- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amikor meg Pecsen laktuk panelba a masodik emeleten ...
Lehetet hallani, hogy ejjfelkor - reggel 1-kor hazaer a kozvetlen felettunk lako csaj magassarkuba, vegigkopog a padlon, be a haloszobaba,lerugja a topankat, aztan bumm indult a musor, jot rohogtunk.
Parszor merultem mar placckal, egyik este a falszomszed, vagy 30 percent keresztul nyomta a furdokadba a bugyborekulast , azt hittuk meghalunk a rohogestol akkor is.
Viszont a lakok, nagyon normalisak voltak, soha nem volt senkivel problema. Amikor megvettuk a lakast es ujjitottuk fel akkor csak a WC falbol 18 darab acelhuvelyt huztam ki, ami valami 200 Kg/darab-ra volt hitelesitve. Mai napig nem jottem ra, hogy mi a banatot rakott fel a WC falra amihez 18 DB acelhuvely kellett.
tildy: En sem rajongok a kertert, ami van a mostani hazunkhoz az kb egy nagyszoba meretu szankopalya. Annyira lejt, hogy gyakorlatilag hasznalhatalan, viszont fuves, igy fuvet nyirni is kell. 11 honapos a gyerekoc,de mar most csapdossa az ajtot ket kezzel, hogy ki akar menni

Lehet viszont setalni, (van jarda ami sajnos nagy szo) es van ket jatszoter is par percre gyalog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest