- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
"Sajnos követnem kell."
Így már értem, nem irigyellek miatta. Nekem szerencsére elég annyi, hogy fél szemmel figyelek a Magyar Közlönyre.

A home office még nem a sajátom, fokozatos átállás van, hogy az elején derüljön ki, ha valami nem megy. Ezért az első pár ember már otthonról dolgozik egy hete.
"Most az esetleges kijárási korlátozásra készítjük elő a papírokat..."
Ezt már láttam saját szememmel az élelmiszeriparban két független forrásból, sajnos. Bízzunk benne, hogy nem jutunk el idáig, és nem azért, mert nem merik kihirdetni, hanem mert nem lesz rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs