- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Asszony nekem is kiadta a parancsot, hogy a korábbi stratégia, miszerint lekondizzuk a lakást és lefekszünk úgy, hogy beállítjuk egy órás időzítőre nem jó: egész éjszaka kell menjen. Ráadásul lehetetlenül alacsony hőmérsékletre van állítva, így tényleg egész éjszaka megy, én konkrétan már fázom, ő meg csak így tud aludni.

ToBeY: ez valami ősi beidegződés lehet a nőknél, mert nálunk is pamut póló, pizsama nadrág és téli dunyha van rendszeresítve még most is. mondani sem kell, én bőrben alszok. a sajátoméban.
joamilestoné: szerinted mennyit lehet így fogni a pénzen? Mi teletállal/jófalattal oldjuk meg, úgy az ebéd kettőnkre 5 napra 10-12k HUF környékén áll meg. Hétvégente össze szoktunk dobni valamit, de csak hüledezünk, mennyire drága még úgy is, és mivel nem vagyunk rutinosak, sok időt is elvisz..
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest