Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már azt az órát, ami nem is működik? Én az olyat a szekrényben, egy dobozkában. Még megvan a tízévesen, karácsonyra kapott első, szürke, noname ’quartzórám’ is valahol, meg az azután vett, mindig egyre menőbb 2-3 másik. A csúcs valami telefonszámregiszteres casio volt, a kijelző alatt két hosszúkás gombbal. Imádtam, de a szíja mindig elszakadt pár hónap alatt, úgyhogy már le se cseréltem, zsebóraként hirdtam. Aztán amióta mobiltelefon van (hello, nokia 5110), nem volt karórám, csak amióta elkezdtem mozogni, akkor vettem egy fitness karkötőt, és ahogy komolyabbra fordult a dolog, úgy lett sportórám. Ez mondjuk állandóan rajtam van. Biztos vannak olyan körök, ahol ciki ilyesmivel megjelenni, de vagy nem járok ilyen helyekre, vagy ha véletlenül odakeverednék, akkor is leszarom, ki mit gondol.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest