- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ja, azt el is felejtettem írni, hogy kicsit olyan érzés beülni, mint egy fürdőkádba: minden irányból passzos, de legalább nem látsz ki belőle. A magad mögé ülésbe sejtettem, hogy belekötsz, mondhatni előcsomóztam neked a kákát takarosam. Amire célozni próbáltam, hogy hátul a két szélső ülèsen még az én nem kimondottan gigantikus alkatomhoz sem jár fejtér, konkrétan félrefordított fejjel lehet csak elférni, középső ülés meg nincs, csak azt hazudják. Egyszer mentünk vele öten vagy öt km-t, utána inkább két autóval jártunk ki melóhelyről ebédelni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest