Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Elaggott őskövület vagyok, ha gyűlölöm a win10-et, a felépítését és minden "újítását" a dizájnban, menürendszerben? Tudom, hogy ez a jövő, de win 95 óta valahogy mindig sikerült nagyjából logikusan végigverekedni magam az újabb verziókon, de nekem a 10 (meg már a 8 is) teljesen feje tetejére állította az asztali(laptop) használatot. Tudom, hogy ez már mobileszközökön való használatra lett kigondolva, ezért fordult hanyatt pl a touchpad alapbeállítása, stb, de most látom kolléga kínlódását egy új 10-es beüzemelésén, és hiába vagyok közepesen amatőr felhasználó mondjuk egy XP-n, vagy 7-esen, a 10-es olyan érzés kb, mintha egy zx81 után kéne hirtelen váltani vistára. Szerintem én most ezzel estem be a tech generációs szakadékba.
    Kész szerencse, hogy még a céges asztali, meg laptop is 7-es, sőt, otthon is az van. 2 hét szabadság meg sok nyugtató kell majd, ha muszáj leszek váltani.

mod: dátum és idő automatikus beállítása: nézzük, már szerda hajnal van rajta. De jó (wifin neten van már vagy 1 órája) időgép. Mindegy, beállítások: automatikusra van téve. Itt persze nincs olyan, hogy kézzel frissíted az időt kiválasztott szerverről, majd ő tudja azt helyetted automatikusan. OK, de automatikusan nem jó. Akkor most állítsuk be kézzel? Hol van az automatikusság. Kapcsold ki, majd kapcsold be hogy automatikus legyen. Ja, hogy azt szeretnéd? Akkor lekérdezem már neked a pontos időt és dátumot. És ha nem kellett volna kikapcsolni, meg bekapcsolni hogy automatikusan csekkolja az időt, akkor automatikusan elfelejtette volna?
    Tudom, försztvörldproblem

Új hozzászólás Aktív témák