Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ember jobban keres mint 4-5 éve, de az ingatlan árak egyszerűen elszálltak idehaza. 2 szobás nagyjából felújított 40 éves lakás 15 millióért árulják, hát mi a
fafranc folyik már itt meg, ez nem Pest , csak egy megye székhely, hogy legyen így az embernek egy saját tulajdonú lakása, háza...?
A lufi nagyon fujjodik, de nagyot fog szólni mikor durran. -
-
-
Nehéz lenne tagadni hogy van fejlődés - és nem is ez a célom! Az én megítélésem szerint ez nem aaz itthoni politikának köszönhető hanem az olyan kényszerítő erejű tényeknek mint az EU munkaerő szivattyúja. Ugyanakkor a dolgozói szegénység nőtt. Hidd el nem ok nélküli a KSH megszüntetett létminimum mérése sem.
Ne ess abba a hibába hogy magadat az átlagemberhez sorolod! Az EUs szinten hiányszakmában dolgozók idehaza is jól élnek - jobban mint az átlag akinek közel fele éppen csak nem mélyszegény. "Mindezek alapján 2017-ben a magyar háztartások: 48 a tartozott a társadalmi minimum alatt élők közé. Továbbá kijelenthető, hogy a lakosság 53 százalék olyan háztartásban él, ahol nem éri el a társadalmi minimumot a jövedelmi szint. 2016-ban a társadalmi minimum összege 112 136 forint volt."mOD
(#64386) lenox: ahogy én látom, nem élne meg. Nincs annyi hozzáadott érték a húzóágazatokban amit mi helyben termelünk ki.
-
A kamatszintet a monetáris politikát folytató szervezetnek kellene aktuálpolitikától függetlenül kezelnie. Ez itthon nem valósul meg.
A sok stadionépítés azért kell mert:
1- kell a gazdaságnak a jó , bár hamis mutató (itt mesterséges mert állami "kényszerrel" jön létre nem piaci igény alapján)
2- szemmel is jól láthatóan egy érdekkörnek szólA kohéziós alapot elméletileg az adott ország felzárkóztatására adják. Ez oktatás, egészségügy, r&d háromszögben elképzelhető hosszabb távon, de nem a 15 milliárd dísztérkő országában. Tehát a kohéziós összeg baromi jól mutat a költségvetésben és mondjuk egy-egy kis faluban a több milliárdért felépített sportlétesítmény kihasználatlanul, de valós gazdasági növekedést nem hoz (értsd hosszútávút).
Az alacsony kamat és a bérek összefüggését nem én hoztam fel: pont emiatt írtam amit. Az hogy alacsony a kamat, és papíron több a bér meg statisztika szerint jobban élünk , reálértéken nem feltétlenül jelentkezik.
-
válasz
bitpork
üzenetére
Bocs, eleg konfuz dolgokat hordasz itt ossze.

> A kamatokat itthon mesterségesen tartják alacsonyan.
Ez mit jelent? Lehet termeszetesen is?
> Gondoljátok hogy a kozmetikázatlan (értsd kohéziós alap nélküli) gazdasági mutatókkal is meg lehetne ezt tenni?
Tehat te tudod, hogy az adatok nem stimmelnek, de a piacon levo oriasi szereplok pedig bedolnek valaminek, aminek te nem? Meglepne.
> Nem mellesleg megjegyezném hogy az alacsony kamat szükségszerűen nem reál érték hiszen itthon is látni a hivatalos infláció és a valós áremelkedések közötti nem elhanyagolható különbséget.
? Nem tudom, tehat szerinted a jegybank valojaban tobb kamatot fizet, mint amennyit hivatalosan kozolnek?
A hsz masodik felevel akar egyet is lehet erteni.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
& (#64370) emvy:
Alacsony hozzáadott értékű munkát már sehol nem akar senki csinálni a fiatalabb generációból amellett h itthon ebből megélni sem lehet nyugodtan. Ebből következik hogy aki elvállalja csak pénzzel győzhető meg. Ez nem ördöngösség hanem kényszer.
A kamatokat itthon mesterségesen tartják alacsonyan. Gondoljátok hogy a kozmetikázatlan (értsd kohéziós alap nélküli) gazdasági mutatókkal is meg lehetne ezt tenni? Illetve ez egy olyan monetáris eszköz amit megint csak kényszerűségből alkalmaznak többen az EUban mert enélkül sok már vagyonos ember és szervezet nem mozgatná a pénzét. Nem mellesleg megjegyezném hogy az alacsony kamat szükségszerűen nem reál érték hiszen itthon is látni a hivatalos infláció és a valós áremelkedések közötti nem elhanyagolható különbséget.A bérek emelkedése csak szűk réteget érint reálértéken, a statisztikában sok olyan osztalékkivétel van amit leírni sem lehet mert lefolyik a papírról illetve olyan kisvállalkozás nem szerepel a merítésben ami 5 emberes vagy az alatti. Ennyit a pontosságáról.
A legfontosabb pedig a munkaerőhiány. Én itt Szegeden napi szinten tapasztalom az ismeretségi körben, hogy 40-50-60 éves ember is megindul nyugatra mert ott a kétkezi , felelősség nélküli munkával is stabil a megélhetésük amíg ez itthon nem valósul meg. Tehát már nem csak a fiatal szakképzett megy el hanem mindenki más is megindult. Jelezném, hogy sok esetben az ok már nem csak a pénz hanem egyéb, szabadságjogokat érintő ... hátrány megélése.
És mindezt most politikamentesen írtam. Az országunk egyszerűen nem rendelkezik olyan gazdasági erővel amivel öneltartó lenne, és a munkaerőpiac EUn belül mindig csábítóbb lesz mint itthon amíg ez nem változik.
-
EQMontoya
veterán
Nem kell hit. Latod, hallod. Latod az allashirdetest, hogy netto sokert keresnek villamosvezetot, ugy, hogy be is tanitjak. Szerinted ilyen lenne komoly munkanelkuliseg eseten?
Latod az IT piacon, hogy intermediate (3-5 ev tapasztalat) fejlesztoket siman vesznek fel 800+-os bruttokkal. Hol volt ilyen 2013-ban pl.?
Latod, hogy nincs autoszerelo, nincs mester, mert aki volt, az mar kulfoldon van, aki meg itthon maradt, az most nem gyozi a munkat.
Sorolhatnam napestig. -
EQMontoya
veterán
+1.
Bitpork: ha nincs konjunktura, akkor miert lett ekkora munkaerohiany (nem csak itthon, az egy masik teszta, hanem EU-szerte), miert nottek ekkorat az alacsony kepzettseget igenylo munkak berei, miert alacsonyak a kamatok, stb.? Oroszorszag pedig vilaggazdasagi szempontbol nem tenyezo. Kisebb a teljes brutto nemzeti ossztermekuk, mint az EU legnagyobbjai (UK, Franciao., Nemeto.) barmelyikenek.
-
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nyilvan az utobbi a celfuggveny, de annak resze, hogy legyen olyan retege a tarsadalomnak, amelyik nem haborog es tamogatja. Az amcsikkal nem erdemes ilyen szempontbol b..kodni, mert annak gazdasagilag merheto kovetkezmenye lehet, ami pont ez ellen hat.
Vitya azert van hatalmon, mert az emberek jobban elnek, mint 8 eve. Azt pedig nem erti az egysegsugaru valaszto, hogy ehhez Vityanak a vilagon semmi koze, mert a bearamlo EUs penznek es a globalis konjunkturanak koszonheto leginkabb.
-
válasz
fokukac
üzenetére
de szerencsére vannak sikereink is közben.
[péntektől nem viszik el a szemetet 116 településen]
mert a nagyszerű állami vízfej, a nemzeti kukaholding, amibe az egészet központosították, nem fizet.
egyszerűen zseniális ez az ország, de tényleg.
-
-
-
Az egyetem elűzése csak tünet. A probléma a rendszer kizáró mivolta és a jogalkotás személyre szabása.
-
Eljen, sikerult eluzni a legnivosabb magyar felsooktatasi intezmenyt.

-
ki a f*szt érdekelnek az artisták, azon a napon, amikor a Motkány és a szakállas is írt a fórumba, egymás után???

-
trialboj
őstag
Van aki ismeri őket? Dudeperfect
Segítsetek már megérteni, hogy lehetséges ez? Én tudom hogy nem sikerül minden elsőre, de akkor is, a legtöbb trükköt ők csinálják, tehát nem hívnak "szakember" a kosaras, meg focis, meg nyilas meg stb stb trükkökhöz. A bumeránghoz meg dartshoz asszem pont hívtak.
Ez valami trükkfelvétel a mesterfokon? Vagy ez az egész nem is olyan nehéz, csak kis tehetség és sok kitartás kell hozzá?
Már csak ebben a videóban is olyan dolgokat csinálnak hogy nem hiszem el hogy ilyen lehetséges (alátét gyűrűn átlőni egy íjat x méterről, MIKÖZBEN MOZOG) -
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
kuttem 15percet Neked. 
-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
"All Souls' Day is not a public holiday. Businesses have normal opening hours."
Normál munkanap.
-
Winner_hun
félisten
GreenGo regisztráció* nov. 15-ig ingyenes és jár mellé 30 perc ingyenes vezetés is.
*saját link, ha ezen keresztül regisztrálsz akkor jár nekem 15 perc ingyenes út - mindenkinek lesz ilyen linkje a regisztrációt követően.
-
concret_hp
addikt
tudja valaki, hogy ausztriában nov2 az pontosan mennyire lesz szabadnap?

-
ToBeY
nagyúr
Itt nálunk óbudán sincs mostanában poloska szerencsére.
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Itt, a XVII-ben nyugi van. A negynapos hetvegen egy db poloskat kellett megolnom, az is szelloztetes kozben jott be.
Aldom az eszem, hogy anno nem engedtem megfurni a haromretegu ablakok kereteit, igy nincs rolom, ahol bejohetnenek a lakasba. Nyaron is csak nehany jott be, de a tetoablakok szunyoghalojanak kulso oldalan megrekedtek, ahonnan konnyen levadasztam oket.
Viszont kezd fososodni az ido, pedig delutan el akartunk menni setalni az asszonnyal.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
és a sok brünhilda?
...éés ha megkivánsz egyet, csak áhhh, bébi, ááááh..!

Amúgy én a helyetekben már akkor csinálnék egy német-holland-belga-bajor sör-körutat

@Malac: nálunk még nagyon gyors poloskák is vannak...
De az tény, hogy a rohamuk már csendesedik. Két het e volt olyan nap, hogy 120-at öltem meg, most már csak napi néhány darab jut erre a sorsra. -
Gyönyörűen süt a nap, a poloskák sebessége már konvergál a nullához, a kocsiban valami kezd csapágyas lenni - micsoda őszünk van!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nincs. Sírás sincs.
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem a nevelés a céljük. Ez a cikk egy piaci alapokon működő gazdasági lap fizetett hirdetése kb. A kalkulátorukat használva eljutsz konkrét banki ajánlatokhoz ahol az ő promo kódjukat továbbadva jutalékot kapnak. Amúgy eléggé szennylap kategória, a gazdasági témakör blikkje. Én ugyan nem értek a témához különösebben, de szemet szúrnak a napon belül egymásnak ellentmondó cikkek, címekben túlzó szenzációhajász jelzők, majd nulla tartalom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Sz'al az úgy volt hogy kimentünk mi Prágába széjjelnézni meg jól besörözni, amit meg is tettünk, de minek úgy hazarohanni ha Drezdában mindenféle német kézműves és gyári söröket is magunkba dönthetünk. Úgyhogy két nap Prágai sör- kultúr-és gasztrotúra után most a német söripar remekeit szűrjük át a vesénken. Előre nem tervezett túra kerekedett. Node ez a jó improvizáció. Pofoz az élet a hosszúhétvégén

-
válasz
szőröscica
üzenetére

én azért remélem, hogy azóta már kijöttél a klotyóról, és nem az egészet ott írtad.

-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Alapszabály, hogy amit nem tudnál egyben kifizetni, az nem éri meg hitelre sem. * De ha már hitel, akkor sem személyi kölcsön, hanem áruvásárlási; el kell osztani az árat a futamidővel, ha 1-2%-nál többet kell kifizetned a végéig, akkor átbasztak.
* Jó, autó, lakás más kérdés, de előbbi inkább hobbi, mint szükséges, utóbbit meg befektetésként is lehet venni, csak elég okosnak, ügyesnek, szerencsésnek kell lenni hozzá, meg ha lehet, legyen előre némi tőkéd.
Amúgy remélem, hogy ott volt az (x) a cím mellett valahol. Bár az is igaz, hogy aki egy ilyen klasszik klikkbét címre rákattint, és értelmes okvasnivalót vár, az eleve nemigen kesz sose sikeres ember.
p
-
szőröscica
addikt
Szoktam olvasgatni a Portfoliot, ami néha átköt a pénzcentrum.hu nevű oldalra. Ma reggel szarás közben rákattintottam az "Ez a nem semmi: nevetséges áron is vehetsz brutáljó okostelefont!" című cikkre kíváncsiságból. Bár ne tettem volna. Idézek párat.
Az iPhone XS-el indít a cikk.
Bár soknak tűnhet, de nem elérhetetlen cél egy majdnem 600 ezer forintos telefon. Korábban itt a Pénzcentrumon is kiszámoltuk, hogy ha mondjuk három évig meg akarod tartani az XS Maxodat - ameddig az átlagos iPhone felhasználók koptatnak egy készüléket -, akkor csupán naponta 529 forintot kell fizetned érte, így pedig elég csak kisebb kiadásokról lemondani. Ha mondjuk leszoksz a cigiről, vagy egyel kevesebb kávét veszel naponta, akkor meg is vagy vele!
Ez még egész oké, ha valami baromságra vered el a pénzed, hát elverheted épp valami másik baromságra is helyette. Így folytatódik:
Oké, de a szükséges összeg nagyjából három év múlva jöhet össze, az iPhone XS Max meg most jelent meg. Emiatt sem kell aggódnod, inkább előlegezd meg magadnak az árát egy személyi kölcsönnel! 600 ezer forintból már a legnagyobbat is meg tudod vanni, valami király tokban, kijelzővédővel együtt, és még egy szuper bluetooth-os fülhallgatóra is telik belőle.
Aztán androidos telefonokkal folytatja:
Már döcög a régi, de nincs pénzed újat venni?
Akor sem kell csüggedned, ha hirtelen nem tudsz megengedni magadnak egy ekkora kiadást, hiszen manapság már nagyon jó konstrukciókkal juthatsz személyi kölcsönhöz. 250 ezer forintból például már ez tip-top okostelefont tudsz venni, meg valami szép tokot is mellé! A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátora szerint ekkora összeget, 2 éves futamidő esetén, már havi 12 395 forintos törlesztővel felvehetsz az OTP-nél,...Basszus, tényleg erre kell nevelni az embereket? Nem vagyok tisztában a pontos átlagkeresetekkel, de gondolom Bp-n átlagosnak számít nettó 250-300k között. Komolyan vegyél egy telefont, amiért két hónapot kell dolgoznod? Mármint úgy, hogy akkor semmi kajára, lakhatásra, szórakozásra nem költöttél, hanem konkrétan minden nap azért mentél be két hónapig, hogy egy telefont vehess? Ráadásul hitelből?
Miért nem inkább arról írnak cikket, hogy mennyi pénzt tegyél félre havonta ahhoz, hogy időben nyugdíjba mehess és ne kelljen nyomorognod? Egy pénzcentrum.hu nevű helyen? Miért nem magyarázzák el a különböző befektetési lehetőségek előnyeit, hátrányait? Hasonlóan hatásvadász címmel lehetne valami hasznosat is alkotni, akár arról, hogy kis összegű megtakarítások is milyen szép summává tudnak összegyűlni hosszú távon?
Tudom, hogy vannak ilyen cikkek is, de elrejtve, inkább keresni kell őket. Pedig szvsz ezeket kellene az emberek arcába nyomni, nem azt, hogy vegyél fel kölcsönt egy gyorsan amortizálódó szarra, ami semmi jövedelmet nem termel majd neked.
Nem vagyok ellene az áruhitelnek, sőt én is nulla beugróval hoztam el 3 éve az iPhone 6S-em, de ott 0% volt a THM is, meg nem került két havi fizetésembe, de még egynyibe sem, és ha elhagytam volna, még aznap kp-ra ki tudtam volna hozni egy másikat.
-
concret_hp
addikt
pár hete keringett a fészbúkon egy chart, hogy az usákok mindenre azt mondják, hogy f@sza, a kelet-európaiak meg mindenre, hogy sz@r. na ez megvan valakinek?

-
ToBeY
nagyúr
Nem annyira jó érzés,hogy egy Holland late night show-ban Magyarországgal viccelődnek/röhögnek,de sajnos a tényekkel nem lehet vitatkozni.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Én csak a Kehelyt néztem volna meg, mert fiatalkorom egyik kedvenc olvasmánya volt a Svejk.
Amugy igen, a pragaisorozok.hut megtaláltam, nézegettem is már, de amúgy az a baj 2 nap alatt nem nagyon lesz időnk végigjárni a látnivalókat, és még azt is kiválogatni melyik a túristakocsma és melyik a helyi törzscsehó. Node majd próbálkozunk.
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tuti tippem nincs, de ezek a turistákra szakosodott lehúzdák nyugodtan kihagyhatóak mint u fleku, u medvidku, svejk stb. Jobban tetszettek a kevésbé frekventált helyen lévő, helyiek által jobban átogatott helyek.
Nem kell izgulni, 2 sör után egy kilós csülök mellett megnyugszik az ember. -
BlacKSouL
addikt
Jóidő volt, nem volt írnivalóm

Itt amúgy alig van poloska de tényleg. Kb naponta 2-3 db-ot ha látok, de ezekszerint ez tényleg más éghajlat.
Amúgy mosolyogtam a fával fűtés és füst problémakörön, fűtés még elvétve kellett, de minden településen minden nap más füstöli az avart. Nem égeti mert lángot soha nem látok. Pedig pergamenszáraz már minden, ebből művészet ekkora füstöket csinálni. De az autókat kell kitiltani, persze. Hetek óta konstans füst áll a völgyekben. Lehet hogy ezért nincs poloska?
Node reggel indulunk Praha belvárosba szétnézni. Remélem délután már a szaros Ferencjóska kép alatt kapom a sört Palivec úrtól. Valakinek valami titkos favorit látnivaló vagy sörnivaló? Esetleg útravaló ötlet tanács? Fura érzés, Isztriára már szinte haza járok, de ha ismeretlen nagyvárosba kell menni, kicsit idegesnek érzem magam.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet, hogy belefulladt a poloskainvázióba, amit ugye az általa hőn kívánt jó idő okozott.
-
concret_hp
addikt
Bleki élsz még? hogyhogy nincs még mostjönaszaridőahosszúhétvégeelőttpontnyilván poszt?

-
concret_hp
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ismerek több olyan közigazgatásban dolgozó illetőt, akik ha az egészségügyben melóznának, rögvest felszabadulna néhány betegágy...
végülis lehet, hogy ez a terv

-
RoyalFlush
őstag
Ismerek több olyan közigazgatásban dolgozó illetőt, akik ha az egészségügyben melóznának, rögvest felszabadulna néhány betegágy... Azt tudom, hogy versenyszférában is megfordult az egyik, kemény 1 napot húzott le a Pennyben pénztárosként, aztán másnap már nem kellett mennie, mert össze-vissza blokkolt
Egy másik meg szerintem demenciában szenved... -
Gyerekek, én kimaxolom a Balkán - élményt már megint

Tegnap a belgrádi Hiltonban aludtam, de ma éles váltással egy bolgár határ menti 70 ezres szerb kisvárosban szállok meg. A település legjobb rating-ű (9,8) szállását csíptem el, ami igazából egy ~50 éves, 4 emeletes lakótelepi házában egy lakás. Kb. az egyik leglepukkantabb lakóépület, amibe valaha betettem a lábam, és még laknak benne emberek. És ez 9,8. A lakás az szép amúgy. A hangok is elég otthonosak, valaki 10 másodpercenként odabasz valamit a falhoz, de remélem, majd abbahagyja.
Mindehhez bónusz, hogy a városban mindenki fával fűt, olyan füst van az utcán, hogy csuhajja
Na, megyek, eszem valami pjeskavicát, vagy valami. -
ToBeY
nagyúr
Igazán gyorsak a diginél.Nem telt egy hét és már itt vannak kötni az ftth-t.Mondjuk tegnap este is csak 6MB/s tudtam tölteni,szóval hiába nálam gyors a net,ha másnál nem az.

-
bobsys
veterán
.
-
gaborbol
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Szuleim 1 honapra jonnek, ok meg mar nem vezetnek. Legutobb amikor otthon voltam akkor csak bereltem egy kocsit Siofokon es leadtam a repteren, meg az is olcsobb volt. Nem is az ar lenyeg( 40K korul), hanem hogy vagy nem is valaszolt a sajat honlapjukon levo kapcsolatos email-re joreszuk, hanem hogy KP-n kivul 2018-ban nincs mas fizetesi opcio.

Itt a penz elore fizetek, mond meg mennyi az annyi es nem.
Akit talatam az nagyon normalisnak tunik, azonnal valaszolt, naluk sincs bakartyas fizetes csak nyaron, de legalabb az elore utalas nem volt gond. -
-
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Ha Szegedről akartam felmenni transferrel, akkor még a mennyezeten is ember lógott volna a kocsiban és kézben fogtuk volna a csomagot fejenként 10'000 JMF-t. Ha egyedül akartam volna menni akkor 35'000 JMF-tól lehet egy autót kérni erre a viszonylatra egy irányba.
Mégis mit vártál? A reptér sajnos még mindig hiénaképző
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kiváló. Sose legyen hidegebb

Bár nem természetes, vagy nem hasznos, de olyan bizsergetően túlvilági amikor mondjuk december közepén nem ködös felhős -5 fok van, hanem verőfényes napsütés, és mondjuk 12-14 fok. Talán amiatt, hogy a nap laposan süt, de mégis meleg van. Az ember agya a nagyszámú tapasztalatokból kiindulva összezavarodik, hogy ilyenkor nem lehetne ilyen idő. Tegnap éreztem ezt délután, hogy tulajdonképp strandidő meleg van, napozni lehet, de a fák meg már sárgásbarnák, ilyenkor már fázni illene.
Mindegy, én élvezem. -
EQMontoya
veterán
Remelem, a fazos nepek ertekelik ezt az Oktobert, penteken es ma is olyan ido volt, hogy poloban jottem be bringaval.
-
Nekem Flip-es 100Mbit van, 4k tv is akad, de sok 4k tartalmat nem néztem még, teszem hozzá sok ilyen tartalom még nincs is, legalábbis amit néznék. Kb 12 perc alatt lent van egy 8 GB-os film. Gbit jelenleg parasztvakítás, majd ha minden 4k-ban lesz kb akkor lesz értelme, addig otthoni használatra túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Linux haladóknak
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kuttem 15percet Neked.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)