Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
[link]
46 km vs. 68 km
56 perc vs. 43 perc
És csütörtök délutáni forgalom van.Én kérek elnézést hogy a holnap reggel várható forgalom felől érdeklődtem. Ha ugyanis megnézed forgalom nélkül azonos időt ír, de 22 km mínusz.
És igen, éjszaka biztos hogy a rövidebb utat választom, gyorshajtás nélkül is -
BlacKSouL
addikt
Vajon holnap azaz pénteken M3 felől érkezve mekkora forgalom lesz a városban olyan 9-10 körül, hogy érdemes lesz-e keresztülmenni inkább, mint körbe az M7 felé? Tudom, környezettudatosan semmiképp, de most időt-kilométert akarnék spórolni inkább.
-
ToBeY
nagyúr
Vettem ilyen magnézium+B6 tablettát,de elég hülyén van ráírva (vagy csak nekem...
) mennyi cucc van benne.Vitamintartalom tablettánként (345mg): 75mg magnézium, 0,5mg B6-vitamin (25%-a felnőtteknek ajánlott napi
mennyiségnek).Ez most 345mg vagy 75mg magnézium tartalom?És ha 75mg,akkor mi a 345mg?

Tudom szövegértés egyes üljek le...

-
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
ha így a "semmiből" kezded akkor a közösségi szellem sokat lendíthet a hozzáálláson (később is, de az elején különösen), ami lehet akár csoportos óra, valami csapatsport vagy egy (több) edzőtárs
bringa, de az úszás különösen azért jó, mert nem nagyon tudod túlterhelni az izületeidet, ami kezdésnek szintén fontos, hogy ne sérülj le egyből

-
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem a kéket válaszd, Neo..!

ignorance is bliss!

-
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
Eljott az ido, hogy elkezdjek en is kondizni. Van valami gym for dummis oldal ami elmond par alap dolgot? Nem profi testepito akarok lenni, a szakmai oldalak talan tultoljak, csak az egesz napos munka melle kell valami mozgas heti par oras szinten. Futni gyulolok, bicajozas meg sulyok emelgetese ok.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Koszi mindannyiotoknak
Próbálok rájönni kire hasonlít, de szerintem az apja le sem tagadhatná. 11:15 - kor született , 37+2-re , 4150grammal , 57 centivel , beceneve Mana, amúgy pedig Nagy Vimana Luna. -
-
Más téma. Nagyon jól sikerült az új firefox update.

Most jöttem haza, most frissült, egyből belefagyott, kiírta, hogy helyreállítom-e a munkamenetet, klikkeltem, hogy igen, és azóta ilyen.
Minden második weboldalt így jelenít meg. Ha elsőre jó, akkor azután lesz ilyen, ha lejjebb görgetek. Ha fölé viszem az egeret, akkor néha megjelenít dolgokat.
Egyszerűen imádom. Mit is mondtam arról, hogy visszafele fejlődik a számítástechnika?
Lehet, hogy resetelem ezt a csodát, hátha úgy jobb lesz...Ui. ja, és el akartam küldeni nekik a screenshot-ot, de leiratkoztak a fészbúkról a hülyék.
-
Gratula Tildy!
-
-
Grat a PHabához, kész a kollekció

-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nem.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
8-10 fokban, verőfényes napsütésben szeltük ma át fél Európát. Bécs előtt kezdett beborulni, az osztrák-magyar határon húztam először pulcsit a pólóra, amikor kiszálltam az autóból. Zalában már kimondottan kurtahideg van (most épp 2 fok körül). Remélem, holnapra utolér minket a jó idő...
p
-
BlacKSouL
addikt
Itt a kánikula. A napi csúcshőmérséklet már megközelíti a hűtőszekrény hőmérsékletét. Kaját be se kell tenni. Vagyis még a fagy ellen de
-
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
podophilia
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha már abban sem lehet bízni akkor miben?
Biztos az oroszok állnak mögötte... 
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
generált jelszót használtam (kisbetű-nagybetű-szám kilenc karakter) szerintem ez eléggé rendben van.
-
-
ToBeY
nagyúr
Már másodszorra nyúlják le az oroszok a insta acc-om.Lehet,nem kéne freemailes címet használnom...

[kép] -
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nekem is a kedvencem a rántott cucc, biza...
de már inkább sütőben készítjük olaj nélkül, intoleranciám miatt csicseriborsóliszttel (meg mindenféle magokkal) - szóval már semmi köze nincs a régi jó olajban tocsogóshoz. de nagyon finom így is, a mártások amiket készít hozzá a leány, az meg maga a menny. szakács (és olasz) lévén kedvesem amúgy is tud egy-két olyasfélét, hogy netovább. fura, de sosem gondoltam volna hogy eljön az az idő, amikor már nem is gondolok a húsra, mint opcióra... nagyritkán megesik hogy úgy alakul, de akkor meg a legtöbbször nem is esik jól. jóanyámék nomeg ezer más ember által elég rendesen hülyének is vagyok/unk nézve, node annyi baj legyen

-
BlacKSouL
addikt
Gyerekkorom óta kedvencem a forró olajban égetett koleszterindús rántottkarfiol, a brokkoli is jöhet, utóbbi krémlevesnek is, mindkettő párolva, spenót is, sóska is, sőt, családi kedvenc a salátafőzelék, olyan jó szottyadt mosogatórongyosra főzve. Most meg naponta elrágok egy szál házi füstölt nyers kolbászt, és még 1-1 sör vagy télidőben inkább bor lecsúszik. Hétvégén fej hagyma fél fej fokhagyma elrágásával szennyezem a környezetet.
Most meg meg van rendelve a nyers füstöltsonka húsvétra.Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Már inkább csökken.
Ebben a korban...
@Nolf: Hány napja is bírod alkohol nélkül? 5?
az már valami. Az már majdnem száraz március
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
elég egyértelműek a tünetek, mi?

-
-
válasz
fokukac
üzenetére
Most egy PDF-re próbálok vízjelet rakni az új Acrobatban. Bazzeg. ketten keressük 15 perce, hogy hol van ez a menüpont vagy tool, vagy mi a faszom.
De most meglett.
Ha jobb oldali tool shortcut-on az edit pdf-re klikkelsz, akkor oldal megjelenik a szerkesztés menü, plusz felül is (!) bejön egy csíkocska, ahol az egyik legördülő menüből kiválaszthatod. Amúgy a sima elérhető menüben nincs benne.
Bazzeg, 12 éve használom a nagy acrobatot (nem a reader-t) a kiküldendő céges doksikhoz, és nem találtam meg, csak a keresővel ezt a funkciót.
Agyrém...
Csókoltatom a fejlesztőket most már, de tényleg.
Egyértelműen visszefele fejlődik a számítástechnika... -
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
azért a pár évvel ezelőtti dolgaimat visszanézegetve fb-n azért eléggé különbözök az akkori önmagamtól, annyi bizonyos. nomeg itt figyel a Kenny kezében a sör is pl, én meg 3 hónap absztinenciát fogadtam, stb... ( ami azért valljuk be, 15 év masszív és konstans alkoholfogyasztás után lehet, nem fog sokat ártani, ellenben egész jól bírom
) -
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
nem tudom, honnan származik, mivel etették szegénykét, így aztán nehéz ügy - van benne bőven ez, és az

Mennyiség / 100 g
Kalória (kcal) 324
Lipidek 25 g
Koleszterin 85 mg
Nátrium 57 mg
Kálium 331 mg
Szénhidrát 0 g
Rost 0 g
Cukor 0 g
Fehérje 24 g
A-vitamin 0 IU C-vitamin 0 mg
Kalcium 9 mg Vas 3,1 mg
B6-vitamin 0,3 mg B12-vitamin 2,5 µg
Magnézium 22 mg -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kihagytad előle az unikumot!

-
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
nyilván ízlések és pofonok, én rajongok érte, mint minden más zöldségért. bevallom, kb 90%ban vegán vagyok már... ami azért elég furcsának tűnhet itt sokak szemében. tény ami tény, főzéskor azért elég erős bukéja tud lenni a brokkoli/karfiol/káposzta triónak, de én mindért rajongok, nyersen sem vetem meg őket. node nem lehet mindenki ilyen fura, mint én

-
Viszlát
addikt
-
parandroid
félisten
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
vagy épp fordítva...

Tápanyagtartalom 100 g-ban
Energia 34 kcal 141 kJ
Szénhidrátok 6,64 g
- Cukrok 1,7 g
- Rost 2,6 g
Zsír 0,37 g
Fehérje 2,82 g
Víz 89,30g
A-vitamin ekviv. 31 μg 3%
- β-karotin 361 μg 3%
Tiamin (B1-vitamin) 0,071 mg 5%
Riboflavin (B2-vitamin) 0,117 mg 8%
Niacin (B3-vitamin) 0,639 mg 4%
Pantoténsav (B5-vitamin) 0,573 mg 11%
B6-vitamin 0,175 mg 13%
Folsav (B9-vitamin) 63 μg 16%
C-vitamin 89,2 mg 149%
Kalcium 47 mg 5%
Vas 0,73 mg 6%
Magnézium 21 mg 6%
Foszfor 66 mg 9%
Kálium 316 mg 7%
Cink 0,41 mg 4%..."Fontos szerepe van a rákmegelőző étrendben."...
-
BlacKSouL
addikt
Céges konyhában van 3 mikró 1 sütő, és egy falióra.
Mindegyiket én állítottam be kb. egy hónapja másodpercre pontosan a rádióvezérelt karóra alapján, melyet a számítógépen aktuálisan frissített idő szerint is ellenőriztem, a kettő egyezett. Más azért nem nyúlt hozzájuk, mert senkit nem érdekel, hogy pl. a mikrók vagy a sütő be legyen programozva. Idegenkezűséget tehát kizárhatjuk.
Ehhez képest most két mikró és a sütő kb. 5 perccel kevesebb időt mutat, de egymáshoz képest pontosak, míg a harmadik mikró és a falióra azt az időt mutatja, amit a karóra, a telefon és a számítógép.Megvan
Kérdés, hogy az egyetlen elektromos hálózaton lévő mikró miért nem állítódott el.. -
-
-
EQMontoya
veterán
Egyébként vicces, hogy a tél első felében őszi idő volt, és Márciusra tél lett.
-
tildy
nagyúr
-
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt én sem értettem egyébként, kit zavart az a gomb, hogy el kellett dugni egy menü alá? Merthogy van egy olyan megoldás is, hogy Draft/Attachments/Remove all, ami három kattintás egy helyett, nyilván nem világvége, csak érthetetlen a változtatás. Írj nekik!

(#62402) bitpork: legközelebb ha a magyarországi rendszerre panaszkodsz majd jusson eszedbe, hogy azzal intézted el a témát, hogy kit ismersz...
-
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
En is megkaptam a 2016-ot par hete, vannak benne jobb es rosszabb dolgok a 2010-hez kepest.
Osszessegeben szerintem rosszabb, szamomra kevesebb jo ujitast hozott (pl. outlookban fajl csatolasakor van egy dropdown, ahonnan valaszthatsz a legutoljara hasznalt fajljaid kozul), mint amennyi kenyelmetlenseget okoz (tablazatformazas megkurtitva outlookban, illetve ugyanazon fajl megnyitasa eseten lenyegesen nagyobb memoriahasznalat Excelben).
Engem a design is idegesit, kulonosen Outlookban, nagyon tagolatlan az egesz, alig van kontraszt. A Lync is jobb volt, mint a Skype.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak levettem a polcról a madarasteszkóba...
) mennyi cucc van benne.

Próbálok rájönni kire hasonlít, de szerintem az apja le sem tagadhatná. 11:15 - kor született , 37+2-re , 4150grammal , 57 centivel , beceneve Mana, amúgy pedig