- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Objektívek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 256 GB (Purple) eladó
- Google Pixel 10XL 256GB 100% hibátlan 2027.10.27. gyártói jótállás
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.