- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest. -
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként nekem a csősál átnedvesedik a párától, aztán szépen a nyakam köré fagy. Igazán kellemes..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.