Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Asszony nekem is kiadta a parancsot, hogy a korábbi stratégia, miszerint lekondizzuk a lakást és lefekszünk úgy, hogy beállítjuk egy órás időzítőre nem jó: egész éjszaka kell menjen. Ráadásul lehetetlenül alacsony hőmérsékletre van állítva, így tényleg egész éjszaka megy, én konkrétan már fázom, ő meg csak így tud aludni.

ToBeY: ez valami ősi beidegződés lehet a nőknél, mert nálunk is pamut póló, pizsama nadrág és téli dunyha van rendszeresítve még most is. mondani sem kell, én bőrben alszok. a sajátoméban.
joamilestoné: szerinted mennyit lehet így fogni a pénzen? Mi teletállal/jófalattal oldjuk meg, úgy az ebéd kettőnkre 5 napra 10-12k HUF környékén áll meg. Hétvégente össze szoktunk dobni valamit, de csak hüledezünk, mennyire drága még úgy is, és mivel nem vagyunk rutinosak, sok időt is elvisz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest