- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, nem véletlenül vettünk ott
nincs mentő, nincs tűzoltó, nincs betontenger, fák vannak és bokrok, fél lépésre minden, és semmiből nem tart bejutni a városba, plusz a szüleimnél is ott vagyok 1 óra alatt Kecskeméten, ha szeretném. minden szempontból tökéletes választás. vannak fekák nyilván, de egyrészt mindenütt vannak, másrészt én olyan helyen nőttem fel, tehát immunis vagyok
nem nagyon hiszem, hogy van ilyen adottságokkal (normális méretű garázs, élvezhető méretű kert, diófa, árnyék, fű, tuják, paradicsom-paprika-málna-eper és fűszernövénykert, ~20m2 tároló) ilyen ingatlan ennyiért. persze volt vele dolog, költöttünk is rá, és tök élhető, és szeretjük. nyilván nem lenne mindenkinek ideális, sőt. ugyanakkor tildy kijelentése, miszerint egy zsebkendőnyi kerttel rendelkező kis ház Bpn megfizethetetlen, máris megcáfolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest