Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már azt az órát, ami nem is működik? Én az olyat a szekrényben, egy dobozkában. Még megvan a tízévesen, karácsonyra kapott első, szürke, noname ’quartzórám’ is valahol, meg az azután vett, mindig egyre menőbb 2-3 másik. A csúcs valami telefonszámregiszteres casio volt, a kijelző alatt két hosszúkás gombbal. Imádtam, de a szíja mindig elszakadt pár hónap alatt, úgyhogy már le se cseréltem, zsebóraként hirdtam. Aztán amióta mobiltelefon van (hello, nokia 5110), nem volt karórám, csak amióta elkezdtem mozogni, akkor vettem egy fitness karkötőt, és ahogy komolyabbra fordult a dolog, úgy lett sportórám. Ez mondjuk állandóan rajtam van. Biztos vannak olyan körök, ahol ciki ilyesmivel megjelenni, de vagy nem járok ilyen helyekre, vagy ha véletlenül odakeverednék, akkor is leszarom, ki mit gondol.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs