Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jó, a futás lehetne intenzívebb is, de ez mégiscsak téli alapozás, szóval nem szabad túltolni, viszont hetente 4x átlag 14km az mindenképpen több, mint másfél óra. Decemberben volt, hogy 6 napot is futottam a héten,de ötöt többször is.
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.kukac: A részmunkaidős foglalkoztatás örömei. Meg amúgy is reggel fél hatkor kezdődik a munkanapom (utazással még korábban), szóval eleve hosszabb is. Ráadásul 20-án a sulimnak is vége lett, felszabadultak a délutánok, meg végre nem kávén-energiaitalon kellett töltenem a nap második felét. Az tény, hogy a reggel háromnegyed ötös kelés, és az este hatkor hazaérés nem esett annyira jól, no meg még ez-az csak adódott mindig a családdal is, szóval 10 előtt nemigen kerültem ágyba, szóval az alvásmennyiségem fél évre visszamenőleg ordas nagy deficitben van. Viszont végre erőt vettem magamon, és beneveztem egy C1-es nyelvvizsgára, úgyhogy most tanulás helyett kockulok. Ha meg az megvan, állhatok neki végre másik alapon állást keresni (nem mintha gond lenne a jelenlegivel, szinte élvezem, hogy fizikálisan is megterhel, és a felelősség is töredéke a korábbinak, stressz is alig, cserébe napi négy órában keresek többet, mint otthon teljes állásban értelmiségi egyéb foglalkoztatottként.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.