Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest. -
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként nekem a csősál átnedvesedik a párától, aztán szépen a nyakam köré fagy. Igazán kellemes..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.