témák