Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, ennek is vége szakadt, plusz 4 kiló hájban, plusz millió élmény agyban-szívben, életem első szögbe lépése és tetanusza, házikóm csodásan alakul, és még mindig rohadt meleg van.
a lányok szépek, az orkok parasztok, a kaja szenzációs, a magyar kézműves sörök sem romlanak nagyon, szép a főváros, csodás a Balaton, a jó levegő, a tücsökciripelés és a nyugodalmas szalonnasütés mindent megér.
majdcsak hazaköltözök egyszer...
EQMontinak köszönöm szépen az elszállásolást ismét, nomeg a nevetéseket, sárkányokat, és elnézést kérek hogy nem ettem többet a pizzából, de féltem visszajön... azt meg nem engedhetem meg magamnak, hiszen ki van fizetve...
ne legyetek negatívak, nem lesz tőle jobb semmi sem... az ország pedig igenis fejlődik, s nem érdekel hogy ki vagy mi miatt. utak, vasútvonalak, stb... haladás van. a nővérke mosolyogva adja az injekciót, és meg sem fordul a fejében hogy nem lát el, csak mert nem itt fizetem a tb-t.
a negatívumokat nem említem, mert nincs értelme. csak ne öregednénk ily' hatalmas tempóban...
pacsi mindegy, kinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest